Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diferential Detroit Locker Defect

a DY 1

Postări Recomandate

Salutam ! In urma cu trei ani am cumparat un Dif Eaton DETROIT LOCKER no spin pentru Discovery 1 300tdi . In general am fost multumit de el (cu plusuri si cu minusuri) dar de curind a cedat si de aicea problema pieselor de schimb. Am epuizat toate sursele pe care le-am avut si acum incerc si printre colegii de forum poate poate . Asadar daca dintre voi este cineva care poate aduce piese din State as avea nevoie de doua piese cu SPARE PARTS COD 71425 TC 8C pentru EATON DETROIT LOCKER manufacturer's numbers 187SL173A . Este psibil , chiar cred ca piesa rupta la mine sa fie comuna si pe alte modele (marci) . Sau daca dintre cei care mai mesteresc pe la masin aveti ceva idei sunt bucuros sa stiu . Am ajuns aicea (in situatia de a rupe aceasta piesa) di cauza unei planetare rupte care nu am avut cum sa o schimb si cu care am mai mers in conditii de offroad foarte greu inca cca 60km .Nu am stiut unde sa pun anutul mai bine (aici sau la cumparari piese 4x4) asa ca daca nu este potrivit rog un moderator sa il schimbe . Editat de a DY 1
Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Diferential Detroit Locker Defect

Salut!

Ai putea sa incerci la Ashcroft (ei sunt distribuitori Eaton) sau la http://www.plccenter.co.uk/ (astia din urma vor cont pe site-ul lor ca sa gasesti/comanzi ceva).

Bafta!:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Fotografie0503.jpg.d84e23902e1627ffdac2498b3831bb8e.jpgFotografie0501.jpg.d03264e76eba1a293a46dfa18a409242.jpgFotografie0502.jpg.be7a76861bf43a902e5894a4cee37338.jpgSalutam ! multumesc de idee , dar de la Aschroft l-am cumparat si tot acolo am intrebat prima data . Raspunsul a fost cel putin ciudat in sensul ca daca era in garantie primeam altul dar piese de reparatie nu comercializeaza.

Editat de a DY 1
Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Iti pot aduce piesa din america cu conditia sa o gasesti tu la vanzare acolo.Trebuie sa cauti si sa-mi dai un link.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare