cipri778 Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Vine Putin la Budapesta in curand. Tb sa faca impresie buna la sefu'. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice In 10 ani de forum, azi am dat primul BAN pe criterii "politice" Unui user nou angajat la trustul lui Voiculescu si care s-a inregistrat cu adresa de email de Antena1. I-am explicat "respectuos" ca acest forum nu este deschis mancatorilor de cacat de la trustul INTACT. Daca cineva are comentarii aiurea la asta sub pretextul ca omul e doar un angajat bla bla bla, va spun de pe acum ca nu imi pasa. Toti acesti angajati gireaza prin munca lor toata infectia propagata de astfel de televiziuni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Trist... baietii trustul si fundatia "always departe" a "varanului S.R.L." au mai toate motivele sa fie implicate exemplar corespunzator. Chiar sunt curios cat va mai dura pana se va afisa si directatores de la compania Crexcent - Gobi noul democratic edit ales al urbei din codrii Vlasiei. http://www.evz.ro/traian-basescu-a-publicat-contractul-dintre-gabriela-firea-si-firma-crescent.html http://www.evz.ro/voiculescu-este-mincinos-evz-a-gasit-in-dosarul-dunarea-dovada-ca-varanul-a-lucrat-cu-f-1070125.html @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Eu sunt de acord cu aceste ordonante ale guvernului. Ceausescu a dat mai multe gratieri colective si nimeni nu a iesit in strada. Si Barack Obama a dat sute de gratieri. Despre ce vorbim aici ? Gratierea exista de mii de ani. Aceste gratieri au fost aplicate atat in dictatura dar si in democratie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Eu sunt de acord cu aceste ordonante ale guvernului. Ceausescu a dat mai multe gratieri colective si nimeni nu a iesit in strada. Si Barack Obama a dat sute de gratieri. Despre ce vorbim aici ? Gratierea exista de mii de ani. Aceste gratieri au fost aplicate atat in dictatura dar si in democratie. Acestea sunt niste comparatii total deplasate. Ceausescu s-a gratiat chiar pe el cumva? A dat el o ordonanta prin care sa dezincrimineze genocidul? Obama a dat gratieri punctuale, pe cazuri particulare studiate mult timp. In nici un caz nu e acelasi lucru. Gratiere e atunci cand ii dai drumul unui amarat care a furat o paina ca sa manance si sta 3 ani in puscarie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Imi este teama ca este un pic mai mult decat atat am preluat de pe site-ul http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/01_02_2017__86115_ro.htm "Poziţia Consiliului Superior al Magistraturii faţă de adoptarea, de către Guvernul României, a proiectului de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea codurilor penale Având în vedere adoptarea, în şedinţa Guvernului din seara zilei de 31.01.2017, a Proiectului de ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, anterior consultării corpului profesional şi avizării de către Consiliul Superior al Magistraturii, confom dispoziţiilor art.38 alin. (3) din Legea nr.317/2004, Consiliul Superior al Magistraturii Apreciază că solicitarea Ministerului Justiţiei, transmisă Consiliului la data de 31.01.2017, în jurul orelor 17.00, de avizare a Proiectului de ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, nu reprezintă o intenţie reală în obţinerea avizului prevăzut de lege. Anterior şedinţei Guvernului din seara zilei de 31.01.2017, ministrul justiţiei a fost personal înştiinţat şi invitat să participe, în calitate de membru de drept al CSM, la şedinţa Plenului convocată de urgenţă pentru data de 01.02.2017, ora 9.00, tocmai pentru analizarea şi dezbaterea solicitării de avizare. Consiliul Superior al Magistraturii consideră că adoptarea proiectului în condiţiile menţionate reprezintă o nesocotire gravă a dispoziţiilor legale în materia avizării şi a punctului de vedere pe care Plenul CSM avea abilitarea legală de a-l exprima. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Nu este vorba numai de gratiere, este vorba de legalizarea furtului de la stat! Este vorba de scaparea celor din frunte, a celor supusi lor si intoarcerea in timp in care poporul este supus/rob al nomenclaturii "neocomuniste". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Februarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Eu sunt de acord cu aceste ordonante ale guvernului. Ceausescu a dat mai multe gratieri colective si nimeni nu a iesit in strada. Si Barack Obama a dat sute de gratieri. Despre ce vorbim aici ? Gratierea exista de mii de ani. Aceste gratieri au fost aplicate atat in dictatura dar si in democratie. Cu tot respectul, și n-am să continui o eventuală viitoare polemică, dar îmi dai impresia că n-ai înțeles dedesubturile mizei și, mai mult, ai și o interpretare superficială a intituției grațierii, incluzând dar nerezumându-se doar la cui îi aparține această prerogativă și care sunt temeiurile ei. "Alte întrebări!!!" AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Aceasta institutie a gratierii fost invelita intr-un ambalaj politic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Aceasta institutie a gratierii fost invelita intr-un ambalaj politic. a fost facuta de politicieni pentru politicieni. stii cum se spune, altfel lucra omul cand lucra pentru el. Scarbos ce se intampla ... Au publicat-o in monitor deja ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice De azi noapte la ora 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CUBIX Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice 0.) Standardizarea și verificarea rampelor de acces pentru persoanele cu handicap. De exemplu, căruțul meu poate urca în siguranță o rampa cu unghi de 25 de grade. Sancționarea instituțiilor, centrelor comerciale, farmacii, etc, pentru nerespectarea reglementarilor (pe bune, nu vrajeala). 1.) Finanțarea de către stat în proporție de 50-90% (spre exemplu) pentru adaptarea mașini, locuinței. Rampa de acces, în casă, bloc, mașină. Adaptări pentru condusul mașini, pe lângă cele existente (spre exemplu un joystick gen joysteer). 2.) Modificarea legii prin care persoanele cu handicap "beneficiază" de scutirea de la impozit și rovinieta. Dacă persoana cu handicap este minora sau are un handicap psihic, pot beneficia de scutire rudele de gradul I, consoarta sau însoțitorul acesteia. Dacă persoana este majora și apta psihic, va "beneficia" numai dacă mașină este adaptată pentru ea din postura de șofer. M-am plictisit sa aud cum nu știu cine și-a luat Q4697 la înmatriculat pe numele unui handicap... Exceptând părinți sau însoțitorul, consoarta, restul vor folosi mașină pentru ei, nu pentru cel in nevoie. Din punctul meu de vedere sunt buni de plata. 3.) Accesul obligatoriu la învățământ și aplicarea lui pentru persoanele cu handicap, fie într-un centru, școală (normala, preferabil), fie la domiciliu. Știu, este reglementată asta, dar trebuie sa faci rost de profesor... Prin accesul la învățământ persoana devine calificata într-un domeniu, dând astfel statului bani investiți în el și nu mai are nevoie de pensie pentru handicap (având salariu). Nu au o ordine anume... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice De azi noapte la ora 1 Hoho da cata graba. Aveau multi colegi de purificat ... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 (editat) Re: Culegere de exercitii democratice 0.) Standardizarea și verificarea rampelor de acces pentru persoanele cu handicap. De exemplu, căruțul meu poate urca în siguranță o rampa cu unghi de 25 de grade. Sancționarea instituțiilor, centrelor comerciale, farmacii, etc, pentru nerespectarea reglementarilor (pe bune, nu vrajeala). 1.) Finanțarea de către stat în proporție de 50-90% (spre exemplu) pentru adaptarea mașini, locuinței. Rampa de acces, în casă, bloc, mașină. Adaptări pentru condusul mașini, pe lângă cele existente (spre exemplu un joystick gen joysteer). 2.) Modificarea legii prin care persoanele cu handicap "beneficiază" de scutirea de la impozit și rovinieta. Dacă persoana cu handicap este minora sau are un handicap psihic, pot beneficia de scutire rudele de gradul I, consoarta sau însoțitorul acesteia. Dacă persoana este majora și apta psihic, va "beneficia" numai dacă mașină este adaptată pentru ea din postura de șofer. M-am plictisit sa aud cum nu știu cine și-a luat Q4697 la înmatriculat pe numele unui handicap... Exceptând părinți sau însoțitorul, consoarta, restul vor folosi mașină pentru ei, nu pentru cel in nevoie. Din punctul meu de vedere sunt buni de plata. 3.) Accesul obligatoriu la învățământ și aplicarea lui pentru persoanele cu handicap, fie într-un centru, școală (normala, preferabil), fie la domiciliu. Știu, este reglementată asta, dar trebuie sa faci rost de profesor... Prin accesul la învățământ persoana devine calificata într-un domeniu, dând astfel statului bani investiți în el și nu mai are nevoie de pensie pentru handicap (având salariu). Nu au o ordine anume... Excelent punctat! + acordarea de poziții cheie in companii/guvern a persoanelor cu handicap. Am mulți cunoscuti care lucreaza pt guvernul UK avand handicap (indiferent de natura) Deci, s-ar putea implementa si la noi! Editat Februarie 1, 2017 de plummer ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Excelent punctat! Am mulți cunoscuti care lucreaza pt guvernul UK avand handicap (indiferent de natura) Deci, s-ar putea implementa si la noi! La noi s-a implementat de ani de zile. Momentan sunt in evidentele oficiale peste 250 000 de romani asistati social, multi perfect sanatosi dar incadrati ca si handicapati, pentru care s-au alocat in 2017 sume mult mai mari decat in anii trecuti. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 (editat) Re: Culegere de exercitii democratice 0.) Standardizarea și verificarea rampelor de acces pentru persoanele cu handicap. De exemplu, căruțul meu poate urca în siguranță o rampa cu unghi de 25 de grade. Sancționarea instituțiilor, centrelor comerciale, farmacii, etc, pentru nerespectarea reglementarilor (pe bune, nu vrajeala). 1.) Finanțarea de către stat în proporție de 50-90% (spre exemplu) pentru adaptarea mașini, locuinței. Rampa de acces, în casă, bloc, mașină. Adaptări pentru condusul mașini, pe lângă cele existente (spre exemplu un joystick gen joysteer). 2.) Modificarea legii prin care persoanele cu handicap "beneficiază" de scutirea de la impozit și rovinieta. Dacă persoana cu handicap este minora sau are un handicap psihic, pot beneficia de scutire rudele de gradul I, consoarta sau însoțitorul acesteia. Dacă persoana este majora și apta psihic, va "beneficia" numai dacă mașină este adaptată pentru ea din postura de șofer. M-am plictisit sa aud cum nu știu cine și-a luat Q4697 la înmatriculat pe numele unui handicap... Exceptând părinți sau însoțitorul, consoarta, restul vor folosi mașină pentru ei, nu pentru cel in nevoie. Din punctul meu de vedere sunt buni de plata. 3.) Accesul obligatoriu la învățământ și aplicarea lui pentru persoanele cu handicap, fie într-un centru, școală (normala, preferabil), fie la domiciliu. Știu, este reglementată asta, dar trebuie sa faci rost de profesor... Prin accesul la învățământ persoana devine calificata într-un domeniu, dând astfel statului bani investiți în el și nu mai are nevoie de pensie pentru handicap (având salariu). Nu au o ordine anume... De aproape doua sapt copiilor cu probleme (autism si Down) care au fost la comisie pentru reevaluare, li s-a anulat dreptul de a avea insotitor (de regula mama acestora) , iar de anul viitor, daca acesti copii vor fi apti a manca singuri si a urca 3 trepte la o scara, nu vor mai primi gradul de incadrare, considerandu-se ca sunt pers independente. De aici si pana la functii de conducere pentru acestia este cale luuunga. Editat Februarie 1, 2017 de Astral don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Eu sunt de acord cu aceste ordonante ale guvernului. Ceausescu a dat mai multe gratieri colective si nimeni nu a iesit in strada. Si Barack Obama a dat sute de gratieri. Despre ce vorbim aici ? Gratierea exista de mii de ani. Aceste gratieri au fost aplicate atat in dictatura dar si in democratie. Ia de-aici, cu dedicatie : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 (editat) Re: Culegere de exercitii democratice Foarte buna tipa. Eu o lasam gravida si pe camp (la iarba verde). Voi nu faceti la fel ? :ha::ha::ha: Editat Februarie 1, 2017 de octaviannus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice De aproape doua sapt copiilor cu probleme (autism si Down) care au fost la comisie pentru reevaluare, li s-a anulat dreptul de a avea insotitor (de regula mama acestora) , iar de anul viitor, daca acesti copii vor fi apti a manca singuri si a urca 3 trepte la o scara, nu vor mai primi gradul de incadrare, considerandu-se ca sunt pers independente. De aici si pana la functii de conducere pentru acestia este cale luuunga. Tot o consecinta a deturnarii sensului a ceea ce ar trebui sa fie solidaritatea sociala de catre javra de Iliescu pentru ca tot el "ne-a invatat" sa fim solidari cu puturosii, cu lenesii si alte scursuri..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice solidaritate ar fi sa mergem cu totii continuu in fata guvernului ca aseara se stia clar ca de la pe la 22 cand au inceput jandarmii sa se echipeze cu casti si scuturi...ca se lasa cu bataie si asa a si fost astia care mananca rahat ca nu se stia ca una alta sunt clar manifestantii care spartgeau manifestatia noastra de protest iar acum la subiect :) ce pot face eu ca participant pasnic la o demonstratie de genul daca pe langa mine incep unele " elemente" sa aprinda petarde sa adune din timp bucati de gheata si sa se " organizeze" cam cu o ora inainte de bataia efectiva...??? anunt jandarmii? sun la 112? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice va agitati degeaba.....nimeni din lumea politica...indiferent de partid ...odata ajunsi la butoane nu vor face nimic bun ptr pulimea platitoare de taxe si impozite nici un guvern din era post comunista nu a facut ce trebuie ptr tara asta Ceausescu a fost impuscat ...printre altele ptr tradare de tara si subminarea economiei nationale.....astia care au venit dupa el si au distrus tot...vandut...dat de pomana.....de cate ori ar trebui impuscati? mai tineti minte ce a spus Nicu Ceausescu....ba....voi nu o sa fiti in stare sa zugraviti ce a construit tata......toata lumea de atunci a fost scandalizata la maxim....dar uite ca a avut dreptate si exemple de genul asta vo pot da o gramada......din pacate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice Marius daca asa faceau si cei care au iesit in '87 la Brasov si in 89 lafel...acum cantam la multi ani de ziua tovarasului si ne uitam de unde cumparam o soba mai buna sa bagam caldura in casa pt copii si citeam Pravda, pardon Drum nou sau Scanteia acum ca "pulime" platitoare de taxe macar intr-o asa zisa democratie cum e la noi totusi putem iesi in strada si sa facem scandal si sa ne manifestam dezaprobarea vis a vis de ce magarii vor sa faca nemernicii astia, Repet, de ce nu s-au mobilizat asa sa lucreze astia de la monitorul official pana noaptea la 2-3 sa publice o ordonanta care anunta ca tinerii care vor sa isi faca o casa sa beneficieze de o dobanda fixa la un credit pe 30 de ani, sau ca au stat pana la 2 noaptea sa faca OG care mareste alocatia copiilor de la 80 de lei la 800 de exemplu si ca pt copii scolari si liceeni transportul e gratuit...etc etc desi multa lume ingheata aiurea in piata victoriei faptul ca aseara au fugit a fost extreme de clar, si anume ca erau foarte multi veniti cu intreaga familie, cu parinti cu socrii cu copii adica exact "paturile" de populatie cele mai expuse,unii prin varsta si altii prin inocenta, nu trebuie cedat trebuie mers continuu pana situatia se rezolva,chiar daca mergem in ture ,pe schimburi ca la munca dar trebuie sa fie continuu in piata40-50 de mii de oameni ca asa nu va putea ramane situatia si nu demisia e problema ca asta e simplu si defapt asta isi doresc astia, (au dat o lege au dat tunul demisioneaza dupa o luna d emandat da sunt asigurati si protejati pe viitor in fata legii) ei trebuie sa abroge OG sa indrepte raul facut si apoi sa demisioneze sau sa fie demise personal sunt apolitic, nu fac politica si nu sunt in vreun partid, dar daca stiu ca tara merge pe directia cea buna ca avem crestere economica ,ca viata mea si a romanilor in general se imbunatateste constant, ca afacerile merg si sw dezvolta, atunci chiar nu ma intereseaza cine e la conducerea tarii, din ce partid face parte, sau cum se numeste ca sigur acei indivizi au macar o caracteristica de care tin cont,au cel putin spirit civic,pt ca tin cont de dorinta si vointa maselor....dar asta e intr-o lume ideala ceea ce la noi nu e ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice https://www.youtube.com/watch?v=_QEQ1cFzq7U 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Culegere de exercitii democratice din pacate in 89 nu am dus treburile pana la capat.....atunci s-a facut marea rotire a cadrelor :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 (editat) Re: Culegere de exercitii democratice @ursu: varianta filmata cu camera corecta o consumat benzina degeaba cu specimenu ala cand o intors.... Editat Februarie 2, 2017 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate