Astral Posted September 7, 2017 Author Share Posted September 7, 2017 Re: Povestea nespusa a marcii ARO Hai, mah, pe bune...?!? :ha: https://www.auto-bild.ro/stiri/cum-lasat-aro-240-masca-pe-japonezi-anii-70-128063.html ARO 240 a fost una dintre cele mai reprezentative automobile din România. Lansată în 1970, mașina a făcut furori la o expoziție din Japonia, lăsându-i mască pe niponi. ARO 240 are o poveste aparte. Autombilul, prima producție off-road românească, a fost prezentat în anii ’70 la o expoziție din Japonia unde a făcut furori. „Când am făcut ARO 240, ne-am dus cu el la o expoziţie. Timp de două săptămâni, japonezii l-au filmat şi fotografiat, fiind cea mai frumoasă maşină de acolo”, a declarat, pentru Evenimentul Muscelean, inginerul Nicolae Zgorcea, care a lucrat la dezvoltarea noului 24. Acesta a continuat: „Pe atunci, japonezii nu aveau nici o maşină. Nici gând de maşini de teren! Concurenţa noastră, la nivel mondial, erau câţiva. Americanii fabricau Jeep-uri, Ford-uri, în Europa erau englezii, cu Land Rover, şi mai erau italienii, ruşii şi noi”. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Re: Povestea nespusa a marcii ARO Comunist inginerul, tampit reporterul. Din care cauza de tampiti tot ceea ce mergea datorita faptului ca era singura alternativa viabila,s-a dus dreak cand a aparut liberalizarea pietei, non comuniste. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriciu Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Re: Povestea nespusa a marcii ARO un articol idiot reporterul nici macar nu a avut bunl simt sa puna un ARO 240 in poza :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Re: Povestea nespusa a marcii ARO https://www.auto-bild.ro/stiri/cum-lasat-aro-240-masca-pe-japonezi-anii-70-128063.html Mare-i gradina! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted September 9, 2017 Author Share Posted September 9, 2017 Re: Povestea nespusa a marcii ARO Ciudat mi se pare ca e vorba de "AutoBild" care, totusi, cred eu ca e mai sus decat 4tuning, zic..... Adica, ok, inginerul tembel, reporterul asijderea, dar chiar nimeni nu super-vizeaza ce apare on-line pe site-ul lor....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Re: Povestea nespusa a marcii ARO Coane, auto-bild.ro...nu confunda cu auto-bild.de...reporteri romani...majoritatea analfabeti... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts