caciapercius Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 La cardan nu sunt cruci din alea obisnuite...e un sistem tampit cu ceva role...o porcariie la care nu prea ai ce-i face decat sa schimbi cardanul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogomil Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: care e diferenta intre WJ si WG? ma duc astazi la mecanic si ai spun sa verifice crucile de la cardan! va multumesc pt sfat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: care e diferenta intre WJ si WG? adica e modelul cu homocinetica :)... oricum sa verif cardanele pana unaalta.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogomil Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: care e diferenta intre WJ si WG? Salut! Am fost la mecanic si a descoperit ca se aude un zgomot la cardanul care merge la grupul din fata. Zgomotul se aude chir la iesirea din cutia de transfer. arata ca un cap de planetara! se aude parca ar fi o bila inauntru!:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 (editat) Re: care e diferenta intre WJ si WG? Buna seara ! E cazul sa cauti alt cardan fata, as zice. Si poate faci o treaba desteapta si treci la unul cu cruci clasice, cu aceasta ocazie. Unele cardane fata de WJ-uri au CV la cutie si cruce clasica la diferentialul fata, altele au CV la ambele capete. Asa arata articulatia CV, partea de la grup: Si asa arata cardanul mixt, cel de jos din poza, cu articulatia CV rupta: Cel de sus din poza este cea ar fi trebuit sa fie de la bun inceput pe masina... Si asa arata articulatia Rezeppa: Si ca sa-ti formezi o parere despre cateva variante de cardane, vezi aici: Stima, Dragos Editat Februarie 29, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogomil Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: care e diferenta intre WJ si WG? buna seara dragos! cardanele sunt identice la wj si la wg? stii de unde asi putea cumpara un cardan de care ai spus tu? si cam care ar fi pretul? ca aici in bacau la magazinele de specialitate nu prea stiu! pt niste brate inferioare fata tre sa astept intre 6 si 9 zile si preturile sunt destul de mari! intre 850 si 900 ron bratul! nici nu vreau sa ma gandesc cat ar costa cardanul complet! oricum ati multumesc pt informatiile date! Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 (editat) Re: care e diferenta intre WJ si WG? Buna seara ! Cardanele nu-s identice la mașinile astea, că diferă si motorizarile, și cutiile, și reductoarele. In mod normal, un cardan făcut la comanda ar trebui să coste undeva pană in 500 Euro. Pe mine m-a costat un cardan Tom Woods (pe spate, cu cruce dublă la reductor), dupa specificațiile mele, 450 Euro, livrat in Germania. Il ai pe macfero ca și vanzator autorizat, aici pe forum, parcă e din Bacău omul, vezi ce poate face pentru tine. Eu lucrez direct cu producatorii sau furnizorii americani, e cel mai ieftin așa. Dar pentru asta trebuie să știi foarte bine ce vrei, și să și explici acest lucru, dacă vrei sa primești ce trebuie. In funcție de ce tip de cardan vei dori, poate va trebui să schimbi și yoke-urile de la reductor și grup, sau să comanzi un cardan cu cruci si flanșe care să potrivească pe flanșele care le ai deja. Pe Tom il găsești aici: http://www.4xshaft.com/ Pe Jesse il găsești aici: http://highangledriveline.com/ Stimă, Dragoș Editat Februarie 29, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogomil Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: care e diferenta intre WJ si WG? ati multumesc pt ajutor! trebuie sa ma documentez exact de ce anume am nevoie! masina abia am cumparat-o de o luna si nu prea stiu momentan cu ce se mananca! pana acum am schimbat uleiul la grupuri si am folosit 75w-140 de la mopar. la cutie am folosit ulei original de mercedes si am schimbat si filtrul! am schimbat uleiul la servo tot de la mopar! tre sa mai schimb uleiul la cutia de transfer! asta in afara de niste role pe la transmisie si furtunul de tur de la pompa de servo! nu stiu inca ce poate face masina asta off road dar sper sa se descurce cat de cat! stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: care e diferenta intre WJ si WG? dar ceva poze cu masina nu ai ? sa vada si ochiu' nostru acaretul tau :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogomil Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 (editat) Re: care e diferenta intre WJ si WG? Am sa fac maine niste poze la masina si am sa le postez! stima! Asi avea o intrebare! am niste poze cum arata cardanul fata de la masina dar nu stiu ce dimensiuni sunt acceptate la poze! trebuie sa fie tot 200x200 pixeli? stima! Editat Martie 1, 2012 de gogomil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogomil Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 (editat) Re: care e diferenta intre WJ si WG? asm facut niste poze la masina dar sunt prea mari si nu le pot posta! nu stiu cum sa fac! si in afara de faptul ca am fost sambata la o copca si m-am ales cu cauciucurile pe partea stanga taiate ,ieri mi-a aparut o avarie pe motor cu codul 0702 care azi a disparut fara sa ai fac ceva! stiti ceva de treaba asta? stima! Editat Martie 6, 2012 de gogomil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate