omoroka Postat Martie 10, 2014 Autor Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Razie anti xenoane ...dar stau si ma gandesc ce ar zice unul aflat in trafic cand altul cu o bara cat casa si cu antene ca pe bloc si cu cateva proiectoare si un carlig atarnand sta si asteapta amenintator un semnal ce se vrea a fi portocaliu... Mi-a placut expunerea ta si m-a distrat :g Dar oricum, sa stii ca noi cei cu cotetele de offroad preparate suntem in minoritate fata de cei cu tigaile tunate. In plus tind si ma risc sa cred ca avem si alte inclinatii "spirituale" :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Razie anti xenoane intr adevar exista xenoane far' de lupa insa pe foarte putine modele. majoritatea au o astra odarlita dar cu xenon sau un logan si nu prea au cum sa scape, nu prea am auzit la logan de optiunea asta. deasemenea cred ca vor fi mult mai pregatiti si greu de pacalit cu logan sau alte masini autohtone, la masini americane nu cred ca o sa insiste pentru ca nu sunt stapani, vor fi cativa care vor putea sa scape. principalul factor o sa il constituie prezenta firelor in aranjament "paianjen" iar in 99% din cazuri, balastul va atarna ca o :pt in vecinatatea farului (din constanta). nu mai vorbim de cei cu lumini albastre-violet. e foarte posibil ca cei care le au montat perfect, cu lupa,cu mare atentie si pe masini care pot veni din fabrica deja cu xenon, sa scape. sincer nu mi ar parea rau daca scapa insa procentul va fi de sub 1%. mai exista si cei care au inlocuit balastul original trosnit cu unul aftermarket din cauza costurilor, iarasi e discutabil, probabil vor scapa. in curand am inteles ca va fi si o campanie pentru sistemele de depoluare, atunci sa te tii, daca acum o sa dea in cei mai chinuiti, pentru ca sa fim sinceri majoritatea masinilor cu xenon aftermarket sunt tigai, cele cu filtre de particule dezafectate pot fi si CLS uri. Si asa tot nu poate singur sa ridice talonul, nici amenda nu poate da pentru ca nu are articolul necesar.....desi poarta codul rutier in buzunar stie ca nu e absolut nimic acolo care sa-l ajute....decat daca e insotit de cine trebuie. Art.112, alin.1, lit.d "Vehiculul care circula cu defectiuni majore la sistemele de luminare-semnalizare sau cu alte dispozitive decat cele omologate" Ce sa mai zicem de "stapanii inelelor" fabricatie >2012 sau cat or fi care au niste stopuri pe leduri de iti ard irisul :ha1 Repet: nu exista ridicarea talonului pentru lumini doar de politist si in lipsa omului de la RAR ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Razie anti xenoane da, in astfel de razii, de obicei, politistul e insotit de un inginer de la rar, e si pentru el mai simplu, face ce stie, taie facturi :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Razie anti xenoane Parerea mea e ca nu e vorba si nu se pune problema de vreun "respect fata de ceilalti soferi", cu pur si simplu ar trebui sa fie vorba de respectul fata de lege, iar acest respect vine doar din aplicarea legii fara discriminare de catre politist (..dar care n-are o lege clara care sa-l protejeze, dar si sa-l penalizeze daca face abuzuri...) si fara o legislatie cretina care ii da dreptul celui care incalcat legea sa conteste in instanta decizia politaiului si in final judecatorul sa-i dea dreptate pentru ca asa zice legea cretinoida si partinitoare cu infractorul....... Parerea mea ca initiativa este foarte buna, depinde si modul in care va fi aplicata. Respectul fata de ceilalti participanti este important, dar majoritatea nu se gandesc ca daca ii respecta pe ceilalti au implicit si ei de castigat. Din pacate condusul nu mai este o placere asa cum era candva, pe langa traficul de rigoare, si functie de zona, stresul in trafic este mare....bineinteles ca te enerveaza si mai ales te onboseste un "copac" care se gandeste el ca e mai bine sa foloseasca farurile de ceata atunci cand nu e ceata......cat de tampit sa fii sa folosesti ceva care este conceput sa fie folosit doar cand este necesar (este ca si cand ai folosi un prezervativ cand te duci la piata sa iei....bors, o prostie), la fel si cu farurile cu becuri xenon si mai ales fara lupe, sunt reglate prost si ii orbesc pe cei cu care te intalnesti, si din cauza asta ii obosesti mai mult decat este necesar si uite asa apar diverse incidente rutiere....majoritatea isi spun: "da, dar sa vad mai bine", boule vezi tu mai bine, dar cel pe care il orbesti intra in tine si i-ai distrus omului viata. Ma uitam zilele trecute pe un forum al politistilor si discutau, cu exemple si poze, despre farurile OEM cu xenon (din fabrica), farurile OEM fara xenon (de fabrica) si farurile la care s-au aplicat lupe, asa ca nenea politistul poate sa scoata tableta si sa compare farurile celui pe care il verifica cu ce are el prin poze :-)). Daca iti retine talonul trebuie sa mergi la RAR sa verifice daca ai farurile ok sau nu, pana la urma nu este un capat de tara, de cate ori te poate opri, sa fim seriosi. Daca iti retine permisul abuziv contesti procesul verbal in instanta si pana la urma incerci sa atragi raspunderea agentului care ti-a cauzat prejudiciul prin retinere si asta este. Este frustrant sa conduci zilnic si sa vezi peste tot handicapati care depasesc coloana si se baga in fata la semafor, depasesc refugiul, blocheaza intersectia, merg cu farurile inspre pom, etc, dar eu prefer ca atunci cand mi se intampla ceva de genul acesta sa ii claxonez, intr-un final, indiferent cat de nesimtiti sunt, tot or sa simta daca nu direct atunci poate indirect cand majoritatea participantilor se holbeaza la ei (datorita claxoanelor mele :-D). Spor! Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Razie anti xenoane Mi-a placut expunerea ta si m-a distrat :g Dar oricum, sa stii ca noi cei cu cotetele de offroad preparate suntem in minoritate fata de cei cu tigaile tunate. In plus tind si ma risc sa cred ca avem si alte inclinatii "spirituale" :grin: Eeeee , stai asa ca eu am scris aici ca sa nu ma auda ceilalti :ha1 O sa pun si eu bara si antene si ceva wati de lumina dar daca merg cu mica japoneza prin capitala si sunt urmarit de un tren mare si inaltat nu cu 2" ci cu 10" si cu o fanta pe mijloc de zici ca sta sa ma inghita o cam iau la fuga...chiar daca am si eu vreo doua utilaje nu pot sa nu ma gandesc cum mi-ar sta ca la o imperechere intre un pechinez si un dog...arlechin chiar. Ei cu farurile, noi...cu multe altele dar astea doar pentru protectia noastra :ha: Nici nu se poate pune problema de inclinatii, pe ei ii domina alte spirite :4079862908: dar al' de canta :ha: Poti afla pentru ce articol a fost sanctionat? ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 11, 2014 Autor Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Razie anti xenoane Cu permisiunea colegului meu va atasez portiunea PV-ului care va intereseaza. Acolo este scris: "A condus auto nr.... pe drumul public avand montate in faruri lampi de alta intensitate (instalatie tip xenon neomologata)" Asa cum am mai spus si la inceput la intocmirea PV-ului nu era nici-un reprezentant RAR. Deci se poate :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Razie anti xenoane Frumoasa caligrafie. Sunt nebun dupa x-ul ala de la xenon :grin: Ma gandesc ca nici nu erau de la Rutiera. Acum pot da amenzi si fostii gardieni publici inregimentati la MAI. Cred ca acum s-au speriat toti aia cu xenoane pe masina... sa vezi ce bezna va fi in trafic de acum incolo! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Razie anti xenoane Cu permisiunea colegului meu va atasez portiunea PV-ului care va intereseaza. Acolo este scris: "A condus auto nr.... pe drumul public avand montate in faruri lampi de alta intensitate (instalatie tip xenon neomologata)" Asa cum am mai spus si la inceput la intocmirea PV-ului nu era nici-un reprezentant RAR. Deci se poate :grin: [ATTACH=CONFIG]207596[/ATTACH] Ca sa nu aveti parte de abuziri de genul acesta, cam astia ar fi pasii: 1.Va instalati la farul actual niste lupe pt becul de xenon, lupe f utile in dispersarea corecta a luminii. Internetul e plin cu oferte dar recomandarea mea ar fi sa faceti montajul la cineva specializat care a mai facut asa ceva altfel degeaba ati facut investitia. 2.Dupa studierea mai atenta, urmatorul pas e cu dus si intors... Normele europene spun ca pana in 2000 lm nu mai este nevoie de nimic dar peste aceasta valoare trebuie suplimentat cu un sistem de spalare a farurilor si un sistem de reglare automata a distantei de luminare a farurilor (se gasesc si acestea dar nu am avut timp sa caut). In Romania, fara sa se faca vreo precizare, se doresc spalatoare si sistemul de reglaj indiferent de valoarea intensitatii luminoase...ca doar noi suntem mai cu mot ! Daca s-ar face doar pasul 1, nu cred ca ar mai exista un motiv de amenda... Cat despre PV-ul atasat...se poate anula fara discutie.Daca a platit, e bine de stiut in viitor pt el si pt altii: -constatarea s-a facut ochiometric fara prezenta cuiva de la RAR in baza OUG si a doua articole care nu cred ca aveau cunostinta de textul lor.La cum e facut PV-ul nu m-ar mira sa fi fost scrise intr-un carnetel. :grin: -intensitatea luminoasa asa cum a descrisa inclusiv in PV , din cate stiu eu , se masoara cu luxmetrul iar in cazul de fata ma indoiesc sa fi fost incorporat asa ceva in chipiul organului. - in instanta NU SE ACCEPTA si este motiv de nulitate din start sa se consemneze in PV general ca "a condus pe drumul public". Trebuie mentionat clar daca e oras pe ce strada si in dreptul carui numar iar daca e DN la ce km s-a constatat contraventia. PS:Nu incurajez ilegalitatile ci doar vreau sa imi exprim o parere fata de alte ilegalitati, in cazul asta o amenda si timp pierdut :h5 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 (editat) Re: Razie anti xenoane Tare asta, cu intensitatea...... Asa, doar raportat la legile fizicii, mama lui de legiuitor. Si aia cu culoarea e tare, rau! Daca mi se'nvart becurile in far pe soselele bine asfaltate ale patriei, da' repede de tot, vede militianu' tot rogvaivu' + ceva din afara spectrului, cu dotarile necesare! Cerc vicios complet : oameni slabi -> promovate ciurucuri habarniste -> legi la futu-i ma-sa -> ciurucuri habarniste care le sustin si aplica tot la futu-i ma-sa sau nicicum-> amenzi stupide -> oameni slabi! In cea mai mare parte! Oricum sunt ipocrit : n-am mai citit codul rutier de ceva vreme.... si-asa, verificand temeiul din pv-ul de mai sus, mi-a sarit in ochi si 101/1/15 "oprirea autovehiculelor destinate transportului public de persoane în alte locuri decât în staţiile semnalizate ca atare" versus serviciile de maxi-taxi, microbuze, minibuze, obuze sau doar buze, cum s-or mai denumi.... Edit : Adica cum "tip xenon"? Adica, nu era xenon sau era doar "de genul"? Editat Martie 11, 2014 de pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Razie anti xenoane Salutare... Stie cineva, are cineva vreo poza ,PDF etc... cum arata aceasta "omologare" a becurilor tip Xenon??? Maine ma duc sa imi montez un kit Bi-Xenon pe masina(e doar un exemplu) .... asta inseaman ca ma va opri politia sa imi ia certificatul si sa imi dea amenda...chiar daca el(kitul) este montat intr-un service autorizat sa faca acest lucru?? Parerea mea e ca se va ajunge la fel ca fenomenul "folie pe geamuri" cand toti cocalarii cu folie 100% au un abtibild de la RAR.....sau poate chiar mai rau Nu mi se pare corect ce se intampla atata timp cat lumina este o lumina alba , nu albastra,nu rosie sau orice alta culoare . Ar putea sa dea doar o amenda pentru aia care nu le au reglate , astfel incat sa nu mai "orbeasca" ceilalti participanti in trafic. Dar sa nu uitam un lucru .....Politia are un "plan lunar de amenzi" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 (editat) Re: Razie anti xenoane Si pe mine m-au oprit ptr faruri ,le-am explicat ca sunt cu lupe si am si instalatie de spalat si m-au lasat in pace Editat Martie 11, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Razie anti xenoane Chestia cu constatatul numai in prezenta R.A.R.-ului ... din cate stiu eu, ca sa te amendeze pentru folosirea incorecta a luminilor de drum, n-are nevoie de asistenta R.A.R. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Razie anti xenoane Salutare... Stie cineva, are cineva vreo poza ,PDF etc... cum arata aceasta "omologare" a becurilor tip Xenon??? Maine ma duc sa imi montez un kit Bi-Xenon pe masina(e doar un exemplu) .... asta inseaman ca ma va opri politia sa imi ia certificatul si sa imi dea amenda...chiar daca el(kitul) este montat intr-un service autorizat sa faca acest lucru?? Parerea mea e ca se va ajunge la fel ca fenomenul "folie pe geamuri" cand toti cocalarii cu folie 100% au un abtibild de la RAR.....sau poate chiar mai rau Nu mi se pare corect ce se intampla atata timp cat lumina este o lumina alba , nu albastra,nu rosie sau orice alta culoare . Ar putea sa dea doar o amenda pentru aia care nu le au reglate , astfel incat sa nu mai "orbeasca" ceilalti participanti in trafic. Dar sa nu uitam un lucru .....Politia are un "plan lunar de amenzi" Nu exista pe teritoriul Romaniei nici macar un atelier autorizat sa instaleze Xenoane aftermarket, asa cum nu exista instalatii xenon aftermarket omologate. Daca gasesti unul care sa sustina asta, suna la reprezentanta RAR din zona ta si intreaba-l pe cel de la "control agenti economici" cum sta treaba. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 11, 2014 Autor Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Razie anti xenoane Nu exista pe teritoriul Romaniei nici macar un atelier autorizat sa instaleze Xenoane aftermarket, asa cum nu exista instalatii xenon aftermarket omologate. Daca gasesti unul care sa sustina asta, suna la reprezentanta RAR din zona ta si intreaba-l pe cel de la "control agenti economici" cum sta treaba. Corect. Asa zis "omologate" sunt doar cele montate de fabrica. Imi aduc aminte, cand am primit golful de serviciu cu xenoane si ce mai avea el acolo, fiind primul model importat in aceasta combinatie de echipari la momentul respectiv a trebuit sa astept cateva zile in plus pentru omologarea RAR... a modelului si nu neaparat a xenoanelor. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 (editat) Re: Razie anti xenoane Si pe mine m-au oprit ptr faruri ,le-am explicat ca sunt cu lupe si am si instalatie de spalat si m-au lasat in pace Deja....ma uimesti! Aveam pretentii...dar se pare ca ma insel! De autoleveling ai auzit? Stii ce face functia respectiva? Sau te multumesti cu faptul ca ai pacalit militienii? La ceilalti participanti din trafic te-ai gandit inainte de a monta astfel de porcarii pe Toyota ta? Ce-ai zis tu in gandul tau? -Bine ca i-am pacalit! Dupa mine....sula si caciula! Editat Martie 12, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Razie anti xenoane Poate ai lupa si stergator, insa vad ca ai faruri striate, si alea refracta fascicule luminoase aiurea. Exista si instalatii originale fara autolevel. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Razie anti xenoane Poate ai lupa si stergator, insa vad ca ai faruri striate, si alea refracta fascicule luminoase aiurea. Exista si instalatii originale fara autolevel. NU la masini fabricate pentru piata europeana ! Normele UE impun este obligatoriu reglajul automat al farurilor , altfel nu se chinuiau fabricantii sa puna senzori pe punti , inca un calculator si alte cablaje... alea costa bani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Razie anti xenoane asa si farurile de anglia puse pe masinile noastre nu sint corecte, au altfel deflectoarele de raze st/dr. si timpitii care tin piciorul pe frina cind nu e cazul (in loc sa traga frina de mina), la fel si cei care nu au idee despre cum trebuie utilizate proiectoarele de ceata fata/spate (deobicei eu le fac zi in masina si la un moment dat se prind) oricum masurile sint usoare. nu amenda ar trebui ci ridicarea talonului sau in cazul in care nu-l ai, sechestrarea masinii pina la remedierea problemei. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Razie anti xenoane nu amenda ar trebui ci ridicarea talonului sau in cazul in care nu-l ai, sechestrarea masinii pina la remedierea problemei. Pai nu merge asa, pentru ca ar rezolva problema definitiv, contrar interesului guvernului. Mai bine ii da drumul cu o amenda, ca sa-l mai poata amenda si data viitoare cand nu sunt bani de pensii sau de haine pentru militieni. Asa functioneaza sistemul. Vrei sa nu mai aiba motive pentru "campanii"? :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 12, 2014 Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Razie anti xenoane ...si timpitii care tin piciorul pe frina cind nu e cazul... la cele mai multe masini cu cutie automata trebuie sa tii piciorul pe frana la stopuri, n-ai ce-i face :cn Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Razie anti xenoane Pai nu merge asa, pentru ca ar rezolva problema definitiv, contrar interesului guvernului. Mai bine ii da drumul cu o amenda, ca sa-l mai poata amenda si data viitoare cand nu sunt bani de pensii sau de haine pentru militieni. Asa functioneaza sistemul. Vrei sa nu mai aiba motive pentru "campanii"? :wink: De obicei cetateanul corect nu incalca legea,cu buna stiinta...raman scursurile societati noastre care nu au nimic pe ROL(financiar)si care NU platesc amenzi(deci NU pot fi constranse)=parerea mea ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Razie anti xenoane la cele mai multe masini cu cutie automata trebuie sa tii piciorul pe frana la stopuri, n-ai ce-i face :cn da, aici ai dreptate, la ele se poate si asa. daca te uiti la dna. ghica in intersectie, vezi ca sint 99,9% cu automata :) The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Razie anti xenoane De obicei cetateanul corect nu incalca legea,cu buna stiinta...raman scursurile societati noastre care nu au nimic pe ROL(financiar)si care NU platesc amenzi(deci NU pot fi constranse)=parerea mea ! Pai tocmai de-aia ar trebui retinute taloanele, sau chiar si masinile daca e cazul. Si daca nu vin cu banii necesari sa le recupereze, sa intre la fier vechi, sa-si scoata statul cheltuielile. Dar repet, s-ar face prea repede "curatenie" in trafic, si nu se vrea asta. Si mai ales, sa nu se mai vanda permise de conducere la toti analfabetii si imbecilii, asta ar trebui facut in primul rand! Dar iarasi, contravine sistemului, pentru ca nu ar mai avea pe cine sa arda din cand in cand, ar rezulta mai putine accidente si deci mai putine organe traficate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Razie anti xenoane Deja....ma uimesti! Aveam pretentii...dar se pare ca ma insel! De autoleveling ai auzit? Stii ce face functia respectiva? Sau te multumesti cu faptul ca ai pacalit militienii? La ceilalti participanti din trafic te-ai gandit inainte de a monta astfel de porcarii pe Toyota ta? Ce-ai zis tu in gandul tau? -Bine ca i-am pacalit! Dupa mine....sula si caciula! Daca la masina ai posibiliatea de reglaj dintr-un buton pentru a pune fasciculul mai sus sau mai jos in caz ca ai sarcina ( si functioneaza) , atunci autoleving ul e useless. Mai ales ca timpul de reactie cand iei un bump pe sosea e prea mare si deci nefolositor. Daca esti o persoana responsabila poti merge si fara autoleveling. Cred ca ati vazut asa cazuri pe sosea cand un S-class trece pe mizeriile alea de limitatoare pt viteza si iti da un flash de vezi stele verzi. Si da, de multe ori militia trebuie pacalita pentru ca nu actioneaza in spiritul legi, cum ar fi normal, ci doar pt a scoate bani. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Razie anti xenoane Salutare Probabil offtopi desi are legatura u subiectul eu am pe masina de concurs,care e inmatriculata si cu toate taxe/asigurare/itp la zi , o gramada de proiectoare/led baruri...etc dar nu am xenoane:) ideea e ca eu nu le folosesc aceste lumini in oras sau pe drumurile nationale doar in teren,sunt legate pe circuite separate deci nu merg pe faza scurta sau lunga a masinii, ci merg doar la nevoie si dorinta actionate la buton separat. ce poate sa faca in acest caz organul? conform legislatiei in vigoare,impopotonarea masinii tale cu tot felul de rahaturi tine de gustul personal/educatie...etc, la mine tine de necesitatea in teren de a avea lumina,Masina nu are nici o modificare la sistemul original de iluminat al masinii iar farurile sunt reglate pe tester... va raog sa imi spune-ti si mie ce poti face daca organul da dovada de prea mult zel si o tine sus si tare ca el are dreptate desi nu are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate