Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

problema cu diferentialul fata la ARO 10.4 cu motor diesel de 1.9l Renault

mincu_marian

Postări Recomandate

Problema este ca coroana este montata pe partea cealalta fata de cele obisnuite(masini pe benzina). Raportul este 9-41 si nu gasesc pe piata. Mie imi trebuie si pinionul de atac si coroana. Daca a mai intalnit cineva il rog sa-mi dea un sfat.
:wink:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema cu diferentialul fata la ARO 10.4 cu motor diesel de 1.9l Renault

Salutam! greu de gasit dar usor de rezolvat problema . Cumpara un dif normal (de cutie cu 4 viteze) cu tot cu carcasa (cu alte cuvinte un grup fata complet gata de pus sus ) si monteaza-l rasturnat 180 grade . Presupune sa faci alte prinderi pe traversa care tine grupul si in spate si in fata in asa fel incit partea care venea prinsa pe cutie acum sa vina prinsa pe traversa , in spate cu cele 4 suruburi si in fata cu un surub ( unul din suruburile care strince cele doua carcase).

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Re: problema cu diferentialul fata la ARO 10.4 cu motor diesel de 1.9l Renault

Salutam! planetarele se potrivesc insa nu ai spus ce sasiu ai (lat sau ingust ). In cazul sasiului lat planetarele sunt mai lungi cu cca 4cm , dar nici asta nu este o problema mare deoarece poti folosi tija de planetara de Dacia Solenta (la Solenta tija planetarei este mai lunga cu cca 4cm fata de Dacia 1310 ) . Daca totusi nu vrei sa faci asta , atuncea trebuie sa desfaci difurile si sa inlocuiesti pinioanele planetare scurte cu cele lungi (de la grupul cu 5 viteze) . Eu iti recomand sa mergi pe prima varianta (adica sa pui tija planetarei mai lunga pentru ca este din ce in ce mai greu sa gasesti piese pentru modelul tau .

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare