Gheorghe Razvan Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Salut ! Am un Touareg 2,5 TDI probabil cu aceleasi specificatii ca SUV ul mentionat mai sus. Am facut citeva trasee si sunt foarte multumit de comportament. Desi l-am pus pe burta de mai multe ori pot sa spun ca este destul de rezistent. I-am luat de curand 4 caugiucuri noi BF Goodrich MT Km2 (model 2009) pe care l-am testat si pe sosea si pe noroi si sunt OK. O sa o duc sa-i schimb si scutul (standard este din plastic) cu unul de duraluminiu. Am inteles ca sunt si alte schimbari care se pot fac, de genul amortizoare mai rezistente, arcuri, etc, dar destul de scump la acest tip de masina. Sunt interesat de recomandari cu privire la trasee pitoresti de 1 - 2 zile. Pana acum am fost prin citeva locuri destul de cunoscute de genul Ranca - Obarsia Lotrului - Sebes (DN67C), Gura Teghii (Buzau), Comandau (Covasna) si altele asemenea. Eu sunt din Bucuresti. Numai bine, Razvan Gheorghe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gheorghe Razvan Postat Mai 29, 2010 Autor Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: VW Touareg Sunt pe cale sa montez un scut metalic pe Touaregul meu. Dupa ce il montez va fac citeva poze si va trimit parerea mea. Am inteles ca scutul original (motor si punte fata) este cam 900 euro. Eu o sa incerc cu ceva confectionat in Romania. Numai bine, Razvan Gh. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut STAN Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: VW Touareg Sunt pe cale sa montez un scut metalic pe Touaregul meu. Dupa ce il montez va fac citeva poze si va trimit parerea mea. Am inteles ca scutul original (motor si punte fata) este cam 900 euro. Eu o sa incerc cu ceva confectionat in Romania. Numai bine, Razvan Gh. Salut, Se poate monta scut din dural cu 700-800 EUR inclusiv manopera, garantie, TVA totul cu factura. Eu am montat unul pe T-ul meu V 6 TDI si am scapat de mai multe ori din necaz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazyradu Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: VW Touareg sal - ca raspuns la: Totodata, a pus cineva scut metalic pe Touareg? Daca da, de unde, cum si cat? ma tot bate gindul si pe mine sa pun....este un atelier in cluj care aduce scuturi la 10-12 mil... cu touaregu chiar pe munte nu ne-am dat ,da dealurile le dovedeste. al meu e cu suspensii pneumatice si cica trebuie menajate . am urcat o sg data o panta fffff abrupta cu el ridicat , se intaresc de te zguduie, devin foarte rigide . dar m-am potolit ca sunt cam 1500 eur bucata (asa am auzit) si mi-am luat un patrol de trahlit bafta si minuni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristimv Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: VW Touareg sal - ca raspuns la: Totodata, a pus cineva scut metalic pe Touareg? Daca da, de unde, cum si cat? ma tot bate gindul si pe mine sa pun....este un atelier in cluj care aduce scuturi la 10-12 mil... cu touaregu chiar pe munte nu ne-am dat ,da dealurile le dovedeste. al meu e cu suspensii pneumatice si cica trebuie menajate . am urcat o sg data o panta fffff abrupta cu el ridicat , se intaresc de te zguduie, devin foarte rigide . dar m-am potolit ca sunt cam 1500 eur bucata (asa am auzit) si mi-am luat un patrol de trahlit bafta si minuni salut. eu mi-am montat scut motor + cutie + caseta transfer pe un 3.0 tdi din 2008. scuturile le-am luat de pe www.scutauto.ro. pretul a fost de 650 ron parca, pentru amandoua. montajul s-a facut foarte usor, fara a da gauri in sasiu. daca reusesc ii fac poze si ti le trimit. cristi Life is short. Don't blink, you might miss something :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate