Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Culegere de exercitii democratice

pmstancu

Postări Recomandate

Re: Culegere de exercitii democratice

@ursu:

o consumat benzina degeaba cu specimenu ala cand o intors....

Cred ca specimenul este cel care conduce duba. Un cretin care isi bate joc de oamenii care nu au avut noroc in viata. Are zeci de filmari de genul acesta.

Uite o filmare in care ofera 5 lei pentru ''una mica''.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred ca specimenul este cel care conduce duba. Un cretin care isi bate joc de oamenii care nu au avut noroc in viata. Are zeci de filmari de genul acesta.

Uite o filmare in care ofera 5 lei pentru ''una mica''.

Pare vocea lui Dragnea. :h5

• Like 1

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Interzicerea prezentei copiilor in reclamele pentru produse alimentare de orice fel.

Acesta este un mod perfid de a determina copiii sa consume produse pentru care ei nu au capacitatea de a discerne intre ce este sanatos pentru ei si ce nu.

Nici macar in reclamele produselor pentru copii nu mi se pare normal sa apara copii.

Smecheria e simpla : cu cat e mai atragatoare reclama dpdv vizual pentru un copil cu atat mai mare va fi dorinta lui de a consuma acel produs, iar daca in reclama respectiva apar si copii, e clar ca se apeleaza si la tendinta naturala a oricarui de a imita, copia un alt copil.

PARINTII sa decida ce e bun pentru copilul lor, nu sa fie influentat copilul si apoi sa ceara parintilor in super-market sa-i cumpere ce-a vazut in reclama in care a vazut ca si alti copii mananca acel produs !

Nu mi se pare normal sa vad copii in reclamele pentru crenwursti, pentru salam, pentru pateu, iaurturi, etc !

• Like 1
Link spre comentariu

Va incadrati fix in "exercitii democratice". Fiecare cu democratia lui proprie. Si mai asteptati de la politicieni sa se comporte altfel....

Si, ma rog, de ce consideri tu ca e "fiecare cu democratia lui proprie" ?

Parerile expuse aici ti se pare ca sunt "legi cu dedicatie", asa cum fac politicienii, sau sunt lucruri care ne afecteaza pe toti ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare