cobrra Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 (editat) sambata 8-martie se organizeaza o intalnire de socializare :wink: aproape de bucuresti si langa ploiesti :grin: prin padurile locale :h5 zona seciu -podeni-harsa . teoretic si relativ practic ca si dificultate este pentru orice tip de auto cu anvelope minim AT dar in stare foarte buna si binenteles cu sprijinul celor mai pregatiti pe anumite zone. se vrea ca aceasta intalnire sa fie una de inceputul sezonului de primavara in cautarea ghiocelului pentru jumatatile noastre. :grin: aduc la cunostinta ca se va face si un gratar ....deci autogospodarire pentu fiecare echipaj. se poate veni cu copii ,sotii, soacre ...:)))) locatia intalnirii ca de fiecare data statie peco ROMPETROL BLEJOI orele 9,30 plecare cel tarziu 10.00 va asteptam !!!! Editat Martie 4, 2014 de Astral Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Foarte frumos sper sa ajungem si noi la un gratar. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 (editat) Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Vin si eu cu mitsu L200 (MT, troliu). De altfel, trebuie sa recunosc ca a fost ideea mea. O sa mai vina un prieten cu pajero ( simex + troliu ), altul cu honda crv ( MT ), si posibil altul cu un patrol ( MT ). Deabia astept. Sper sa fie si ceva noroi, nu doar socializare, gratar si ghiocei. De altfel as sugera ca plecarea sa fie cel tarziu la 9, sa nu ne prinda noaptea. Nu de alta, dar sa nu ne dea nevestele cu ghioceii in cap la intoarcere. Si apropo, martisorul a fost pe 1 martie. Pe 8 e Ziua Femeii. Seamana, deci il iertam pe Robert pentru aceasta confuzie Editat Martie 4, 2014 de vali rfo 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Noroi este din belsug, stai linistit, ora de plecare e buna pentru ca locatia e aproape si in 15 minute suntem in padure :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Ce ziceti daca am muta actiunea in padurea Sarta Monteoru!:grin: avem unde sa facem si gratar! !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra intalnirea este deja stabilita si programata : data intalnirii---08 03 2014 locul intalnirii--- ROMPETROL BLEJOI orele---9.30 plecare 10.00 zona de distractie---padure seciu-galmeia-harsa- pentru gratar fiecare se autogospodareste singur..... atenie la vreme si la ceea ce este in padure....noroi,zapada,mocirla ne revedem cu drag si va asteptam !!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra A confirmat si un alt prieten cu Jeep Cherokee. Ne-am strans cativa 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra cam asa ar fi traseul doar ca va lipsi zapada :))) Editat Martie 6, 2014 de Astral Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Daca am noroc....apar si eu. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Pai daca vine Horace vin si eu ( nu il pot lasa singurel):banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra O ocazie buna sa facem cunostinta. Vin si eu cu sapuniera mea:wink:. Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Vin si eu cu sifonierul meu. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra se pare ca vremea tine cu noi si nu este ploaie :))))) ne vedem de dimineata !!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Imi pare rau dar nu reusesc sa ajung. Sa aveti timp bun si sa va distrati. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Vremea o sa fie "buna", noroiul n-o sa lipseasca, o sa fie ceva de furca. Sa ne vedem cu bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 (editat) Re: 8-Martie :)) by cobrra Da...am gasit si ghiocelul! :wink: Editat Martie 8, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra A fost haios. Noroi din belsug si un loc de joaca dragut :) mai ales la intoarcere. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Foarte fain si foarte mult noroi. Insa trebuie sa va intreb.... de ce ati cenzurat nr de la masina?!? E chiar asa de grav?? :sc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra lPloaie, noroi, gratar, oameni de gashka :2dr, ce-ti poti dori mai mult? Inca o tura normal!:ha1 Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra O iesire super, cu mult noroi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Multumiri lui Cobra pentru organizare si speram la cat mai multe iesiri in viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 (editat) Editat Martie 9, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Imi cer scuze pentru calitatea pozelor si a filmariilor, dar cum altele nu apar am sa mai caut eu cateva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra Atat am mai gasit : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 9, 2014 Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: 8-Martie martisorul barbatilor :)) by cobrra a fost intradevar o plimbare foarte frumoasa si reusita mai ales datorita faptului ca nu au fost evenimente neplacute. ceea ce este intotdeauna de mentionat si faptul ca toti participantii au fost la inaltime !!! felicitari tuturor !!!! incerc sa atasez si eu cateva imagini :2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate