Ionut Pajero Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Va salut, ma ajuta si pe mine cineva? Imi sta aprins martorul portocaliu cu caloriferul in bord, tin sa precizez ca apa nu scade in radiator, nivelul este ok, termperatura nu creste peste limita, sta la 90 grade! Masina a fost prevazuta cu spalator la faruri din fabrica, dar acum nu mai are deoarece au fost schimbate colturile la bara fata! Ce poate fii? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Bec apa aprins Ala nu e cumva martorul de nivel scazut al apei pentru parbriz? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Bec apa aprins N-am Mitsubishi, nu stiu cum vine treaba la masinile astea, dar daca indicatorul ala de lichid este fix langa cel pentru diferential, nu cumva e posibil sa indice nivelul uleiului din diferential....? Nu dati cu pietre, nu fiti malitiosi, a fost doar o parere cu o logica simpla..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud. Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Bec apa aprins Eu asta gasesc pe net. O fi vreun senzor dus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 (editat) Re: Bec apa aprins N-am Mitsubishi, nu stiu cum vine treaba la masinile astea, dar daca indicatorul ala de lichid este fix langa cel pentru diferential, nu cumva e posibil sa indice nivelul uleiului din diferential....? Nu dati cu pietre, nu fiti malitiosi, a fost doar o parere cu o logica simpla..... Pe aceiasi logica este si langa indicatorul de roata :grin: poate n are aer in roata dreapta spate? sau poate are apa acolo :grin: Haide no ce naiba, la ce masina ai vazut indicator nivel in diferential? :) @silviu, nu are nici o legatura. ON: Martorul respectiv: Low headlight washer fluid warning lamp (indicator nivel scazut spalatoare far) Editat Februarie 26, 2014 de Flow Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Bec apa aprins Hai bre lasa caterinca si zi ce-i cu indicatorul ala ! PS - Puteam sa pariez ca o sa te iei te raspunsul meu.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut Pajero Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Bec apa aprins Ala nu e cumva martorul de nivel scazut al apei pentru parbriz? S-a rezolvat, am pus apa si s-a stins! Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut Pajero Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Bec apa aprins Pe aceiasi logica este si langa indicatorul de roata :grin: poate n are aer in roata dreapta spate? sau poate are apa acolo :grin: Haide no ce naiba, la ce masina ai vazut indicator nivel in diferential? :) @silviu, nu are nici o legatura. ON: Martorul respectiv: Low headlight washer fluid warning lamp (indicator nivel scazut spalatoare far) Multumesc frumos! Asta a fost! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Bec apa aprins am patit si eu si nu stiam ce e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut Pajero Postat Februarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Bec apa aprins Am fost la un service si ziceau sa vedem ca sunt doua sonde de apa, care din ele trebuie schimbata?....Si am rezolvat problema cu 1 litru de apa si cu ajutorul colegilor de pe forum bineinteles! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Re: Bec apa aprins Bravo! Acestea fiind zise cred ca putem inchide discutia. Daca mai are cineva ceva de adaugat imi scrieti PM si o redeschid. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate