Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

prima iesire cu Aro 10 dupa restaurare!!!

Suparici

Postări Recomandate

va multumesc. sper sa ne vedem la sibiu :lol: :lol:

max, nu e nici pe departe terminat dar nu am mai avut rabdare si l-am scos la aer. mai am multe bube de reparat :wink:

Atat timp cat ai ajuns sa iesi cu el, e suficient de terminat.

Masinile noastre nu vor fi terminate niciodata. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
mersi, mersi.

troliul este un no name din metro ungaria :)

zi si mie cate ceva de troliul ala cum este ,pret

si de cit este lbs

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

mare lucru nu prea am ce sa-ti zic ca inca nu am avut nevoie de el. l-am folosit doar prin curte, am tras un palet cu ciment si am incercat sa trag o conducta :oops:. Vezi si pe mania ce a scris valissan. http://www.4x4mania.ro/forum/viewtopic. ... 6669#46669

e de 9500 lbs. 4.3 tone

pretul e vreo 83.000 sau 88.000 de forinti, nu mai tin minte si forintul e vreo 128 - 130 lei

daca ai nevoie eu pot sa-ti aduc pana in cluj cu pretul de pe factura plus 2mil.

am pus aici filmuletul cu conducta http://www.aro4x4.eu/video/ la roata se vede ca tragea masina nu conducta :)

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Re: prima iesire cu Aro 10 dupa restaurare!!!

felictari ,treba faina,munca multa si satisfactii cat cuprinde ,ma bucur ca ti- iesit cum ai vrut , ce imi place enorm jantele si gumele ,poate imi poti da cate-va repere,preturi dimensiuni ,in noptile lungi de iarna ,visez si imi fac planuri, bafta multa in continuare......

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Re: prima iesire cu Aro 10 dupa restaurare!!!

m-am ingrozit pur si simplu ce se poate rugini o masina intr-un timp relativ scurt, volumul mare de munca nu se compara cu ce a iesit pana la urma ,ideea e ca a iesit foarte bine ,sper sa te multumeasca peste masura,poti spune ca ai scapat-o de la cimitir,.....no ,asa ceva vrea sa incep si eu ,a bine ,deocamdata sunt in tratative cu propietarul dar tare mie teama ca va trebui sa-l demontez bucatele sa pot fi sigur pe viata mea , daca nu te superi o sa te tin la curent cu ce am rezolvat si poate prin amabilitatea ta ,imi dai ceva ajutor moral ,psihic si tehnic . toate bune .

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare