Sabau Gigel Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 (editat) Si-a luat Piede Nissan y 60 scurt si rosu sa vada cat tine sau ce se rupe la el Editat Martie 13, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Asa. Bun. Si? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 13, 2014 Autor Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Este o gluma ptr ca la Piede toate masinile se rup Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Car'vas'zica, un fel de sfarma-piatra, ha? Hai sa vedem "Myth Busted", by Piede:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 13, 2014 Autor Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... A zis ca o sa faca o masina de open din ce a ramas intreg din 90 lui verde de 3,4 l benzina si ce ramane din y 60 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Pai si ce s-a rupt la PATROL? Probabil este exceptia care confirma regula. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 13, 2014 Autor Partajează Postat Martie 13, 2014 (editat) Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Pai si ce s-a rupt la PATROL? Probabil este exceptia care confirma regula. La patrol nu se rupe nimic[dar la Piede nu se stie niciodata] Oricum isi dorea de mult un patrol La Piatra Neamt anul trecut a fost copilot la Razvanuta pe Nissan Patrol si era foarte incantat ca nu s-a rupt nimic la cum merge Razvanuta Editat Martie 14, 2014 de Astral ISI...IMI...ITI .....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 (editat) si am iesit ...ca incepator cu nissanul. ce-i a lui e a lui, dai in el ca surdul in clopot trage dar are o problema ..... nu ii place treapta a 2 sau a 3-a pe urcari e intradevar foarte rezistent Cu siguranta masina intra la verificari drastice nu o fac sa alerg in campionat ci pur si simplu sa am o masina care sa nu se mai rupa - planetare, pinioane sau coroane. . Editat Martie 24, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... si am iesit ...ca incepator cu nissanul. ce-i a lui e a lui, dai in el ca surdul in clopot trage dar are o problema ..... nu ii place treapta a 2 sau a 3-a pe urcari e intradevar foarte rezistent Cu siguranta masina intra la verificari drastice nu o fac sa alerg in campionat ci pur si simplu sa am o masina care sa nu se mai rupa - planetare, pinioane sau coroane. . Si acum sa vedem daca la tine rezista Nissanul sau te intorci la TOYOTELE din dotare Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... E GREAAA! Acolo in zapada cand i-a coborat fundul a comprimat zapada sub ea si am ramas suspendat. fara troliu, lopata chingi blocant ... nu aveam nimic la mine. noroc cu niste tzapinari care aveau un cal si m-au tras ca acolo faceam noaptea...sau asteptam sosirea verii. O s-o dotez cu de toate si o sa mearga. .....daca nu iau un toyotist linga mine sa ma salveze...! sau pe unu cu un samurai?. ps... multumim 'eroului' care a deschis topicul....! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Piede vezi ca si Nissanul se inpotmoleste mai repede ca orice si mai dejanteaza foarte usor vezi dl. Niky care mereu trebuie sa am la mine sprayul pentru umflat si trebuie mereu sa-l trag cu TOYOTA de unde ramane ca si pe GPS-Cu cand l-am tras langa foc la uscat Nissan ud in 19 01 2014 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 (editat) Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... :ha: Te-ai suit cu inima indoita in ea ...si de aia Nissanu te-a pedepsit. Glumesc ...cred ca e vorba de unul din miturile de mai jos ... Primul mit Pune troliu si nu o sa-l folosesti niciodata, nu ai troliu ramai in prima baltita sau primul namol... Al doilea mit Ii acorzi minima atentie si are maxima grija de tine... Al treilea mit Cand te hotarasti sa-l vinzi, cu oferta cumparatorului pe masa ...mai mergi la o iesire si vei vedea continuarea. Pot confirma si cativa colegi treburile astea ... :grin: LE - si mitul patru chiar cu riscul sa-mi atrag cateva injuraturi: Nu exista Patrol slab ci doar sofer neexperimentat (nepriceput). Editat Martie 24, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 (editat) Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Asta cu suspendatul am patit-o si eu fiind obisnuit cu Mitsu pe 35-uri. Din punctul meu de vedere insa tind sa fiu de acord cu mitul 4 de mai sus :) masina merge cel mai bine cand se intelege cu soferul :D tu insa aparent ai bocancul prea mare pentru toyote :D Editat Martie 27, 2014 de Astral GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... adica cumva pana in momentul actual nu a patit nimic patrolul????? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... nu frate si am dat in el acolo in zapada de dracii la luat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... nu frate si am dat in el acolo in zapada de dracii la luat Deci sa schimbati titlul topicului ! :ha2:ha2:ha2 Sau inca speri sa se rupa? :grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 (editat) Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Daca Piede nu reuseste sa rupa patrolul imi iau si eu. Editat Martie 28, 2014 de Astral ÎȘI...ÎMI...ÎȚI .....NU SE SCRIU NICIODATĂ CU CRATIMĂ și DOAR CU Î DIN I !!! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Daca Piede nu reuseste sa rupa patrolul imi iau si eu. ...poti sa demarezi deja ...cautarile. Asta ptr ca un Y60 bun la un pret rezonabil se gaseste destul de greu. Pe "tehnic" Patrolul sta bine ... are alte "bube" ... Mai devreme sau mai tarziu ... toti ajung la concluzia ca merita...nu ca ar fi vreo moda ...sau altceva...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... eu pariez pe Piede nu exista fier mai tare ca Piede :) si daca reuseste totusi sa il rupa eu propun si un test cu un G:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... eu pariez pe Piede nu exista fier mai tare ca Piede :) si daca reuseste totusi sa il rupa eu propun si un test cu un G:) G-ul se rupe mai repede ca patrolul.:grin: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... eu am reusit sa rup azi doua "tendoane sau tiranti"cum s or numi ei , de la puntea spate , telescoapele spate si toate cele ca s-a rasucit puntea....nu am facut poze (de rusine sa nu le vada cineva):grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... eu am reusit sa rup azi doua "tendoane sau tiranti"cum s or numi ei , de la puntea spate , telescoapele spate si toate cele ca s-a rasucit puntea....nu am facut poze (de rusine sa nu le vada cineva):grin: @adrian sangeorzan mai tare ca patrolu' :ha2 Pai cum ai reusit sa rupi chiar atatea pe dedesupt? :grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... eu am reusit sa rup azi doua "tendoane sau tiranti"cum s or numi ei , de la puntea spate , telescoapele spate si toate cele ca s-a rasucit puntea....nu am facut poze (de rusine sa nu le vada cineva):grin: Eu am reusit de cateva ori sa indoi tendoanele din cauza bolovanilor.La tine probabil tendoanele erau indoite deja si daca mai aveai si un pic de joc in bucse s-a dat puntea peste cap.Tendoanele sunt stock pentru mers pe strada daca faci off-road oblibatoriu trebuiesc intarite.Cam asa trebuie sa arate. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Tendoanele fiind din teava goala pe mijloc e suficient sa le deformezi intr-un loc ...dupa aia la prima fortare ...se rup ca o grisina ...d-asta este bine sa ai la tine intodeauna o chinga daia de camion in masina. :grin: ...Amortizoarele ...au fost un efect al ruperii tendoanelor ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WENOX Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: S-a sfarsit mitul "Nissanul nu se rupe !"..... Apropos dureri de spate :) [O/==\=/==\O] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate