IlieGeologie Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Exista vreun tip de scaun sau de bancheta, care rabatate pe spate sa creeze o suprafata cit mai dreapta, sa se poata dormi cit mai comod? Sa nu ramina tot felul de "fiare" care sa-ti "manince" ficatii pina dimineata (vezi Prometeu) si sa nu pui geana peste geana pina dimineata. Nu ma intereseaza ideea cu rabatarea lor si asezarea unei platforme deasupra sau a saltelei gonflabile. Au si ele dezavantajele lor. Ma refer la marca si tipul de masina care ar avea asemenea "minunatii". Poate nu ambele la acelasi model...dar se pot selecta de la diverse marci. Important e... rezultatul. Scuze daca mai exista asemenea discutii pe FORUM. Nu le-am gasit. Iar daca mesajul nu-i incadrat bine la "Diverse", rog un moderator sa-l mute. MULTUMESC! ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 (editat) Re: Bancheta sau scaune rabatabile, care sa creeze o suprafata cit mai dreapta. Sa stii ca de ceva vreme am studiat si eu aceasta problema si din pacate concluziile nu sunt prea grozave. In primul rand etalonul la ceea ce doresti tu este exact canapeaua pe care o am eu intr-una din camere. :wink: Este formata literalmente din 3 planuri perfect drepte: sezut, spatar si spate. Atunci cand se rabateaza devine un pat perfect plan. Lasand la o parte faptul ca patul astfel creeat e destul de incomod (din cauza buretelui prea subtire) ca si canapea este absolut oribila. In pozitia "sezand" planurile fara curburi nu au nici o legatura cu formele fiintei umare, ca atare canapeaua este ingrozitor de neconfortabila. (Din fericire este rezervata musafirilor :grin:) Prin urmare ma indoiesc ca un producator auto ar putea face vreun soi de bancheta plana cu un asmenea inconvenient. Revening la cazuri concrete, bancheta spate de la Defender (care e cunoscuta pentru confortul ei de "banca din parc", adica nul) este aproape dreapta, cu niste curburi infime. Adica foarte aproape de ceea ce doresti. Insa daca o rabatez (si daca fac abstractie de niste fiare care ies in sus dar ar putea fi usor modificate) rezulta tot ceva cu "dealuri si vai", e drept destul de mici insa total neconforme cu notiunea de dormit. Asadar nu cred ca vei reusi vreodata sa scapi de notiunea de "ceva" peste bancheta... Cea mai reusita vaianta (pe care am vazut-o la multe masini expeditie) este cu un plan drept suplimentar (de obicei MDF sau fagure de plastic), pliant si subtire pe care il tragi peste formele banchetei rabatate si gata patul. Daca sistemul de pliere e facut inteligent nici nu simti placile alea in masina cu bancheta in pozitie "condus" iar ca plan orizontal de dormit suprafata e imbatabila. Editat Martie 5, 2014 de shark Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Bancheta sau scaune rabatabile, care sa creeze o suprafata cit mai dreapta. Trebuie documentat despre banchetele de la astea cu 8 locuri gen Delica sau americane.....la aceste modele se tot spune ca banchetele devin pat foarte comfortabil! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) Re: Bancheta sau scaune rabatabile, care sa creeze o suprafata cit mai dreapta. Mercedes 220 V Klasse - are taică-miu, echipare Westfalia ... cu măsuță și banchetă plus un scaun cu fața spre spatele mașinii, plus un scaun suplimentar, plus prelungirea din portbagaj (din spatele banchetei) - toate laolaltă, formează un pat perfect plan. Dar este destul de dur, merge pusă o saltea gonflabilă deasupra, pentru confort mărit. Editat Martie 6, 2014 de Astral All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate