Macu Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Salut. Am achizitionat saptamana trecuta un smaurai sj 413 la super pretul de 1000 d ron , care spre surprinderea mea merge foarte bine. Am si eu un dubiu: ce fel de ulei sa-i pun la diferential si cutie? Multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: Samuraiul meu ... Discutii despre el ce fel de ulei sa-i pun la diferential si cutie? 80w90 GL5 diferential fata = 2L diferential spate = 1,5L 75w90 GL4 cutia viteze = 1,3L cutia transfer = 0,8L 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Macu Postat Martie 2, 2014 Autor Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: Samuraiul meu ... Discutii despre el Multumesc frumos! As mai avea o intrebare: nu gasesc puncte de gresare la samurai. Unde ar trebui sa o gresez ca sa nu am probleme? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petrica_N Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Re: Samuraiul meu ... Discutii despre el As mai avea o intrebare: nu gasesc puncte de gresare la samurai. Samy nu are decat un singur gresor pe cardanul spate,la culisanta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Macu Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Samuraiul meu SJ 413 - Discutii despre el multumesc frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Samuraiul meu ... Discutii despre el Multumesc frumos! As mai avea o intrebare: nu gasesc puncte de gresare la samurai. Unde ar trebui sa o gresez ca sa nu am probleme? Multumesc anticipat! Pe langa culisanta, ar mai fi crucile cardanice (daca sunt cu gresor) si omocineticele, in care bagi vaselina pe la kingpini. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petrica_N Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Samuraiul meu ... Discutii despre el Pe langa culisanta, ar mai fi crucile cardanice (daca sunt cu gresor) si omocineticele, in care bagi vaselina pe la kingpini. Crucile cardanice originale nu au gresoare,iar la omocinetica se greseaza ,de preferat,cu vaselina grafitata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate