Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll

coltalb

Postări Recomandate

Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll

La prima intrebare iti vor raspunde posesorii acestui model de masina, dar la a doua intrebare poti citi pe link-ul de mai jos pareri pro si contra flanselor distantiere :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53133-flanse-distantiere-vs-et-negativ

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa fii atent de unde le cumperi. eu cu primele flanse am avut probleme. in mers s-au slabit piulitele si era sa fac accident

si daca le pui prea mari la viraje iti atinge

Editat de Astral
Link spre comentariu

E clar la 33 trebuie sa umbli puțin cu flexu. Eu nu m.am complicat . M.am referit acum in ajutoru colegului care a întrebat de Flanse . Deci se aproba de la mine intra sigur de 30 mm fara probleme si cu cauciucurile pe care le deține colegu care a deschis topicu.

Colț alb din câte am vazut ai jante originale de pajero j7 . Daca vrei sa vezi cum se vede cu jantele originale flansele de 38 intra la descrierea mașinii mele . Vei vedea poze si cu jantele j8 si cu jantele j7 ( cele stock ) . Stima

Editat de Astral
Link spre comentariu

Nu e indicat de 50 mm . De ce nu știu exact . Dar sa știi ca de 38 garantez da foarte bine.

Jantele stock de j7 cu flansele de 38mm:

[ATTACH=CONFIG]208009[/ATTACH]

Jantele -25 j8 cu flansele de 38mm:

image.thumb.jpg.46428d99713a81b7781900fb4b67c98e.jpg

Sper sa te ajute cu ceva poze.

38 . Mai mare mai frumos :) :grin:

image.thumb.jpg.5b62acbe974ba62da8a8ad24ac02ce09.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

Nu e indicat de 50 mm . De ce nu știu exact . Dar sa știi ca de 38 garantez da foarte bine.

..........

Sper sa te ajute cu ceva poze.

Daca ai sa ai rabdare sa citesti topicul indicat de mine mai sus, ai sa afli si de ce.....

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu te cearta nimeni, dar trebuiesc respectate niste reguli simple, cum ar fi aceea de a cauta inainte de a face un topic nou sau inainte de a pune intrebari la care s-a raspuns deja de nenumarate ori. E destul sa cauti pe forum, deaoarece are deja "vechime" si in timp s-au acumulat foarte multe informatii utile. Mai ales cand e vorba de lucruri atat de elementare discutate si rediscutate de-a lungul vremii. Succes!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare