nessum Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Evitarea amenzilor de circulatie Vrem nu vrem cand iesim din traseu trebuie sa trecem printr-o balta cu apa! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Evitarea amenzilor de circulatie Cautand pe forum topicuri despre amenzile de circulatie l-am gasit pe acesta. Ceea ce mi-a atras atentie este nr mare (maxim! :hl) de puncte de amenda pt, citez, "Rotile pline de noroi". Cum Offroadul presupune noroi, cum se procedeaza pt a evita o amenda ...? Simplu: Daca noroiul a sarit dintre 2 crampoane mai sunt rotile pline de noroi? Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Evitarea amenzilor de circulatie Da, mai ramane noroi si inca chiar mult, pe talonul jantei, printre spite, pe mereleu, planetare, etc. Mai ales daca e genul de noroi - lut folosit la chirpici, atunci cu siguranta nu se mai dezlipeste de pe tabla/fier/gume. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate