SUCIUDAN Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 (editat) Va salut pe toți! In sfârșit dream come true....soseste din Italia azi noua mea "taraboantza", o Toyota Land Cruiser j7 din 88. Bineînțeles ca in aceasta situație, ea fiind acum in stadiul de "strada" va trebui sa pun ceva chestii pe ea. Ma refer la accesorii pentru offroad mediu, adică la un buget de maxim 3.000 de euro(banii adunati in doi ani pentru concediu)( bani pentru care odată investiți in Toyota, o sa fiu hulit de a mea partenera de viața cel puțin o jumătate de an dar îmi asum). Așadar, va rog care va știți si care va pricepeti sa îmi lăsați câteva sfaturi despre ce gume ar merge pe mașina asta, chit de inaltare, distantiere, etc....! Ma interesează câteva variante second pentru început, la căți bani am in buzunar pentru "destractia asta", nu știu dacă îmi pot permite accesorii noi. Deci dacă aveți in garaj vreun kit de inaltare sau roti MT si vreți sa scăpați de ele la un preț corect, eu sunt omul vostru. Multumesc si aștept sfaturi!!!!, Am tot văzut discuții referitoare la MT-uri BF sau Federal si credeți-ma ca la câte păreri am văzut, acum ma declar bulversat si chiar nu știu ce sa aleg. Menționez ca îmi fac mașina asta doar pentru ieșiri ușoară înspre medii așa ca nu as baga bani din start in profile Simex. De asemenea întreb: trebuie schimbate rapoartele si duse înspre 5,29 dacă la motorul de 2,5 pun pe mașina 33-URI? Oare ar duce fără modificări "taraboantza" 35-URI? Editat Februarie 24, 2014 de Astral :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 (editat) Re: Toyota J7 Felicitari pentru achizitie ! La motorul de 2.4, n-au ca cauta 35-uri..... Cat despre schimbarea rapoartelor, intai vezi cu ce rapoarte vine masina, pentru ca daca are 4.88, sunt suficiente pentru gume de 33"....... Editat Februarie 24, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 (editat) Re: Toyota J7 Si o suspensie SH OME inca mai am eu gasesti pe la vinzari detalii si poze. Uite link: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81832-Vind-suspensie-OME-Toyota-70-550E&highlight=kit+suspensie+ome Editat Februarie 24, 2014 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Toyota J7 Welcome to the Club ! Vad ca suntem din acelasi oras. Am niste BFG-uri de 33/10.5/15 in stare foarte buna, daca crezi ca te coafeaza, suna-ma si ne intelegem la pret . In ceea ce priveste alte materiale, te sfatuiesc sa treci pe la atelierul lui Liviu Iernean ( 0745010380 ) poate are una alta si te poate ajuta si cu sfaturi... Toate cele bune! Tibor 0722347240 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Februarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Toyota J7 Welcome to the Club ! Vad ca suntem din acelasi oras. Am niste BFG-uri de 33/10.5/15 in stare foarte buna, daca crezi ca te coafeaza, suna-ma si ne intelegem la pret . In ceea ce priveste alte materiale, te sfatuiesc sa treci pe la atelierul lui Liviu Iernean ( 0745010380 ) poate are una alta si te poate ajuta si cu sfaturi... Toate cele bune! Tibor 0722347240 Multumesc, trec maine sa le vad si batem palma, sunt sigur! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Toyota J7 Oferta ta pentru suspensia vanduta de @RZV am mutat-o pe anuntul cu pricina si poti sta linistit ca o va vedea si-ti va raspunde : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81832-Vind-suspensie-OME-Toyota-70-550E&highlight=kit+suspensie+ome :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Februarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2014 (editat) Re: Toyota J7 Multumesc, bine de stiut! Inca nu mi-am vazut masina decat in poze, maine de THE BIG DAY cand o dau jos din tir! Sper sa nu am vreun shoc, in poze nu parea tare ramolita! Editat Februarie 24, 2014 de Astral :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Toyota J7 Cred ca cele mai bune toyote sunt cele din italia sau spania! au foarte putina rugina si merita investitia! cred ca va fi multumit! sa pui niste poze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Februarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Toyota J7 Cred ca cele mai bune toyote sunt cele din italia sau spania! au foarte putina rugina si merita investitia! cred ca va fi multumit! sa pui niste poze! Chiar din Italia am luat-o, de undeva aproape de Roma! Acuma" om vedea"! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Toyota J7 Asteptam poze,s-o stapanesti sanatos. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Toyota J7 Felicitari pentru achizitie!:3994858278::banana ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Toyota J7 Felicitari pentru achizitie!:3994858278::banana Multumesc, din pacate se lasa asteptata, am platit-o integral prin banca si a trecut o saptamana deja si nici azi nu a ajuns. Sper ca macar maine sa o vad ca ma arde curiozitatea maxim!!! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Februarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2014 Brand new Toyota Land Cruiser J7 Dupa saptamani de asteptare, astazi in sfarsit a ajuns la Tirgu Mures mult asteptata Toyota Land Cruiser J7/1988. Contrar la ceea ce ma astepta, am ramas foarte, foarte placut surprins de calitatea aproape de excelent a masinii. Inafara de ceva urme de vaselina la planetarele fata si o baterie aproape moarta, masina este fara rugina(a avut dreptatate Cosmin de la Hunedoara acand mi-a zis sa stau linistit ca din Italia masinile astea sunt fara rugina). Deci iata utilajul cumparat!!!! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Februarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2014 Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Adusa ieri, my brand new Toyota arata astazi asa! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Februarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2014 Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Cam asta s-a facut azi, asa la o prima privire! Maine urmeaza dezinfectia si de dezinsectia, eu asa masina mocicosa ca asta nu am vazut dar va iesi aproape de realitate! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Asa arata dupa doua zile, numai spatele meu si degetele mele stiu sa spuna ce au suferit dar face toti banii, as dormi in ea!!! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Foarte frumosa ! Sa te bucuri de ea si sa o stapanesti sanatos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Martie 2, 2014 Autor Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Foarte frumosa ! Sa te bucuri de ea si sa o stapanesti sanatos ! Multumesc mult, sa fie fara evenimente neplacute! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Arata super, nu ai spus nimic de confortul cu suspensia noua!!! Sunt curios ptr ca pe pe nitrogas nu am montat pe toy doar foamcel! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Sa o noroiesti sanatos ! Nu o sa te dezamageasca ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Daca tot vrei sa o vinzi nu stiu ce rost are prezentarea ei aici, si nu i nici pe departe asa rara precum visezi in anuntul tau. Spor la vanzare Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Arata super, nu ai spus nimic de confortul cu suspensia noua!!! Sunt curios ptr ca pe pe nitrogas nu am montat pe toy doar foamcel! Initial, dupa prima tura in noroaie, am zis:mama frate asta nu lucreaza deloc! M-am dat jos, am privit telescoape fata si am relizat ca uitasem sa pun doua bucse inainte de piulite la montaj. Le-am pus si am iesit la"dans" Trebuie sa recunosc-merg super bine si chiar isi fac treaba! Nu am nici o combinatie cu deal-erii de Iron Man dar chiar cred ca am facut o alegere buna alegand marca asta! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 (editat) Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Daca tot vrei sa o vinzi nu stiu ce rost are prezentarea ei aici, si nu i nici pe departe asa rara precum visezi in anuntul tau. Spor la vanzare Eu m-am referit la calitatea materialului, la tabla care surprinzator, la anii ei, arata excelent, fara rugina! Si pana la urma sa cumperi o masina de strada, sa investesti ceva banuti in ea si sa vrei sa vezi daca exista interes financiar pentru asa ceva, nu cred ca e o infractiune! Oricum nu inteleg rautatiile astea, credeam ca forumul e deschis pentru discutiile pasnice si nu nu ma asteptam sa ma ia cineva la rost de ce am pus masina de vanzare. Oricum nu stiu de ce intru in jocul tau dar crede-ma ca mi-a fost greu sa ma abtin! Chiar cred ca bunurile pe care le detinem fiecare, in acest caz masinile, putem sa decidem ce facem cu ele, cat investim, cum le facem si mai ales cand decidem sa le vindem. Multumesc de "amabilitate" O sa sterg postarea, daca te zgarie pe retina sau ti-a agasat simturile! Cu respect, Dan Suciu! Editat Martie 4, 2014 de SUCIUDAN :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUCIUDAN Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Sa o noroiesti sanatos ! Nu o sa te dezamageasca ! :h5 Multumesc! Am iesit cu ea la un "dans" ieri si m-a cam pus pe ganduri, in H2, cu rotile de 33, in multe situatii am mers cu 1-a cam mult insa pe L4, merge bine, a3-a si a4-a sunt vitezele in care ii place. Mult nu i-am cerut, am planetare stanga cam obosita si mi-a cam fost frica sa nu ma lase de tot insa la prima iesire a facut fata! :wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 (editat) Re: "Brand new" Toyota Land Cruiser J7 Este alegerea ta ce faci cu banii tai, cu masinile tale sau cu viata ta. Nu mi am dat cu parerea la masina, la stare ei, la pretul exorbitant cu care visezi sa o vinzi, am vorbit foarte civilizat si foarte la obiect, ba chiar daca ai fi considerat de asa fel puteai linistit sa nu-mi raspunzi. Cand cumperi o masina special ca sa o vinzi (lucru care l-ai facut tu) nu are rost deschiderea unui topic unde lumea sa te felicite, sa-ti ureze de bine care oricum nu vei apuca sa le experimentezi, era o chestie de bun simt. Oamenii iti zic sa o stapanesti sanatos cand de fapt tu nici macar nu ti doresti asta, falsitatea asta nu e prea apreciata de obicei, poti sa urmaresti in general cum se inchid topicurile atunci cand masinile sunt scoase la vanzare. Nu e nici un joc, doar o parere sau mai multe pareri personale. Cand deschizi un topic public tre sa te astepti si la astfel de discutii. Nu trebuie sa o iei in nume de rau sau sa te superi, la urma urmei fiecare cu parerea lui. Parerea mea e ca acest topic nu aduce nimic constructiv si nici nu va aduce nimic niciodata, niste batai pe umar si felicitari despre o masina care nu vei sti si nu vei invata niciodata nimic pentru ca ai luat-o sa o vinzi. Spor la vanzare inca o data si toate cele bune Editat Martie 5, 2014 de Astral 1 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate