Antonio Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 unde pot sa vand sau sa postez si eu 5 caucicuri de lada niva cu dimensiunea de 185/75/16 am mers cu ele doar 50-60km, si 235/75/15 patru bucati si merse cu ele 900km si jantele Modificat de Moderator Nu ai ajuns la targetul de 30 posturi, zona de vanzari nu este aici , Regards Gepe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Intrebare unde pot sa vand sau sa postez si eu 5 caucicuri de lada niva cu dimensiunea de 185/75/16 am mers cu ele doar 50-60km, sa pot sa afisez si eu pozele. Exista sectiune de vanzari pt asa ceva dar exista niste reguli pentru a putea posta acolo. Regulile le gasesti aici: viewtopic.php?f=3&t=113 Citez una din reguli: Acest forum nu este unul specific de Mica sau Mare Publicitate. De aceea , in sectiunile care tin de Vanzari auto sau Vanzari diverse, si Piese de schimb, nu pot posta decat utilizatorii care au minim 30 de post-uri reale pe acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Iulie 9, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Intrebare :(( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Intrebare adaug si eu umil din caldura apartamentului , 1.ai o rublica in profil unde scrie locatie ( asa stim si noi care de pe unde e ) 2.daca te duci in "prezentare membri'' si ne spui si doua vorbe despre matale ar fi perfect 3.(optional) in rubrica carte de telefon ne dai un nr unde poti fi gasit Multumim , Membrii forumului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate