Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandare service auto in sector 1 deschis sambata.

crt82sil

Postări Recomandate

Salut!

Caut un service auto in sectorul 1 Bucuresti care sa fie deschis sambata si unde sa pot face o constatare mecanica si electrica in vederea achizitiei unui autoturism.

Pana acum am sunat la vreo 10 service-uri si niciunul nu este deschis sambata...

An investment in knowledge always pays the best interest.

Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Recomandare service auto in sector 1 deschis sambata.

Nu mai e nevoie. L-am convins pe vanzator sa vina la Tirgoviste sa facem constatarea.

Referitor la constatare, am intrebat pe mai multi oameni daca se pot verifica kilometri facuti de o masina si mai toti mi-au zis ca "conteaza cat de bine sunt dati inapoi". Adica poti sa dai kilometri inapoi si sa ramana urme?

Editat de Astral

An investment in knowledge always pays the best interest.

Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa.

Link spre comentariu

Re: Recomandare service auto in sector 1 deschis sambata.

Da. La unele mașini, trebuie să rescrii instrument cluster - adică eeprom-ul din ceasurile de bord, dar km reali, rămân stocați și în ecu-ul mașinii. De obicei datul km înapoi se face simplu, direct, cu o interfață conectată în mufa obd2 (diagnoză). Dar nu înotdeauna se face și ecu-ul la fel de usor, uneori trebuiesc interfețe diferite, la unele mașini nu merge decât cu desfăcut bucăți, scoase fizic eeprom-urile și rescrise pe banc, cu un programator. Deci da, pot rămâne urme ... sau nu, depinde cât de ușor a fost de făcut, sau cât de puțin a costat. :ha: :ha:

:h5

• Like 1
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare