kimbao Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Salutare tuturor. Mi s-a "dus" alternatorul. Un prieten mi-a zis ca acest lucru ar fi posibil fiindca am dat curent prin cabluri unei alte masini. Cine stie... Ideea este ca unul nou e 1900 cu alternatorul vechi la schimb. Daca aveti sfaturi, idei, etc. va ascult cu mare atentie. Multumiri anticipate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Alternator SX$ Salutare tuturor. Mi s-a "dus" alternatorul. Un prieten mi-a zis ca acest lucru ar fi posibil fiindca am dat curent prin cabluri unei alte masini. Cine stie... Ideea este ca unul nou e 1900 cu alternatorul vechi la schimb. Daca aveti sfaturi, idei, etc. va ascult cu mare atentie. Multumiri anticipate. aia cu dat curent cu cablurile e cam subtire dar sa zicem :) variante ar fi sa gasesti unul second pentru masina ta sau macar daca nu sa scoti codul de alternator si sa cauti la alti producatori sau sa cauti pe ce masini sa mai montat acest tip de alternator si poate il gasesti la un pret mai mic. 1900 lei mi se pare mult,iti recomand sa cauti si pe e-bai sau alte siteuri ca sigur gasesti mai ieftin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate