Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inaltare y60

gamis

Postări Recomandate

salut, In dorinta de a ridica masina cu cel putin 5 cm, renteaza a pune arcuri ironman +2" pe fata (spatele e rezolvat) pe un y60-SWB. Arcurile au fost folosite pe un y61. Cu cat se inalta masina si daca nu sunt prea rigide. Pe masina sunt montate roti de 33 simex si cam freaca aripa la flexari. Rog pe cei care cunosc problema si au mai multa experienta sa-mi dea un raspuns. Merci.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: inaltare y60

stiu un ca o cunostinta a mea a montat pe un Y60 arcurile + amortizoarele de pe un Y61 lung si a obtinut un oarece lift (sau cel putin asa mi-a spus, k eu nu am bagat rigla sa masor la mm).

Pe cataloagele de la producatorii de elemente de suspensie codurile de amortizoare sunt aceleasi (din ce am vazut eu...) dar difera codurile de la arcuri ... asa ca mai departe nu stiu sa iti spun...

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Am avut eu montate arcuri de y61 dar nu recomand, sespensia devine foarte rigida, sunt mult mai groase (diametrul spirei )si mai rare, spirele, fiind gandite sa sustina o masina mai grea cu 500kg daca sunt de pe lung sau 300kg daca sunt de pe scurt.

Arcurile erau atat de rigide incat amortizorul nu isi mai putea face cursa.

Intradevar se obtine o inaltare de vreo 3cm dar nu recomand.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Salut, ca sa nu mai deschid un topic nou postez aici intrebarea mea: ce cursa poate sa aiba in sus roata fata a unui Nissan Patrol Y60 cu configuratia standard, 2 link is panhard; suspensia este airshock de 2,5.

Ideea este ca vreau sa pun o bara is ma gandesc ca fata de pozitia standard masina pe sol 30 cm ar fi suficienti. Ce ziceti ?

Editat de sososs
Link spre comentariu

Cursa in sus a rotii din fata este data de tamponul limitator de cursa prins pe talerul superior de fixare a arcului. Daca vrei sa verifici cursa, masoara distanta de la fata inferioara a tamponuli superior din arc si locul unde loveste tamponul pe axa la comprimarea maxima a arcului ( e un taler sudat pe axa pe care sprijina si arcul) Cu cit montezi arcuri mai lungi, sau scurtezi tamponul superior cu atit se mareste si cursa.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare