dragoslav Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 as dori sa convertesc Terrano-ul meu modelul II benzinar in diesel. am gasit un Terrano model I diesel ,destul de convenabil la pret, si as dori sa intreb pe cei cunoscatori,daca potrivesc piesele de pe modelul I pe modelul II. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: sfat compatibilitate Terrano I cu TrranoII as dori sa convertesc Terrano-ul meu modelul II benzinar in diesel. am gasit un Terrano model I diesel ,destul de convenabil la pret, si as dori sa intreb pe cei cunoscatori,daca potrivesc piesele de pe modelul I pe modelul II. Salut Se poate pune cu unele modificări ,traversa care sustine cutia de viteză trebuie mutată, puntile se pot păstra raportul în grupuri este mai mare la 2,4. Motorul de2,7 de pe terrano l are pompa de injctie cu acceleratie mecanică nu va trebebui inlocuită instalatia electrică ,dar trebuie un + prin contact la electrovalvă se poate pune un interculăr de terrano ll si va creste puterea cu 25 cai putere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate