Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitionare 4x4

asfalttango

Postări Recomandate

Re: Sfat achizitionare 4x4

De fapt...eu stiu ce as vrea...un SUBARU FORESTER DIN 2005 sau un G Klasse 280e dar nu am bani pentru niciuna din ele...

Ford-ul trage ca boul iar Mercedesul fuge ca armasarul...dar nici unul nu 4x4

4X4 ma roade de vreo 2-3 ani si nu imi da pace...am zis sa o iau incetisor intii ...sa invat...si apoi ...timpul le va rezolva pe toate....

Americanele sunt slabe si scumpe la intretinere ..si gurmande

M-am orientat la fiabilitatea japonezilor....

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Subaru, ca orice 4x4 permanent, papa si el . Si papa destul, mai ales turbo. Dar, la orice masina, la peste 100 km/h, consumul devine mai putin controlabil.Iti dau doua exemple : cu un Defender 2,4 , cu toate zorzoanele de pe el, pana in 100, merge cu10/100. Peste suta, 12-13. La sosea. Un Allroad 2,5(180cp), pana in suta, 9,1(ce arata pe bord). Peste suta sare de la10 la 12.Depinde cat de periculos conduci. Cred ca te cramponezi de consum, mai ales ca nu cred sa taraii barca sute de km dupa tine.

Si daca iti place si un pic de viteza, e pacat sa strici un motor cu gpl. Probabil ca nu te lasa sufletul sa renunti la una din masinile ce le ai.Ptr. un consum mai mic la o masina de cu toate zilele este indicat o masina mica.Inchizi ochii, le vinzi pe cele doua si iti iei Subaru sau ce iti mai doreai.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Parerea mea:

Subaru,,,de exceptie la fiabilitate,confort de zi cu zi si 365 zile pe an,,indiferent de conducator!

Dar?,,,dar !,,,nu are nici o legatura cu off-road,,,nici macar Forester,,,maxim SUV si atat!!

Cu respect maxim fata de SUBARU si copii lui!

Pajero
Link spre comentariu

Un FORESTER papa cam 14 in oras (Constanta,motorul de 2000) m-a impresionat tinuta lui de drum dar si comportamentul off(soft). :)

Chiar daca as vinde ambele masini tot nu as ajunge la nivelul financiar necesar... :sr

Cred ca un VITARA in 4 usi cu motor V6 va fi alegerea(sub rezerva posibilitatii adaptarii instalatiei GPL)....e singura ce se apropie de adevar acum.

Kia am inteles ca este mai slaba iar la pret este appx asemanatoare.

Link spre comentariu

Cu respect maxim fata de SUBARU si copii lui!

:ha: :ha: :ha:

XT-ul poate si 14 dar si 24 in oras ... depinde cati TDDCCI, FaSI ma enerveaza. Daca vrei viteza de deplasare, posibilitati de tractare si un drum forestier e super (garda la sol 19cm = vitara stok).

La 2000 fara turbo a fost disponibil si reductor!

Respect pentr Fuji Ind. si nepotii sai!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

(garda la sol 19cm = vitara stok)

stock si LWB

intr-adevar subaru e super masina. confortabila, fiabila... mi se pare uimitoare masinutza 2.0xt mergi pe perna de aer. si repede!

unii se dau cu ea si la offroad :)

http://www.youtube.com/watch?v=9KLsO5Bf ... re=related

console lungi, flex nu prea, plastice... dar modelu de 2007 are Rear and center limited slip differential

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Foarte interesant...si tot sapind pe internet ...am gasit asta:

http://uk.youtube.com/watch?v=t09ExAUgt ... re=related

care mi s-a parut foarte expresiva pentru intelegerea fenomenului 4x4...mai modern

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Foarte interesant...si tot sapind pe internet ...am gasit asta:

http://uk.youtube.com/watch?v=t09ExAUgt ... re=related

care mi s-a parut foarte expresiva pentru intelegerea fenomenului 4x4...mai modern

Asta e facatura!!!! da nesimtita rau tare!!! test facut de Subaru intr-un garaj si nu se filmeaza dupa usa....

De ex: am probat CRV-ul meu la ITP pe role si pe un imas cu iarba uda in panta : cand incep sa patineze rotile pe fata,imediat preia spatele din putere si ai plecat linistit!

Link spre comentariu

Este si asta posibil..... :h5

Si ca sa revin la ce am inceput tot eu....spun ca in urma discutiilor si sfaturilor de aici am ajuns la 2 marci si 4 modele calificate in semifinale....

NISSAN PATROL GR1

NISSAN PATROL GR2

MITSUBISHI PAJERO 2,8

MITSUBISHI PAJERO SPORT 2,5 TD sau V6 3000

Daca ar fi sa aleg dupa ce as vrea eu(design,placerea de a conduce) as alege PAJERO SPORT V6 3000...insa trebuie sa dovedeasca daca este mai bun decit celelalte pentru principala activitate pe care o va avea de facut....Tractarea!

Timpul va rezolva toate problemele...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare