Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

recomandare masina in care poti sa dormi

crt82sil

Postări Recomandate

Va salut!

Caut o masina pentru iesiri in natura cu familia, nu neaparat 4x4, la care se pot rabata scaunele spate astfel incat sa ramana podeaua dreapta sa poata dormi 2 copii mici si care sa poata fi condusa si prin oras de sotie.

Am plecat de la ideea de rulota (care mi se pare ca are niste neajunsuri...nu poti sa mergi cu viteza mare, iti trebuie masina puternica sa o tragi, nu poti sa intri cu ea pe teren accidentat...etc) apoi mi-a venit ideea sa-mi iau o dubita cu 7 locuri gen caravelle sau v-classe dar e un pic cam mare pentru oras.

Am avut o octavia break dar nu m-a trasnit ideea sa vad cum se rabateaza scaunele...

Imi vine in minte numai un patrol LWB :br

Ce imi recomandati?

An investment in knowledge always pays the best interest.

Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: recomandare masina in care poti sa dormi

Va trebui cumva sa renunti la cateva din restrictii.

Daca un V-klasse sau un caravelle este prea mare pentru sotie sau pentru oras, atunci tot acolo este si un Patrol LWB.

Incearca mai intai sa-ti stabilesti prioritatile.

Cu breack-urile mai greu cu podeaua plata, deoarece in zona pasagerilor spate ai locul de picioare si nu va fi plat niciodata. Prin rabatarea completa a banchetei va lua din dungimea totala... si uite asa. Deci si mica si incapatoare pentru dormit in ea mai greu.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Land Rover Discovery 3 sau 4 - podeaua se face plata,ai peste 2 metri disponibili pe lungime.

Ai avantajul ca poti ajunge sa dormi cam oriunde.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

M-am uitat pe la masinile colegilor de munca...un opel zafira si un golf iv break.

La zafira se face podeaua dreapta si e loc destul. Plus ca doar cu 5 locuri ramane muuuuuult loc de bagaje. Imi aduc aminte ca am avut un astra break si parca tot asa se facea podeaua dreapta.

La golf sunt un pic mai inalte scaunele rabatate fata de podea cu 3-4 cm, dar oricum o sa folosesc o saltea.

Stie cineva cum e la octavia?

Mai caut...

Link spre comentariu

Poti sa o iei pe a mea, este la sectiunea vanzari,Vw Passat variant. Cu canapelele rabatate ai 2 metri de pat.Eu am dormit in ea la pescuit, 2 persoane lejer...Asta daca nu vrei neeaparat 4x4...

Editat de sorinake
Link spre comentariu

VW Touran se face podeaua dreapta,se doarme bine in ea si se conduce lejer in oras.Dezavantaj ca nu are 4x4.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

VW Touran se face podeaua dreapta,se doarme bine in ea si se conduce lejer in oras.Dezavantaj ca nu are 4x4.

Merci de pont!

Deocamdata asta e prima optiune.

Nu ma intereseaza sa fie neaparat 4x4 ca doar nu ma duc cu copii in inima muntilor sa mai si inoptez p`acolo...

Link spre comentariu

In primul rand tre sa te gandesti ca merge sa dormi comod in Touran, doar 2 pers.

Despre Touran iti pot zice ce am facut eu.

Ideea era ca aveam nevoie si de scaune in spate, si de loc de bagaje, si de spatiu de dormit.

Asa ca am luat niste cutii de plastic cu capac care aveau aceeasi inaltime cu scaunele din spate cu spatarul aplecat in fata.

Apoi am luat de la hornbach o scandura lata, de vreo 50 cm, in care am decupat locul unde sunt in interior "umflaturile" de la roti.

Scandura asta lata si decupata am pus-o peste spatarele celor 3 scaune din spate in pozitia aplecate in fata (sper sa intelegi ce scriu)

Peste am pus doua saltele autogonflabile, si 2 pers dorm boiereste, si bagajele stau in cutii sub "pat".

Noaptea se abureste inauntru. Am prins si o noapte cu ploaie si am dormit cu geamul deschis, dar ploua inauntru. Si au intrat si tantari la lumina.

Link spre comentariu

La Skoda Octavia break suprafata nu e perfect plana, dar cu o saltea ca lumea, se poate dormi lejer, cred.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare