Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pocnet in transmisie

drag

Postări Recomandate

Ieri am scos utilajul pt prima data in teren dupa achiziție si modificari. Este vorba de un lx70, motor 3000, suspensii ome plus 5, flanse distantiere de 3, respectiv 4cm, sipverstone extreme 33x10.5x15. De mers merge impecabil, trage de rupe, insa am observat ceva ciudat. Cand cobor pante abrupte in frana de motor, se aude dedesupt un pocnet ca si cum ar scapa ceva din transmisie. Am sesizat acelasi pocnet ulterior si la urcarea pantelor. De sunat suna destul de tare si e clar ca e o problema, numai ca nu știu ce anume sa desfac? Pe drum nu suna nimic, numai in înclinații puternice. Help!!!
mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: pocnet in transmisie

Incearca sa urci in marsarier, si cineva sa observe de afara ce se intampla cu transmisia.

Astfel restrangi aria de cautare.

Problemele pot fi mai multe, incepand de la MRL-uri automate, trecand prin grupul fata, pana la cutia de transfer.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

tampon motor sau tampon cutie transfer... alea le-as verifica primele :-) asa facea la masina de oras cand era rupt un tampon motor...

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Mrl-uri schimbate, sunetul persista. Se aude doar cu fata cuplata, si cand masiba este in sarcina, urcare si coborare. Sunetul se aude din spate dar nu stiu sigur, poate se transmite.

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Eu am patit la fel cand am ridicat garada la sol.

Si nu ne impartasesti si noua cum ai rezolvat?

Editat de Alin
Link spre comentariu

Posibil sa fie lantul de la cutia de transfer. Asa facea si la mine-Giorgel stie ca era de fata in teren cind a inceput sa faca urit. Era lantul slabit,l-am schimbat cu unul sh si problema s-a rezolvat. In sarcina facea si la mine.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare