scoci Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Buna seara, am cautat in forum dar nu sunt lamurit suficient. Am sa achizitionez cat de curand un terrano II din 1999 fara aer conditionat. Ulterior pot sa-i montez instalatia de climatizare? Exista loc pentru compresor, pentru fixarea radiatorului etc....Nu pun problema banilor. Va rog sa ma ajutati :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: montaj aer conditionat pe terrano II 2.7 Da . Nu te stresa. R20-ul din 99 vine si cu aer conditionat si fara, in functie de dotari. Normal ca nimeni nu si-a batut capul sa redeseneze asezarea componentelor in compartimentul motor special pt. modelul fara aer. Ia tu masina , apoi de pe la dezmembrare instalatia. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scoci Postat Martie 21, 2014 Autor Partajează Postat Martie 21, 2014 (editat) Re: montaj aer conditionat pe terrano II 2.7 Multumesc de raspuns. Merg pe mana ta:tk. Daca mai sunt si alte pareri, eu le astept. Masina asta PE care intentionez sa o iau are siroco, trebuia mentionat? Editat Martie 21, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: montaj aer conditionat pe terrano II 2.7 Deci ca sa iti mai dau un argument. R20-ul tatalui meu e tot din 99 si are A/C. Plus ca daca mai sapi pe subforumul terrano o sa mai gasesti un topic cu un R20 din 99 care nu avea. Tot pe aci pe sectiunea Nissan este un coleg mai nou care si monteaza am impresia. Si nu vreau sa ma insel, dar cred ca instalatii noi. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: montaj aer conditionat pe terrano II 2.7 Uite: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82375-instalatie-AC-pe-terrano Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scoci Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: montaj aer conditionat pe terrano II 2.7 Multumesc Irod. Citisem asta, dar ma gandeam ca "asta al meu" fiind din 1999 este diferit de cel din 2001. Am observat ca `99 aste ultimul an cu faruri rotunde. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: montaj aer conditionat pe terrano II 2.7 Multumesc Irod. Citisem asta, dar ma gandeam ca "asta al meu" fiind din 1999 este diferit de cel din 2001. Am observat ca `99 aste ultimul an cu faruri rotunde. nu sunt 100% sigur. am impresia ca si in 2000 s-a mai produs cel cu faruri rotunde. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate