Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sunt bune anvelopele BP Pneus Cross Country?

coltalb

Postări Recomandate

Re: sunt bune Anvelopele 4x4 235 75 R15 BP Pneus Cross Country?

E a nu stiu cata oara cand deschizi topicuri aiurea !!!

Nu te supara, nu e normal sa pui in titlu topicului continutul, intrebarea pe care o ai de pus !!!

In al doilea rand, fa un efort si foloseste functia "Cautare avansata", asa cum scrie mai jos :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

In al treilea rand, incercam pe cat posibil sa mentinem o ordine logica, de bun simt, a informatiilor care se posteaza pe acest forum, deci daca intrebarea ta este despre ANVELOPE, topicul asta n-are ce cauta la sectiunea Mitsubishi !

Pai pentru ce naiba sunt create atatea sectiune pe forumul asta ?!?

Topicul despre BP Pneus Country l-am mutat in sectiunea corespunzatoare, iar daca vrei informartii despre marimea potrivita a anvelopelor pentru masina ta, tot cu functia "Cautare avansata" vei putea identifica o groaza de topicuri !!

PS - Topicuri despre anvelopele Pneus :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?51515-Bp-pneus&highlight=pneus

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?45746-MT-Pneus-profil-BGF-MT&p=495060#post495060

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: BP Pneus Cross Country?

Si ce daca sunt resapate :)

Scuze de neintelegere, dar am refacut eu titlul topicului pentru ca initial era asa cum apare in postarea mea precedenta....

Acum l-am pus, din nou, asa cum trebuia sa fie de la bun inceput !

"Sunt bune anvelopele BP Pneus Cross Country?"

:h5

Link spre comentariu

Re: Sunt bune anvelopele BP Pneus Cross Country?

Am avut, sunt ok. Doar ca sunt grele cam cu vreo 4 kg mai mult decat un cauciuc de aceeasi dimensiune.

te tin in mers mixt sosea plus macadam in jur de 40 de mii km.

Sunt destul de dure se apropie de C-uri in functie de model,dimensiune si profil.

Link spre comentariu

Grele si nu se prea echilibreaza, ale noastre erau putin ovale pe la taloane...

Si eu cred ca sunt resapate pe C-uri...

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Un pic grele si zgomotoase. Cauciucul destul de dur. Mie mi s-au parut un compromis acceptabil.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

Am si eu un set de 31/10,5/15 pe un Hilux, prima data le-am pus neechilibrate dar le-am nimerit pe alea mai bune pe fata si era acceptabil la mers. Nu am semnat rotile ce erau pe fata si la urmatoarea tura la pescuit am nimerit una naspa pe fata si mi-am omorat mana de la vibratii, dezechilibrate rau frate. Le-am dus la echilibrat, pe cauciucurile mai bune am juma' de janta numai plumbi mari, vreo 5-600 grame pe fiecare; alea mai proaste nu s-au putut echilibra si le-am lasat pe spate, arata +999 grame pe masina de echilibrat.

Ca si uzura am facut putin cu ele ca nu-s cauciucurile de zi cu zi, vreo 7.000 km in 2 ani dar nu dau urme de uzura panaramele. In zapada si in noroi mediu se comporta decent, pe asfalt cu gheta se duc ca sania, nici o baza pe ele.

Mi-au consumat mai mult cu 2l/100 km decat unele la acelasi dimensiuni BFG AT pe acelasi traseu care-l facem in mod obisnuit si in acelasi regim de mers.

Daca apuc sa le uzez pe astea nu mai iau altele, prefer ceva mai de calitate care sa fie cat de cat echilibrate.

Link spre comentariu

e singurul pneu care a facut explozie si la care, la alt set, mi-a plecat banda de rulare... eu nu mai pun pneus pe masina.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Sunt grele ca dracu,proaste la frinare si zomotoase.Initial am cumparat 4 buc. din care am reusit sa echilibrez 3, si asta cu 400-500 de grame de plumb pe fiecare.A patra cerea cam 1600 de grame de plumb la echilibrat.Bineinteles ca am fost nevoit sa mai cumpar una care si ea a vrut cam 500 de grame de plumb.Le tin pe masina pina mi se mai echilibreaza bugetul pentru niscai BFG-uri dupa care merg direct la casat.Nu o sa mai pun niciodata asemenea gunoaie pe masina.Daca ar fi sa le vind ar insemna sa i-mi bat joc de un eventual cumparator.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

nu vreau polemici dar la mine nu au intrat atat de multe bucati de plumb,la mine maxim aveam 180 de grame po o roata, in rest minim 80 sau 120-140 pe roata dar niciodata 500 de grame:)

am un set de insa turbo profil Dakar copia de la km1 si pe alea am cate 200-240 de grame pe roata...deci judecand dupa asta astea sunt mai proaste in schimb dupa calitatea cauciucului sunt mai bune ca bp pneus

oricum eu am o parere proasta despre resapate dar in varianta de buget redus e singura solutie,

mai proaste ca bp pneus erau doar alea malatesta...

Link spre comentariu

mai proaste ca bp pneus erau doar alea malatesta...

malatesta am avut si eu, pe 2 masini. un set de kayman, la care s-a sfisiat un flanc dar in rest beton. la cealalta, a fost un set de iarna care au tinut vreo 2 ani non-stop pe masina.

deci e clar, depinde doar de norocul pe care il ai la achizitie... dar da, respate doar pentru coclauri si la buget redus. pentru 80% strada/20% coclauri, orice altceva nou.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare