florin no Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Buna, ma poate ajuta cineva cu detalii privind acest mesaj "water in fuel"? Acest mesaj a aparut dupa ce am alimentat (nu in romania) de la o statie peco.Am rulat o diagnoza mesaj P2269 defectiune continua, am schimbat filtrul si senzorul de la filtru, am rulat iar diagnoza mesaj P2269 de data asta in asteptare.Masina in schimb merge, functioneaza perfect, trage, fuge, nu consuma mai mult decat consuma inainte dar nici mai putin :D si in continuare am acel mesaj in bord. Va rog daca aveti vreo sugestie astept un mesaj, stiu ca pe acest site sunt oameni care chiar stiu ce inseamna un discovery !!!!! Va multumesc anticipat!!! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: Water in fuel led 3 Buna, ma poate ajuta cineva cu detalii privind acest mesaj "water in fuel"? Acest mesaj a aparut dupa ce am alimentat (nu in romania) de la o statie peco.Am rulat o diagnoza mesaj P2269 defectiune continua, am schimbat filtrul si senzorul de la filtru, am rulat iar diagnoza mesaj P2269 de data asta in asteptare.Masina in schimb merge, functioneaza perfect, trage, fuge, nu consuma mai mult decat consuma inainte dar nici mai putin :D si in continuare am acel mesaj in bord. Va rog daca aveti vreo sugestie astept un mesaj, stiu ca pe acest site sunt oameni care chiar stiu ce inseamna un discovery !!!!! Va multumesc anticipat!!! :tk Din ce stiu eu, mesajul cu pricina poate aparea si din cauza unei rezistente mari a cablajului de la senzor (undeva este un contact imperfect). Dupa ce ai schimbat filtrul si senzorul, ai sters eroarea? Parca imi amintesc ca asa trebuie procedat inainte de rularea unei noi diagnoze... dar s-ar putea sa ma si insel:old It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin no Postat Martie 14, 2014 Autor Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: Water in fuel led 3 Buna si multumesc pentru raspuns.Dupa ce am schimbat am rulat diagnoza si mi-a sters eroarea dar cand am pus contactul a reaparut dar cu mentiunea in asteptare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin no Postat Martie 14, 2014 Autor Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: Water in fuel led 3 Buna si multumesc pentru raspuns.Dupa ce am schimbat am rulat diagnoza si mi-a sters eroarea dar cand am pus contactul a reaparut dar cu mentiunea in asteptare. Acum nu stiu ce sa mai schimb, sunt intr-o dilema.Masina se comporta normal dar nu stiu pentru cat timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: Water in fuel led 3 Ti-am mutat eu topicul in sectiunea corecta. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin no Postat Martie 14, 2014 Autor Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: Water in fuel led 3 Ti-am mutat eu topicul in sectiunea corecta. Multumesc, cred ca am nevoie de indrumari !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Water in fuel led 3 Si mie mi s-a aprins becul respectiv de vreo trei ori in trei ani,pe buna dreptate cred (probabil ca hotii au aditivat motorina cu apa) - nu l-am bagat in seama,masina nu a dat semne de slabiciune. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin no Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Water in fuel led 3 Si mie mi s-a aprins becul respectiv de vreo trei ori in trei ani,pe buna dreptate cred (probabil ca hotii au aditivat motorina cu apa) - nu l-am bagat in seama,masina nu a dat semne de slabiciune. Buna seara, nici la mine nu prezinta alte modificari dar as dori sa stiu cum sa il fac sa dispara din bord.Stiu ca nu este un feil major dar este stresant de fiecare data cand folosesc masina sa se arate pe display. Sper sa gasesc o solutie pana la urma. Multumesc de mesaj, macar mai exista si altcineva cu problemuta asta. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Water in fuel led 3 solutia e simpla, schimba filtrul si la ala nou nu-i scoate "dopul" de golire apoi taie si izoleaza firele de la senzorul ala si arunca'l sau da'l la cineva care are nervi de el...e complet inutil si ultrasensibil, daca schimbi filtrul de motorina la intervale "civilizate" nu ai nevoie de asemenea senzor....eu asta am facut, mai ales ca sunt modele de D2 care nici nu sunt dotate cu asa ceva. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Water in fuel led 3 Fery are dreptate, senzorul este extrem de sensibil si la D2! S-a deocheat si al meu iarna cealalta de nu-i mai trecea nici cu descantece! :ha: Filtrul era nou, motorina curata, apa nu iesea la purjare, motorul mergea normal, asa ca am scos mufa, am infasurat-o cu banda si am avut liniste. Cateva luni mai tarziu cu totul intamplator am gasit un senzor moca si am reconectat mufa cand am schimbat filtrul, dar la primele semnale negative repet manevra si nu-mi bat capul cu el. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin no Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Water in fuel led 3 Fery are dreptate, senzorul este extrem de sensibil si la D2! S-a deocheat si al meu iarna cealalta de nu-i mai trecea nici cu descantece! :ha: Filtrul era nou, motorina curata, apa nu iesea la purjare, motorul mergea normal, asa ca am scos mufa, am infasurat-o cu banda si am avut liniste. Cateva luni mai tarziu cu totul intamplator am gasit un senzor moca si am reconectat mufa cand am schimbat filtrul, dar la primele semnale negative repet manevra si nu-mi bat capul cu el. :grin: Am scos si eu mufa, l-am lasat fara senzor si tot imi arata mesajul in bord, probabil o fi impuscat firul ce duce la calculator, nu mai stiu......o sa incerc si eu niste descantece poate functioneaza. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin no Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Water in fuel led 3 solutia e simpla, schimba filtrul si la ala nou nu-i scoate "dopul" de golire apoi taie si izoleaza firele de la senzorul ala si arunca'l sau da'l la cineva care are nervi de el...e complet inutil si ultrasensibil, daca schimbi filtrul de motorina la intervale "civilizate" nu ai nevoie de asemenea senzor....eu asta am facut, mai ales ca sunt modele de D2 care nici nu sunt dotate cu asa ceva. Multumesc frumos pentru sfat, o sa incerc si varianta asta cand o sa ajung la un service, e cam dificil si foarte scump pe la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Water in fuel led 3 daca ai scos mufa si tot face e alta problema...undeva e un scurt intermitent pe circuit, trebuie taiat firul care duce la martor si gata NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin no Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Water in fuel led 3 daca ai scos mufa si tot face e alta problema...undeva e un scurt intermitent pe circuit, trebuie taiat firul care duce la martor si gata Cred ca asta ar fi solutia, numai sa il gasesc ca e cam dificil dar nu imposibil, multumesc pentru sfat, sper sa fac asta cat de curand, vreau sa il vand si ma gandesc la lrd 4 , are multe chestii imbunatatite fata de lrd3, este mai echilibrat. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Water in fuel led 3 Si D4 are senzorul ala,dupa cum ziceam mai sus - la mine nu e o problema,becul s-a stins singur dupa ce am consumat amestecul de motorina cu apa (la schimbarea filtrului dupa "n" km am gasit ceva apa in el). Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin no Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: Water in fuel led 3 in sfarsit am reusit sa ii dau de capat.....am scos firicelul maro cu rosu si totul este ca nou !!!!! deci am un senzor bun in plus ...doreste cineva?:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate