Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GAZ 66 - se poate inmatricula ca vehicul istoric ?

razor1983

Postări Recomandate

Frumoasa masina!

Sunt nou pe forum dar subiectul tau m-a facut sa devin membru.

Sunt in faza in care strang info de peste tot legate de viata alaturi de un Gaz 66. As fi interesat daca m-ati putea ajuta in primul rand cu latura birocratica. Adica cum se inmatriculeaza asa ceva(exista posibilitatea inmatricularii ca masina clasica/istorica?) care ar fi formalitatile? Daca se transforma in rulota se poate conduce cu B? Cam care sunt costurile anuale legate de impozit, asigurare etc?

Va multumesc anticipat si sper sa nu fie prea multe intrebari din prima!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: GAZ 66 ex army autorulota expeditii

Frumoasa masina!

Sunt nou pe forum dar subiectul tau m-a facut sa devin membru.

Sunt in faza in care strang info de peste tot legate de viata alaturi de un Gaz 66. As fi interesat daca m-ati putea ajuta in primul rand cu latura birocratica. Adica cum se inmatriculeaza asa ceva(exista posibilitatea inmatricularii ca masina clasica/istorica?) care ar fi formalitatile? Daca se transforma in rulota se poate conduce cu B? Cam care sunt costurile anuale legate de impozit, asigurare etc?

Va multumesc anticipat si sper sa nu fie prea multe intrebari din prima!

Salut!

Nu se poate inmatricula ca vehicul istoric, masina a fost produsa pina prin anii 90 spre 2000 chiar.Nu ma pricep la vehicule istorice dar din cite am citit trebuie mai multi ani de la incetarea productiei.

Nu se poate conduce cu B orice ai face:-)

La masina mea, care este inmatriculata ca autospeciala-statie radio, impozitul nu e mare, ceva in jur de 5-600 ron pe an, nu mai tin minte exact, dar pe acolo.Asigurarea e mai mult, ultima data parca am dat tot in jur de 6-700 lei pe 6 luni!

Si mai e si ITP-ul, trebuie facut o data pe an.

Bob

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare