Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topaie la plecarea de pe loc.

icXu

Postări Recomandate

Sal am un aro spartana si am o problema la care nu gasesc rezolvare:

Tzopaie la plecarea de pe loc...s-a rupt si o planetara de pe spate cand am incercat sa demarez putin mai repede(acum nu stiu dc din cauza topaitului sau ca-i venise timpul) Am schimbat releul cardacnic (rulmentul intermediar) la recomandarile unui mecanic dar fara rezultat.Face destul de nasol daca nu am grija sa dau usor drumul la ambreiaj;m-am uitat la cardan si se comporta ciudat in momentul demarajului si anume se vede ca se invarte in socuri si vibreaza.

Cand am desfacut cardanul sa-i schimb rulmentul am observat ca o cruce nu este pusa exact in acelasi plan cu cealalta ci este cu o canelura mai intr-o parte(am atasat foto),asta sa fie problema ? cu toate ca am mers si ci 100km/h si nu se simte nimic.

Singura problema este doar la plecarea de pe loc,nu-i o chestie mult prea deranjanta dar ar fi bine sa scap de ea ca sa nu duca la alte complicatii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Topaie la plecarea de pe loc.

verifica suporti motor daca nu ai vreunul rupt !

sau acelasi fenomen se intampla cand ai salabite sau rupte arcurile de la discul de ambreaj sau placa de presiune descentrata !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

stai calm, nu e pusa bine bucsa intermediiara de cardan.

sau nu e pusa in plan perpendicular pe cardan, sau este proasta si permite un joc f mare ...sper ca nu ai luat bucsa de papuc cu decupaje in bucsa, ai pus sper bucsa intreaga...

sigur e aia, daca il pui pe altul sa ii dea talpa la plecare de pe loc si tu sa te uit, o sa vezi ca se loveste cardanu de caroserie

vezi sa nu fie amplificate si de un montaj porost al cardanului (pus cap la mijloc...sau la 90grade ), dar asta ar fi nasol pe la 50-60 la ora

bucsa e problema... si eu am patit la aro 10 si se aude de parca toata masina se rupe

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Ma indoiesc sa fie de la bucsa intermediara deoarece am pus alta noua si originala de aro, inainte s-o strang bine am lasat-o putin timp slaba sa se centreze singura.Iar zgomot nu pot spune ca face,chiar nu se aude nimic ciudat.

O sa ma uit la suportii motor luni si sa vad ce pot face si in privinta ambreiajului.

Multumesc pt sfaturile de pana acum.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare