ar85gyl Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Buna ziua,am o problema cu airbag-ul,masina este nissan navara 2000,am desfacut volanul am dat borna jos iar cand am montat airbag am uitat sa bag mufa iar acum imi clipeste intr-una,cat a fost data borna jos am montat si un kit body lift de 50 mm,oare trebuie doar starsa eroarea?multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Clipeste airbag numai un tester te lamureste daca trebuie stearsa eroarea , sau ai facut o prostie cand ai demontat pe acolo bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Clipeste airbag Fa un test oricum ... Desi cred ca ai rupt spirala airbag cand ai miscat directia la maxim ... Apropo, in iesirile de off-road inhibati airbag-ul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Clipeste airbag Cele mai uzuale situatii de genul asta ...sunt remediate cu testerul. Cu ruptul spiralei sau alte povesti ...mai rarut. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Clipeste airbag Sincer nu cred ca ar fi rupta spirala,deoarece nu s-ar mai face bodylift daca masina nu ar permite lucrul asta,tester nissan nu cunosc pe nimeni in arad,daca ma pot ajuta colegii din arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Clipeste airbag ai service NIssan in Timisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate