Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bec apa aprins

Ionut Pajero

Postări Recomandate

Va salut, ma ajuta si pe mine cineva?

Imi sta aprins martorul portocaliu cu caloriferul in bord, tin sa precizez ca apa nu scade in radiator, nivelul este ok, termperatura nu creste peste limita, sta la 90 grade! Masina a fost prevazuta cu spalator la faruri din fabrica, dar acum nu mai are deoarece au fost schimbate colturile la bara fata! Ce poate fii?

Multumesc!

20140226_094414.thumb.jpg.62bf7a6d97af3a7a75c753ddfc289245.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bec apa aprins

N-am Mitsubishi, nu stiu cum vine treaba la masinile astea, dar daca indicatorul ala de lichid este fix langa cel pentru diferential, nu cumva e posibil sa indice nivelul uleiului din diferential....?

Nu dati cu pietre, nu fiti malitiosi, a fost doar o parere cu o logica simpla.....

Link spre comentariu

N-am Mitsubishi, nu stiu cum vine treaba la masinile astea, dar daca indicatorul ala de lichid este fix langa cel pentru diferential, nu cumva e posibil sa indice nivelul uleiului din diferential....?

Nu dati cu pietre, nu fiti malitiosi, a fost doar o parere cu o logica simpla.....

Pe aceiasi logica este si langa indicatorul de roata :grin: poate n are aer in roata dreapta spate? sau poate are apa acolo :grin:

Haide no ce naiba, la ce masina ai vazut indicator nivel in diferential? :)

@silviu, nu are nici o legatura.

ON: Martorul respectiv: Low headlight washer fluid warning lamp (indicator nivel scazut spalatoare far)

Editat de Flow
Link spre comentariu

Pe aceiasi logica este si langa indicatorul de roata :grin: poate n are aer in roata dreapta spate? sau poate are apa acolo :grin:

Haide no ce naiba, la ce masina ai vazut indicator nivel in diferential? :)

@silviu, nu are nici o legatura.

ON: Martorul respectiv: Low headlight washer fluid warning lamp (indicator nivel scazut spalatoare far)

Multumesc frumos! Asta a fost!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare