cristibuzatu Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: RECONDITIONARE Suzuki Samurai 1.3 Proiect 3 la unele modele mai noi dupa 1998 cabrio asa este bara aceea originala am avut si eu unul din 1999 cabrio si avea bara aia. Ok...as vrea si eu una pt masina mea - Japan '93. Sunt constient ca e vorba mai degraba de design, nu de protectie...dar mi-o asum. De aia mi-ar fi de ajutor ceva mai multe detalii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: RECONDITIONARE Suzuki Samurai 1.3 Proiect 3 De ce nu cauti un rollbar de serie de la o japoneza de America? 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: RECONDITIONARE Suzuki Samurai 1.3 Proiect 3 e vorba strict de gusturi....imi place mai mult cel din proiectul de fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: RECONDITIONARE Suzuki Samurai 1.3 Proiect 3 Atunci... gusturile nu se discuta. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corrad Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: RECONDITIONARE Suzuki Samurai 1.3 Proiect 3 Bara de care pomenea @yknot o am ...doar ca nu am montat-o inca, dar si eu caut de multa vreme cealalta bara. A fost la un moment dat una de vanzare pe un site foarte cunoscut, dar cred ca gresise omul pretul (450 euro), probabil erau 450 ron, cred ca daca cineva ar face astfel de bari le-ar vinde foarte bine. Ce e avantajos la ele, ca nu te incurca la montarea prelatei, deci pot ramane tot timpul pe masina, protectie nu prea ofera, dar arata bine. Eu m-as inscrie la una daca s-ar face la un pret decent, daca nu o sa confectionez una, dar neavand masina de roluit... e ceva de munca cu flexul si aparatul de sudura. Ai dracu" rusi au fost romanii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: RECONDITIONARE Suzuki Samurai 1.3 Proiect 3 Rollbar-ul ala de la spaniole pare montat invers, nu stiu ce a fost in capul lor, dupa gusturile mele e o ........, iar ca rezistenta.... spre zero. Eu recomandam varianta americana de rollbar pentru ca mai ofera un pic de protectie, fiind prins de targa bar in locul prinderii superioare a centurilor, pe caroserie in dreptul magaziei de la centura si pe baza aripii spate. In plus mai are 2 bari care sunt montate intre targa bar si parbriz. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: RECONDITIONARE Suzuki Samurai 1.3 Proiect 3 In aceasta masina am investit ca. 5000 euro, nu imi place sa tin carnetelul dupa mine, dar in mare cred ca am depasit suma de 5000,- si am avut noroc ca am avut o baza buna! Cind incep o restaurare, nu ma uit la bani ma gandesc doar la rezultat, cumpar absolut tot ce trebuie( NO LIMIT) Sunt un tip care cauta perfectiunea! Noaptea stau si ma uit pe pereti si ma gandesc ce pot face mai bine! Ca si timp sunt in stare sa reconditionez masini 4x4 in 30 zile! Nu vreau sa dureze mai mult! Felicitari ,lucrari de nota zece!Ne ocupam in mare ,cu acelasi lucru,eu am nevoie de cel putin 60 de zile pentru o astfel de reconditionare. Inca o data,felicitari! http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Re: RECONDITIONARE Suzuki Samurai 1.3 Proiect 3 Off topic, cu scuzele de rigoare Domnilor, rollbar-ul de la spaniole, nu este pus invers! Ea este pus in urma cerintelor de siguranta moderne si este conceput pt protectia pasagerilor din spate, nu pt sofer! Editat Aprilie 9, 2014 de Busu4x4 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Morarasu Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: RECONDITIONARE Suzuki Samurai 1.3 Proiect 3 Nota 10 +,BRAVO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate