FordRanger Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 M-am intalnit la masina mea cu aceasta problema. Hardtopul este Road Ranger , original din UK . Butucul era inutilizabil si am cumparat masina fara cheie la hardtop. Am gasit doar in UK manerul cu butuc si chei la pretul de 126 Lire . Solutia a fost un maner de termopan cu cheie ca in modelul de mai jos : Este o solutie utila pentru cei care nu doresc sa cumpere un maner original si se monteaza cu minim de modificari. Am largit doar gaurile originale ale geamului spate si am adaugat doua gauri pe mecanismul interior pentru a putea pune suruburi cu piulita. Am postat la Diverse pentru ca nu am gasit o sectiune numita IMPROVIZATII si nu se incadra la Mecanica . Sper sa fie utila cuiva informatia . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 (editat) Re: Maner pentru inchiderea hardtopului Am schimbat titlul topicului cu unul mai scurt si mai simplu si am mutat acest topic la "Accesorii". :h5 Pentru hardtopul ARB pe care il aveam pe Mazda BT50 eu gasisem mai ieftine... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39799-MAZDA-BT-50&p=588780&viewfull=1#post588780 Nu mai stiu de unde le-am luat, dar parca de aici : http://www.4x4at.com/arb-canopy-100mm-rear-door-handle-set-pair Iar pentru Road Ranger , vad ca aici sunt ceva mai ieftine decat spui tu : http://www.upcountry4x4.co.uk/spares_road-ranger/handle-lock-keys-bp.asp Editat Martie 25, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Maner pentru inchiderea hardtopului Up-Country Autoproducts (UK) LTD 27/02/2014 Page 1 of 2 Invoice Address: Date: Reference No: Contact: Tel: Mob: Email: Qty Part No. Unit Price (£) Price (£) 1x ET510002 £54.00 1x DEL-RO £28.00 Sub-Total: £82.00 VAT (20%): £16.40 Total: £98.40 PSA4211 VAT No.: GB 373 2599 28 http://www.upcountry4x4.co.uk PROFORMA INVOICE Tel: +44 (0)1986 875171 Fax: +44 (0)1986 875260 Email: sales@upcountry4x4.co.uk To confirm your order please contact us and quote your Proforma Reference number. Payment methods can be found on the following page. Please note prices are valid for one month after input date, proforma invoices may expire if not confirmed within this period. Up-Country Autoproducts (UK) Ltd, Units 9-10, Halesworth Business Centre, Norwich Road, Halesworth, Suffolk, IP19 8QJ, UK Up-Country Autoproducts (UK) Ltd - Registered in England No. 1672926 27-Feb-2014 Description Delivery Service to Romania La acestea se adauga si costul virarii banilor . In cazul meu , trebuia sa deschid cont in Lire la o banca comerciala. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Maner pentru inchiderea hardtopului Nu era mai simplu sa le platesti prin PayPal ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Maner pentru inchiderea hardtopului Ba da. Dar cu transport si TVa , tot ma costa 98 de lire. Asa am dat 16 Ron + TVA , adica 20 Ron . :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Maner pentru inchiderea hardtopului Am inteles.... Pune o poza cu manerul respectiv montat pe masina sa vada si ochiu` nostru.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 (editat) Re: Maner pentru inchiderea hardtopului Pe interior nu este chiar o opera de arta , dar este solid si perfect functional . Nu aveau pe stoc cu patratul de 8 mm . Aveau numai de 7 mm . Ca sa nu aiba joc , Am pus niste adaosuri de tabla de 1 mm . Editat Martie 26, 2014 de FordRanger 1 Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate