Liviu-San Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Am deschis un topic nou pt aceasta modificare si rog un moderator sa mute discutile aici.Este o modificare importanta si cred ca merita un topic separat. Nu ma pot pronunta la carburatie,dar la injectie am vazut ca exista un suport destul de simplu facut,care ar trebui sa potriveasc a alternatorul(neincluzand roata de rezerva in habitaclul compartimentului motor)fara mari modificari. Problema(mea) se pune daca acest suport se portiveste la masinile care au A/C montat.Voi cauta poza respectiva cu suportul in cauza si o voi posta.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Relocare alternator Niva! sal, la cele cu AC cum am avut si eu e mai complicat cu amplasarea in acelasi plan a fuliei, am gasit o imagine pentru celelalte, se pare ca alternatorul e ceva mai voinic...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Relocare alternator Niva! sal, la cele cu AC cum am avut si eu e mai complicat cu amplasarea in acelasi plan a fuliei, am gasit o imagine pentru celelalte, se pare ca alternatorul e ceva mai voinic...:grin:[ATTACH=CONFIG]207648[/ATTACH] exact modelul asta il stiam si eu iar alternatorul ar fi se pare cel de 100 A folosit pe astea mai noi dar e tot deala rusesc asa ca nu e vreo cine stie ce scula :) teoretic si alternatorul actual de pe masina cel de 80A ar face fata daca ar avea o mai buna gestionare a incarcarii si a reglarii tensiunii,marea lui problema este ca baga 14,1V la rece timp de 10-15 minute dupa care cand se incalzeste scade la 13,6V iar daca iti pleaca si ventilatoarele ajunge sa bage doar 12,5V...aici e problema lui ca nu e in stare sa tina acei 14,1V constant cum face un valeo,bosch,denso,motorola...etc daca ar tine aceasta tensiune ar fi perfect. cineva spunea ca e datorita diametrului fuliei,eu tind sa il contrazic pentru ca diametrul fuliei are treaba doar la turatia de mers in gol la relanti,iar in turatie ar trebui sa creasca valoarea...dar surpriza :) valoare anu creste nici cu cresterea turatiei :) deci concluzia e ca nu de la fulie vine buba :) sa incercat anularea regulatorului intern al lui si folosirea unui regulator extern...surpriza nici asa nu a prea mers :):):) asa ca incercam acum sa acem un suport sus sa protejam alternatorul si sa putem adapta pe acest suport diverse tipuri de alternatoare de la alte masini sa nu mai avem aceste probleme :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 12, 2014 Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Relocare alternator Niva! Da,poza aia o cautam. La mine,in locul suportului am montat compresorul de A/C, deci ar trebui un suport custom,realizat de cineva care se pricepe la asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate