Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Din Germania, bun gasit !

dilbert

Postări Recomandate

Salutari tuturor,

primul meu post in acest forum, dupa regulament. Locuiesc in Germania, iar aceasta este trotineta mea:

http://radu.kilu.de/miscpics/DSC_5425.JPG

Un VW T3 Syncro din 1992.

Daca doriti sa aflati mai multe, nu va fie frica sa intrebati.

Radu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Din Germania, bun gasit !

Salut,

mnah, urmatoarele chestii sunt punctele slabe ale masinii: cutia care nu rezista la mai mult de 200 Nm, deci nu poti monta motoare mult mai puternice, iar unghiul de atac e mult prea mic pentru offroad serios. Restul se poate modifica.

Pentru mine, raportul spatiu oferit/spatiu ocupat e foarte bun: poti parca pe locul unui Passat si ai loc din bara pana in bara inauntru. 5 oameni pot dormi in comfort relativ inautru. Piesele sunt ieftine si poti sa faci aproape totul singur la ea. Taxele si asigurarea sunt mici, pentru ca e inregistrata ca "Wohnmobil" adica camper. O poti parca la majoritatea locurilor frumoase, pentru ca reuseste sa te duca destul de departe. Din cauza ca ma limitez la 100 kmh care ii tin constant, poti sa conduci 20 de ore si sa te dai jos din ea fresh. Dupa ce o conduci ceva timp, iti dai seama cat de putin iti trebuie ca sa fii fericit.

Nu pot sa zic ca e chiar masina mea de vis, dar ajunge foarte aproape.

Radu

Link spre comentariu

Vizitator vergu cristian

Bun venit!

Masina aia e ca un tanc da rusine la multe din cotetele astea noi de unica folosinta iti spun asta din proprie experienta am

avut una din 1980 cu 1000000 de km si mai duce si acum.

Link spre comentariu

Eu vorbeam din experienta,

am avut asa ceva cativa ani si stiu foarte bine ce masini sunt astea: rezistente, mecanica simpla, foarte confortabile la condus.....excelente. :ypu

eu cred ca motorul de 2,1 benzina ofera cam tot ce are nevoie masina asta.

pacat ca nu se mai produc :sr

PS:oricum parca tot mi-as lua in sincro... amintirile ma chinuieste :)

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare