4L Limited Postat Martie 12, 2014 Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Patrol 3.0d 2002-cutia manuala agata? Instaleaza-ti manualul de reparatie si afli imediat: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83003-Manuale-de-service-si-altele&highlight=manuale Cred ca sunt chior ca nu vad unde scrie in manual despre aerisitorul de pe pompa ambreiaj!!! :pr1 Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Patrol 3.0d 2002-cutia manuala agata? Procedura de aerisire pentru ambreiajul hidraulic se gaseste in manualul FIRST EDITION (nu trebuie sa bagi VIN-ul), sectiunea CLUTCH, subsectiunea INSPECTION AND ADJUSTMENT, capitolul Air Bleeding Procedure. Nu se face referire la pompa, aerisirea se face doar la cilindrul receptor de pe cutie. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Patrol 3.0d 2002-cutia manuala agata? Astazi am schimbat uleiul in cutie, am pus 80w90! Uleiul din cutie era negru, subtire ca apa si mirosea....off! Ok, problema este la ce am gasit pe busonul cu magnet! Cine a mai schimbat uleiul la manuale poate imi spune si mie daca este normal sa fie asa multa pilitura ! Atasez cateva poze: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Patrol 3.0d 2002-cutia manuala agata? Daca particulele alea sunt foarte mici ...nu le simti printre degete la palpare nu e rau ...e pilitura de uzura. Daca sunt bucati mai mari ie nasol. bucati din pinioane, rulmenti si alte alea ... In cutie se pune 75w90, ori GL4 ori TDL. 80w90 e mai gros si o sa mesteci iarna cu schimbatoru in ea pana se incalzeste ca mamaia in mamaliga in care i-a scapat tot ciuru de malai ...:wink: Uleiul de transmisie are un miros specific ...dar acum depinde a ce mirosea al tau ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 27, 2014 Autor Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Patrol 3.0d 2002-cutia manuala agata? Era pilitura fina...deci sa zicem ca e ok! :x Pana la iarna mai schimb odata uleiul si voi pune 75w90. Intradevar mirosea a ulei de transmisie dar asta mirosea prea tare :grin: si era negru si subtire parca era ulei de motor ars! Acum parca se aude altfel si se simte mai bine la schimbat doar ca tot mai este prezent acel agatat despre care spuneam! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate