Cobrasss Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 (editat) Buna ziua sunt posesorul unui Nissan Patrol Y60 GR 2.8 din 1994 si as dori sa stiu ce modificari trebuie sa ii fac pentru anvelope de 33/12.5/r15 sau 35/12.5/r15, mentionez ca rulez mai mult onroad si offroad doar la vanatoare si pescuit. Va multumesc Editat Martie 26, 2014 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 33/12,5/15 sau 16 - 16 gasesti mai usor gume.Depinde si ce jante ai acum,dar recomand un set nou pe 16. Consumul sare in 12-15%. 35 sunt prea mult.raportat la consum/viteza/raspuns la accelerare. Pentru 33 ai nevoie de o suspensie si cam atat.Daca originala este ok,merge si asa la limita...daca este ok,tot o sa atinga la flexari. Sa nu faci Body-lift la autobuz.nu este ceea ce trebuie nici pe departe cu toate ca devine mai mare cu costuri foarte mici. PS asta rosie imi aduce aminte de fosta masina....ce vremuri....mi-a scapat o lacrima. Spor. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 (editat) Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Depinde ce et ai la roti, si daca scoti barile stabilizatoare. Editat Martie 31, 2014 de Roby200487 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Depinde ce et ai la roti, si daca scoti brile de torsiune. Barile de torsiume? Patrolul nu are asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Barile de torsiume? Patrolul nu are asa ceva. poate se referea la cele antiruliu sau stabilizatoare cum se numesc alea decuplabile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Pentru on road si off road xdoua ocazii pe luna, tine barile stabi pe masina.Pune 33 pe jante originale.Adauga daca permite bugetul o suspensie si de restul banilor plimba-te cu rabla. Stiti ca vorbim singuri, nu?Cu mintea romanului cea de pe urma, asta-mi doresc..... Un 4x4 frumos si in mintile lui,o suspensie,doar daca-i Nissan sau Toyota , roti MT si plimbare multa......exceptand banii si timpul aferent dorintei,binenteles..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 profit putin de topicul colegului si pun intrebarea,Nu e mai bine 33 cu 10,5 decat cu 12,5? care e diferenta in teren sau in mers,vorbim de comportamentul masinii si al anvelopei nu de caracteristica dimensionala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Eu pe Patrol am avut asa: 31/10.5 R15 265/75 R16 275/70 R15 33/10.5 R15 33/12.5 R15 35/10.5 R16 si ultimele la care m-am si oprit 285/75 R16 ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 profit putin de topicul colegului si pun intrebarea,Nu e mai bine 33 cu 10,5 decat cu 12,5? care e diferenta in teren sau in mers,vorbim de comportamentul masinii si al anvelopei nu de caracteristica dimensionala. Depinde si de cum vrei sa arate masina. Daca o ridici si ii pui roti cu 10, 5 o sa arate ca un Pegas. Eu folosesc ca roti de vara 12,5 cu jante 10j cu -44 si arata intr-un mare fel, iar in sezonul noroios merg pe roti 10,5 si arata ca in felul enuntat mai sus. ( puteti viziona masina pe topicul cu din Y60, Krstoszaurul) Stima Florin Bogdan Editat Aprilie 1, 2014 de Florin Bogdan "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 33 x 12,5 x 15 janta de 8 j intoarsa. -25 et de fabrica si modificata la -65. Trebuie sa iei in considerare ca am si overfendere. Ai o poza si fara ele. Are doar suspension lift de 7-8 cm. fara bari, la flexari mari, mai atinge putin aripa. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Va multumesc mult de raspunsuri... Mentionez ca jantele pe cre vreau sa le folosesc sunt cu negativ -44 sau -40 r15 o comande de pe america, iar acum am pe masina 32/11.5/r15 si negativ de -20 cred si imi par cam pa limita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Inca o intrebare de ce sa nu ii fac si un body lift de 3 sau 5 cm de pe sasiu??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Si la 33 oare incape pe negativ de -44??? Nu estye oare la limita??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Hai sa facem ordine. 1. Gumele Inteleg ca nu stii diferenta in J8 sau J10 si offset negativ -20,-30 -44 la jante, nu? cauta si vei gasi diferentele cu varu gogu.....le..:grin: o sa intelegi ca orice intra dar nu orice se preteaza si clar nu tot ce-i sclipicioso-frumoso-cocalaro-smecheresc se potriveste la offroad. Ca sa scurtam,ai spus ca ai 32 cu 11,5 acum....pe jante originale....doar sa dai bine in ochii lumii si pe strada esti dispus vad,sa consumi cu + 2-3-5% mai mult si sa cheltui 800E pe alte gume plus inca minim 500E pe jante.....dubios, am spus deja ti-as recomanda- cumpara o suspensie de banii aia.... gasesti se pare destul de ok la maxim 800E....o investitie mult mai buna... 2. Body-lift Din categoria sa ne f** in cour ca o sa vezi,ne simtim bine.... Daca altii au nu inseamna ca este ok.Altii nu pot sa ridice masina altfel,probabil.... In cazul tau, distantiere intre sasiu si caroserie inseamna ca la un accident frontal nefericit ,pe strada unde mergi mai mereu, la 50-60 km/ora risti sa mori strivit de coloana de directie/volan ce sta prinsa de sasiu in timp ce caroseria cu scaunul tau prins de ea pleaca de pe distantierele alea din motive ca nu a verificat nimeni niciodata la ce forte rezista suruburile si distantierii aia amarati inalatatai cu 5 cm....sau la unii cu 8 cm,ca fie siguri ca ajung primii in RAi.... Adica riscul este ca 500-600 kg de caroserie sa impinga in ~1200 de sasiu +motor folosindu-te pe tine ca tampon.... ai inteles? da bine si frumos ca si metrosexualii.....doar ca unii sunt ''ältfel".....sexual vorbind.... Este adevarat eu de exemplu am vazut 3-5 cazuri din 2007 incoace, dar te-ai risca sa mori pentru o masina mai impunatoare?:no Si mai sunt si alte chestii-torsiuni la caroserie,eventuala rugina care duce la ruperea prinderilor...multe alte probleme gratuite... Spor si sper ca ai inteles.De 800E sau mai putin iei o suspensie+5 care face toti banii...nu investi in cavou.... 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 (editat) Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 @RZV - brutal ai fost bre :) @Cobrasss - mecanica in mintile ei si dupa aia o suspensie sunt calea de inceput. In privinta anvelopelor, fac referire la Y61 ca modelul asta-l stiu (se poate sa fie aplicare si la Y60). Am 33''-uri (286/75/16) si SL de 5cm. Am avut 33''-uri si fara SL si nu mi-au atins. Jentile mele au ET -20. Editat Aprilie 3, 2014 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Merci mult de lectie am inteles partea cu inaltatoarele si iti dau in totaliate dreptate. Motivul pentru care eu vreau sa pun negativul mai mare este ca nu vreau sa pierd stabiliatea masinii atunci cand o ridic la 5+ sau 10+ si pana acuma nu am avut nici o diferenta la consum cu anvelopele astea si jante cu negativ -15 sau -20. Iar la gume o sa fie bf at. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Sa va arat cum arata masina cand am luat si ce avea, cam asa arata: avea sasiul rupt amortizoare rupte rugina si apoi iam facut sasiul si cam asa arata acuma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Am sablato am gruntuito si apoi am antifonato Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Motorul lam dat jos am schimbat tot ce a fost garnituri si simeringuri, ulei in grupuri in cutie in diferential,si chiloasa a fost rectifucata in totalitate ca era fisurata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Asa arata acum chiloasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Si asta e masina acuma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Probabil va intrebati de ce am pus aceste imagini??? Leam atasat pentru a vedea ca imi place sa arate bine si modificarile pe care le fac nu sunt de cocalar si ca imi place bilg bling... Acuma lucrez la ea la interior ca si asta e jale si revin cu poze si de la asta... Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Masina arata foarte bine si investitia facuta a fost pe masura.Ma bucur ca ti-am dat sfaturi,chiar daca prea brutale. ma bucur si mai mult ca ai inteles ca nu ma luam de tine personal, ci de categoria de useri care vor sa fie mare si sa iasa ieftin, restul nu conteaza. Iarasi,gusturile nu se discuta...mie personal nu-mi place blig-bling.Nu este pentru o masina din asta.... Si eu am avut una identica,model,culoare,7 locuri-o gasesti la vinzari acum pentru comparatie....... Jantele tale sunt cele originale sunt cu -10 parca...... Cauta jante pe 16,daca vrei sa le schimbi-gume mai repede si mai diversificat pe 16. Nu exagera cu -44.....sunt scumpe,gumele de 12,5 nu stau bine pe ele....eu aveam jante cu offset -10, j8 si 12,5 latime....perfecte si nu atingeau nicaieri cu barile stabi pe masina pt asfalt,si OME+ 5.....la flex maxim se ascundeau in aripa perfect. Dupa -20 offset si j 8-10 o sa atinga in aripa si trebuie taiata...eu nu am vrut....inginerul japonez a gandit-o bine asa... Pune-i suspensie, o sa fie alta masina si intra si gumele noi.lasa barile stabi pe masina.jantele lasa-le ultimele....daca vrei sa asculti de cineva care a investit intr-o caruta de genul minim 9000E .... Spor! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 De ce nu stau bre bine gumele 12.5 pe jante J10? Cu atinsu nu stiu ce sa zic ...eu am 8J, et-45, gume 285/75 R16 un +5, cu decupaj de 1-2cm la aripa si nu prea atinge ... Cu stabi eu as zice ...taman invers ...avorteaza-le ...si vezi cum te descurci fara. Daca nu iti place ...le pui indarat. Apai ...cu investitia ...e demonstrata deja treaba ... femeile, bautura si fiarele sunt ca fondul ala de investii de a prajit multe lume ...din ce bagi in ele din aia parca ar intra mai mult ...iar inapoi fix ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Proiectul a doua viata - Patrol Y60 GR 2.8, 1994 Am uitat sa specific ca am aripile decupate, apoi am pus overfenderele inapoi. In ideea sa nu fac bodylift, desi bucsile inaltatoare imi stau in garaj. fara decuapre cu et-ul care il am eu imi freca tare. 33 x 12,5 x 15 janta de 8 j intoarsa. -25 et de fabrica si modificata la -65. Trebuie sa iei in considerare ca am si overfendere. Ai o poza si fara ele. Are doar suspension lift de 7-8 cm. fara bari, la flexari mari, mai atinge putin aripa. [ATTACH=CONFIG]209931[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209932[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209933[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209934[/ATTACH] 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate