coltalb Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 (editat) Care ar fi dimensiunea maxima pt a nu-mi atinge cu cauciucurile 235/75/15 Pneus Cross Country? Sunt periculoase flansele distantiere? Editat Martie 16, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll La prima intrebare iti vor raspunde posesorii acestui model de masina, dar la a doua intrebare poti citi pe link-ul de mai jos pareri pro si contra flanselor distantiere : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53133-flanse-distantiere-vs-et-negativ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Remus Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll dimensiunea asta la roti nu ar trebui sa atinga nicaieri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marko2014 Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 (editat) sa fii atent de unde le cumperi. eu cu primele flanse am avut probleme. in mers s-au slabit piulitele si era sa fac accident si daca le pui prea mari la viraje iti atinge Editat Martie 16, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll Eu am pe mk2 Flanse de 38 cu jante j8 etalon -25 si bf goodrich mud 31x10,5xr15. Nu atinge deloc in nici un fel de circumstanta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marko2014 Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll ai 31 eu am 33 si am decupat putin acum e ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Martie 16, 2014 Autor Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll ar trebui sa vad si in functie de jante, poate e cineva care a mai pus la acelasi tip de jante... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 (editat) E clar la 33 trebuie sa umbli puțin cu flexu. Eu nu m.am complicat . M.am referit acum in ajutoru colegului care a întrebat de Flanse . Deci se aproba de la mine intra sigur de 30 mm fara probleme si cu cauciucurile pe care le deține colegu care a deschis topicu. Colț alb din câte am vazut ai jante originale de pajero j7 . Daca vrei sa vezi cum se vede cu jantele originale flansele de 38 intra la descrierea mașinii mele . Vei vedea poze si cu jantele j8 si cu jantele j7 ( cele stock ) . Stima Editat Martie 27, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Martie 16, 2014 Autor Partajează Postat Martie 16, 2014 (editat) Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll care e grosimea lor maxima, e mai mare de 50 mm? multumesc, o sa ma uit Editat Martie 16, 2014 de coltalb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 (editat) Nu e indicat de 50 mm . De ce nu știu exact . Dar sa știi ca de 38 garantez da foarte bine. Jantele stock de j7 cu flansele de 38mm: [ATTACH=CONFIG]208009[/ATTACH] Jantele -25 j8 cu flansele de 38mm: Sper sa te ajute cu ceva poze. 38 . Mai mare mai frumos :) :grin: Editat Martie 27, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll Nu e indicat de 50 mm . De ce nu știu exact . Dar sa știi ca de 38 garantez da foarte bine. .......... Sper sa te ajute cu ceva poze. Daca ai sa ai rabdare sa citesti topicul indicat de mine mai sus, ai sa afli si de ce..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Coltalb , este ok te.ai lămurit? Astral , important e sa lămurim omu daca poate sau nu . Restu de ce daca are nevoie mi se problema lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll Coltalb , este ok te.ai lămurit? Astral , important e sa lămurim omu daca poate sau nu . Restu de ce daca are nevoie mi se problema lui. E bine, e foarte bine........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll Multumesc pentru apreciere . Atât știu si eu :):wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Martie 16, 2014 Autor Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll am observat diferenta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll Așteptăm poze cum dau pe mașina coltalb . :):wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 (editat) cu flanse distantiere de 50 mm imi atinge undeva? vreau sa stiu daca atinge undeva sau daca afecteaza cu ceva. am cauciucuri 235/75/15 pneus cross country Editat Martie 26, 2014 de coltalb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll Si nu iti era de-ajuns un topic pentru aceeasi intrebare ???? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll vreau sa mai citesc si alte pareri dc ma certati repede? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll Nu te cearta nimeni, dar trebuiesc respectate niste reguli simple, cum ar fi aceea de a cauta inainte de a face un topic nou sau inainte de a pune intrebari la care s-a raspuns deja de nenumarate ori. E destul sa cauti pe forum, deaoarece are deja "vechime" si in timp s-au acumulat foarte multe informatii utile. Mai ales cand e vorba de lucruri atat de elementare discutate si rediscutate de-a lungul vremii. Succes! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll gata m-am lamurit, nu atinge nicaeri ... flanse de 50mm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll salut, daca te ajuta; f;anse cu buza de centrare 30, 38 si 50mm http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73243-Flanse-distantiere-38mm-si-50-mm-Toyota-Mitsubishi-Nissan-Suzuki/page5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll multumesc am rezolvat, se vede in poza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Z E K Y Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll salut, de unde le-ai luat si cat au costat flansele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 (editat) Re: dimensiuni flanse distantiere pajero mk ll sal. de pe forum de la un baiat sunt noi, 630 lei + transport. 50 mm. 0744353201 Editat Aprilie 11, 2014 de coltalb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate