boss2real Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Salutare, Doresc sa achizitionez, pentru Samuraiul meu, o axa cu came isky si vreau ceva sfaturi caci eu nu pa pricep deloc deloc. Masinuta o folosesc 80% sosea si 20% off road. Vreau sa imi spuneti si mie care sunt avantajele si dezavantajele si ce alte modificari trebuie sa mai fac ca sa nu intampin alte dificultati si/sau sa creez probleme. Mentionez ca Samuraiul este carburatie 92 spaniol. Multumesc Ori la bal, ori la spital!!! Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Samurai Cam by Isky Salutare, Doresc sa achizitionez, pentru Samuraiul meu, o axa cu came isky si vreau ceva sfaturi caci eu nu pa pricep deloc deloc. Masinuta o folosesc 80% sosea si 20% off road. Vreau sa imi spuneti si mie care sunt avantajele si dezavantajele si ce alte modificari trebuie sa mai fac ca sa nu intampin alte dificultati si/sau sa creez probleme. Mentionez ca Samuraiul este carburatie 92 spaniol. Multumesc daca nu te pricepi "deloc deloc", de ce vrei sa-ti iei axa isky? aia de dincolo de balta zic ca "there's no replacement for displacement". daca simti nevoia de mai multa putere si rapoartele din reductor si grupuri sunt asa cum trebuie, pune-i motor de vitara. sau daca esti fan diesel, de passat. 1 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boss2real Postat Martie 23, 2014 Autor Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Samurai Cam by Isky daca nu te pricepi "deloc deloc", de ce vrei sa-ti iei axa isky? aia de dincolo de balta zic ca "there's no replacement for displacement". daca simti nevoia de mai multa putere si rapoartele din reductor si grupuri sunt asa cum trebuie, pune-i motor de vitara. sau daca esti fan diesel, de passat. Nu vreau sa ma complic cu inlocuirea motorului. Am citit despre aceasta axa cu came si imbunatateste performantele considerabil. Vreau doar sa stiu daca acest upgrade necesita si alte modificari. PS: daca vroiam Vitara, imi luam Vitara, iar daca vroiam Passat cautam alt forum :) Am samurai, sunt multumit si vreau sa il premiex cu ceva bun :) Ori la bal, ori la spital!!! Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 (editat) Re: Samurai Cam by Isky Inlocuirea axei cu came Isky "torquer", adica cea de crestere a cuplului in gama joasa de turatii - pana la 5000 - nu necesita schimbarea a nimic in afara de niste bani pentru achizite, si a unui nou reglaj al tachetilor. In cazul axei Isky "power", de crestere a puterii, se schimba si arcurile supapelor (incluse in kit). Nu este insa cazul sa mergi pe axa de putere, banuiesc ca vrei o crestere de cuplu. @ minitehnicus apropo de:" aia de dincolo de balta zic ca "there's no replacement for displacement". " este metoda lor de a trata problemele: "bigger is better", adica exact opusul filosofiei Samuraiului... Editat Martie 23, 2014 de detail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Samurai Cam by Isky Samuraiul este clar submotorizat, iar o axa cu came care ajuta motorul este buna in cazul in care nu treci la roti mari si alte modificari de anvergura. Nu cred ca deviza cu cilindreea este eronata, noi suntem mai carcotasi si vrem sa urcam everestul eventual cu motor de scuter pe o masina dotata exemplar. Toata viata este un compromis si o luam ca atare. Daca legislatia era mai permisiva, si taxele cumsecade, eu as fi avut pe samurai probabil motor de 3l. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Samurai Cam by Isky Samuraiul este clar submotorizat, iar o axa cu came care ajuta motorul este buna in cazul in care nu treci la roti mari si alte modificari de anvergura. De ce nu este buna daca se trece la roti mai mari? Nu ajuta sa ai un cuplu mai mare la roti mai mari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Samurai Cam by Isky Exprimarea mea a fost lacunară, este bună însă nu suficienta. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Samurai Cam by Isky In conditii similare (masini identice) un cuplu mai mare la turatii reduse poate castiga o viteza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate