Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Valea Doftanei - Pasul Predelut - Sacele --- duminica 30.03.2014

Optimus

Postări Recomandate

Re: Valea Doftanei - Pasul Predelut - Sacele --- duminica 30.03.2014

LE: Copilotul meu era la prima lui iesire offroad. Acum e in cautarea unei masini. Dar nush'ce sa ma fac cu el, ca nu-i pot scoate Patrolul din cap! :ha::ha::ha:

Normal ca nu ii poti scoate Patrolul din cap, cand a vazut ce poate face o astfel de masina.....

Doua Patroale in teren fac cat 6 Mitsubishi !!!

Referitor la ambreiajele de Patrol, cele care au cazut in tura asta erau deja suspecte de uzura inca de cand au plecat in traseu.

Nea Lucica, stia despre masina lui si tot a dat in ea in ravena cu noroi. Bine ca pana la urma m-a ascultat pe mine si a pus troliu ca sigur il lasa ambreiajul in groapa cu noroi.

Giorgel, nu a vrut sa ma asculte si ai vazut unde a ajuns si cu MRL-urile rupte.

PATROL - rulz:2dr

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doua Patroale in teren fac cat 6 Mitsubishi !!!

Teorema corecta este asta: Doua Patroale tracteaza un al treilea Patrol. :ha:

Io zic ca la tura urmatoare sa chemati mai multe Pajero, ca nu se stie cate Patroale mai trebuie tractate pe acolo, si sa aveti ajutoare in plus. :grin:

Link spre comentariu

Poza asta imi place cel mai mult ....

Cum ti-a zis nenea cu PATROLUL ( adica eu ! ) Te rog sa te dai intr-o parte cu jucariile ca sa trec si eu ....

Si uite asa treceau Masinile pe langa Mitsu si Mitsu nu mai avea scapare.... si uite asa s-au vorbit Patroalele intre si au cazut de acord sa il trolieze si pe Mitsu pana sus .....

CE IMI PLACE !!!!!!!

[ATTACH=CONFIG]210145[/ATTACH]

Nea Florine! Dar de asta ce zici?

IMG_3130.thumb.jpg.a4794204ec1572cb08234d6c3421fa4c.jpg

PS: Eu sunt copilotu'

Link spre comentariu

Nea Florine! Dar de asta ce zici?

[ATTACH=CONFIG]210336[/ATTACH]

PS: Eu sunt copilotu'

Ba, tradator de neam si tara! Acum le-ai pus-o la fileu, sa vezi ce mi-o iau!

Un moderator sa stearga postarea de mai sus!!!!!!!!!!! :ha::ha::ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Bre nea Optimus, stai relaxat ca toti cei care au fost acolo stiu cum sta treaba :wink:

In timp ce "veverita" (suzuki vitara) se plimba plictisita pe coclauri in cautarea gulasului pierdut, Patroalele erau la SPA, la baia cu namol.

Mitsu-urile abordasera tehnic urcarea(slalom printre copaci) si iesisera in fata patroalelor.

Ghinionu' nostru a fost ca n'am avut gume la urcusul ala. Cam atata tot.

Oricum, nea Florin a fost eroul intalnirii, dupa cum s-a putut vedea chiar si din poza aia. :1

Link spre comentariu

Fara cuvinte !!!!

Am pus mana pe filmarile din Patrolul meu. Cat am stat sus si am dirijat la groapa cu noroi voi v-ati facut de cap pe jos ....

Sper sa am timp sa le montez in seara asta.

Si am si filmarea cu Optimus cand dadea din roti pe iarba fara spor.....

le vedem in curand....

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

Ghinionu' nostru a fost ca n'am avut gume la urcusul ala. Cam atata tot.

Da ma, dar acum astia nu vor mai recunoaste ca e din cauza gumelor, ca uite deja cum jubileaza! :grin:

Acum Florin lucreaza la trucaje, ca data trecuta la Lacul Vulturilor. :ha:

Link spre comentariu

de-abia astept filmarile...

Optimus ce nu pui mataluta niste simex-uri, daca tot ai iesiri d'astea periculoase?

frumoasa iesire.

Link spre comentariu

Optimus ce nu pui mataluta niste simex-uri, daca tot ai iesiri d'astea periculoase?

Daca-mi pun simexuri si un blocant pe spate, ii nimicesc pe astia cu Patroale... si nu ma mai cheama la iesiri.

Cred ca-mi pun iar AT-uri si dau jos si troliul, ca sa-i las in avantaj mai mare. :wink:

Link spre comentariu

Daca-mi pun simexuri si un blocant pe spate, ii nimicesc pe astia cu Patroale..

Si dupa ce iti pui alea pe masina o sa iti iei Patrol.

Dupa ce copilotul tau isi cumpara Patrol, atunci sa te vad ce mai zici !!!! Wuahahahahaha

Link spre comentariu

gluma-i gluma da zau ca aceasta confruntare sistematica si "incrincenata" intre marci capata accente penibile! chiar daca-i multa caterinca. am Patrol da chiar nu cred ca-i buricu pamintului. iar acu 2 sapt am vazut cum a facut poc o planetara de Mitsu la o urcare mai grava cu spannnn... incep sa cred ca Sami incepe sa le bata la cur pe toate:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

incep sa cred ca Sami incepe sa le bata la cur pe toate:ha::ha::ha:

:g

am vrut sa zic eu in primul post da am zis ca nu-i locu:D

Link spre comentariu

Cred ca unii dintre noi nu au simtul umorului, daca nu ati fost cu acolo cu siguranta nu intelegeti glumele...puteti avea si rarchete si motoare de 500000 cm3.........caterinca este strict intre cei din gasca " Pensionarilor "... nu e vorba de masini sau marci, pur si simplu este vorba despre o gasca de prieteni care au glumele lor.....nimic mai mult

Daca urmariti postarile anterioare ale " Pensionarilor " ati observa o cronologie a glumelor vis a vis de patrol vs mitsu

nea Luciane mi-ai dat in ghioc si am cazut in gropa ala sfarsit !! :ha:, important e ca nu a filmat bogdan....nu mai aveam scapare:banana

1.jpg.c0506564fc10ccebfab8f37bf9cf0d20.jpg

2.jpg.da331d2c66dcc3576b4f72dcba6bf2ab.jpg

3.jpg.b431d03500d08a718a8d9d7a3d3bd5bb.jpg

4.jpg.238477cd2144d049291cd5567cffb15b.jpg

5.jpg.0d1a8901f26e354a58d11e2b33932050.jpg

6.jpg.82bfc06cb4e9ca23359d2649ea986ecb.jpg

7.jpg.b92b752dfee7582c148c4f03a2789ce7.jpg

8.jpg.090ef08c808812fb2ad068f4fb851ff6.jpg

Link spre comentariu

Asa cum a specificat deja si Cristi, toata "disputa" asta e NUMAI caterinca, nascuta la iesirea de la Lacul Vulturilor din noiembrie. Acum, cine are orgolii automobilistice si nu poate inghiti textele noastre, asta este, nu avem ce le face. Cui ii plac textele noastre, sa stea pe aproape, ca in curand urmeaza un episod nou din serie, "Pensionarii revine". :old

LE: Apropo, pe mine ma platesc aia de la Mitsubishi sa scriu de bine despre masinile lor, iar aia de la Toyota ma platesc sa scriu de rau despre Nissan. :happy

Editat de Optimus
Link spre comentariu

Am adaugat si primul filmulet. Filmarea este facuta de la mine din masina. Camera permanenta...

Filmarea reprezinta urcarea cu noroi, urcare pe care Mitsubishi-urile au ocolit-o.

Va urma, in curand !

Editat de Florin Bogdan
Link spre comentariu

Gata, am facut si un montaj :....

Daca vreti sa vedeti filmuletele brute le puteti viziona aici din canalul meu de You Tube:

https://www.youtube.com/user/bogdan0418

Vizionare placuta !

Florin Bogdan

Link spre comentariu

Pana mea, zici ca-s la "Cascadorii rasului"! Am stiut eu ca Florin vine cu trucaje... :grin:

Acum serios vorbind, masina ta merge foarte bine , si uite ca ai mers peste tot. Doar nu vrei sa mergi cu Mitsu precum un PATROL !!!

Link spre comentariu

mai baieti s-a schimbat ambreiajul si botoseii, a lui victor e inca in covalescenta sper s-o pun saptamina asta pe picioarele ei.

Patrol 3,3L
Link spre comentariu

Mi-a ramas de la a mea barele de torsiune si arcurile spate vechi, daca va ajuta cu ceva... sa puneti la punct Patroalele voastre... :ha:

Va mai da si Cristi vreo 2-3 suruburi... :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare