Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Body lift nissan navara

ar85gyl

Postări Recomandate

Re: Body lift nissan navara

Depinde de masina. Uneori nu ajung diverse cabluri, furtune etc. . Gandeste-te ca pe sasiu sunt motorul cutia reductorul galeria etc. Caroseria inaltandu-se exista posibilitatea ca anumite cabluri sau furtune sa nu fie suficient de lungi si sa trebuiasca inlocuite.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa stabilesti de cat vrei sa fie body liftul, si apoi sa dai de cineva care a facut asta la o masina ca a ta. Eu am pe y61 BL de 3 cm (nu eu l-am pus). De asemenea la R20 stiu sigur ca intra de 3 cm fara prelungiri ( am vazut pe forumuri UK). La masina ta nu stiu. Trebuie sa vb. cu cineva care a vazut sau a facut.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Pai as ridicao 5 cm,alea o sa vad cand o ridic daca trebuie ceva modificari,suruburilw care le pun din ce grupa sa fie ca pe net am vazut de 8.8 si de 12.9,ambele erau vandute in kit,care r mai tare dintre ele?bucsele o sa le fac eu ca am o bara de duramid,in rest de suruburi si saibe ce ar mai trebui?la ce diametru sa fac bucsele?bara e de 80 mm eu am zs ca le-as face cam de 50-60 mm,multumesc pt pareri si mai astept

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare