Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Razie anti xenoane

omoroka

Postări Recomandate

Re: Razie anti xenoane

@karol: am spus mai in urma, pentru circulatia pe drumurile publice luminile suplimentare trebuiesc acoperite cu huse sau capace.

Cand am facut primul ITP cu proiectoarele in bot, am intrebat daca le dam jos. Raspunsul a fost ca nu trebuie, pentru ca sunt acoperite cu capace.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@karol: am spus mai in urma, pentru circulatia pe drumurile publice luminile suplimentare trebuiesc acoperite cu huse sau capace.

Cand am facut primul ITP cu proiectoarele in bot, am intrebat daca le dam jos. Raspunsul a fost ca nu trebuie, pentru ca sunt acoperite cu capace.

ok am inteles voi cauta capace pentru proiectoare ca nu am :) la limita voi pune folie de scoci negru pe ele :)

Link spre comentariu

da, aici ai dreptate, la ele se poate si asa.

daca te uiti la dna. ghica in intersectie, vezi ca sint 99,9% cu automata :)

:ha::ha:

Fac o paralela cu scuzele de rigoare pentru offtopic... dar are putin legatura si cu luminile din spate. Mi s-a intamplat de doua ori sa franez in ultimul moment la semaforul proaspat schimbat in rosu si sa ma opresc deci pe zebra. Am bagat in R si m-am retras de pe zebra. Masina fiind cu DSG am pus piciorul pe frana si am uitat s-o pun inapoi pe D... ca deh, te dezobisnuiesti de "levierul" dintre scaune si tinzi sa-l dai uitarii. La verdele semaforului insa, cand am luat piciorul de pe frana si i-am dat gaz, era sa-l fac zob pe ala din spate, care din fericire si noroc pentru mine, in ambele cazuri a pastrat distanta :grin: Va dati seama cata :pt mi-am luat, ca ala din spate nu si-a putut explica gestul meu idiot in nici-un fel... pe buna dreptate.

Am inteles apoi ca s-a mai intamplat si la altii cu automate, oricat de stupid ar parea lucrul asta :hw. In concluzie, daca-l aveti pe unu in fata voastra la stop care in plus are si lampa de marsarier aprinsa... nu-i de gluma... tineti distanta. As putea fi chiar eu ala :ha: :ha:

• Like 1

Va salut !

Link spre comentariu

omoroka pe vremea cand aveam eu masini cu cute automata, era si un P. Statea masina pe loc, fara sa calc frana la semafor, indiferent de cat era de inclinata strada.

Cu farurile de ceata ... a mai fost odata povestea, daca bine tin eu minte. Ele s-au pus pe masini ca sa fii vazut, nu ca sa vezi cu ele. Ca daca era vorba de vazut, erau obligati prin lege toti productorii sa echipeze masinile cu faruri de ceata din fabrica. Mai mult grupul VAG, le foloseste mai nou pe post de DRL, se aprind cind virezi, etc. La mine la megane, cand aprind farul de ceata, vad la maxim 10m in fata masinii. Cum ”reaku” te poate orbi un bec deala.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

omoroka pe vremea cand aveam eu masini cu cute automata, era si un P. Statea masina pe loc, fara sa calc frana la semafor, indiferent de cat era de inclinata strada.

Cu farurile de ceata ... a mai fost odata povestea, daca bine tin eu minte. Ele s-au pus pe masini ca sa fii vazut, nu ca sa vezi cu ele. Ca daca era vorba de vazut, erau obligati prin lege toti productorii sa echipeze masinile cu faruri de ceata din fabrica. Mai mult grupul VAG, le foloseste mai nou pe post de DRL, se aprind cind virezi, etc. La mine la megane, cand aprind farul de ceata, vad la maxim 10m in fata masinii. Cum ”reaku” te poate orbi un bec deala.

Pai sa-ti explic eu:

1. Ca sa treci din P in D mai treci si prin N si unii ca tine n-au rabdare si oricum manevra se face tot cu frana apasata ... acum depinde si cat dureaza culoarea rosie

2. Ca vezi tu la 10 metri e una, ce vede ala din fata ta e altceva.

3. Proiectoarele clasice de ceata au geamul cu dispersor care - in lipsa cetii - imprastie lumina fix in ochii aluia din fata ta si daca mai e si ploaie, efectul e dublu.

4. Alea de la VAG, sunt astfel proiectate (d.p.d.v. optic) sa nu deranjeze.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare