Suparici Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 zona: muntele rece poze: mai mult peisai decat off road :D data: 17.iunie.2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 inainte de toate :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Frumoase peisaje, reusit acaretul !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 In sfarsit e gata si masina ta. Ultima data cand am vazut o poza cu ea era doar un sasiu aproape gol. Felicitari, ai facut treaba buna. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 foarte fain te asteptam la sibiu :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 va multumesc. sper sa ne vedem la sibiu :lol: :lol: max, nu e nici pe departe terminat dar nu am mai avut rabdare si l-am scos la aer. mai am multe bube de reparat :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 va multumesc. sper sa ne vedem la sibiu :lol: :lol: max, nu e nici pe departe terminat dar nu am mai avut rabdare si l-am scos la aer. mai am multe bube de reparat :wink: Atat timp cat ai ajuns sa iesi cu el, e suficient de terminat. Masinile noastre nu vor fi terminate niciodata. :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Bravo, si la mai multe! Si la peisaje, si la distractie, si la 4x4. Fain! :D 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Foarte fain ti-a iesit masinuta! Si fain ai iesit si tu cu ea! Bravo! :D http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 a iesit bine zecele, sa-ti traiasca! Ce troliu ai pus pe el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 18, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2007 mersi, mersi. troliul este un no name din metro ungaria :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 frumoasa scula tiam mai spuso si pe dincolo sa ai noroc de ia si cat mai multe plimbari frumoase si fara probleme aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 apropo ce se intimpla la sibiu si cand ,si mai pun si eu o plimbare asemanatoare aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Arata foarte bine 10-le tau,felicitarile mele :D Sper sa ne vedem la sibiu 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 22, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2007 mersi mihai, vad ca ai descoperit ce sa intampla la tine in ograda :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 22, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2007 Arata foarte bine 10-le tau,felicitarile mele :D Sper sa ne vedem la sibiu 8) thx. 75% ca vin. acuma ne consultam :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 De exceptie si masina si pozele. Felicitari !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 mersi, mersi. troliul este un no name din metro ungaria :) zi si mie cate ceva de troliul ala cum este ,pret si de cit este lbs Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 3, 2007 Autor Partajează Postat August 3, 2007 mare lucru nu prea am ce sa-ti zic ca inca nu am avut nevoie de el. l-am folosit doar prin curte, am tras un palet cu ciment si am incercat sa trag o conducta :oops:. Vezi si pe mania ce a scris valissan. http://www.4x4mania.ro/forum/viewtopic. ... 6669#46669 e de 9500 lbs. 4.3 tone pretul e vreo 83.000 sau 88.000 de forinti, nu mai tin minte si forintul e vreo 128 - 130 lei daca ai nevoie eu pot sa-ti aduc pana in cluj cu pretul de pe factura plus 2mil. am pus aici filmuletul cu conducta http://www.aro4x4.eu/video/ la roata se vede ca tragea masina nu conducta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: prima iesire cu Aro 10 dupa restaurare!!! felictari ,treba faina,munca multa si satisfactii cat cuprinde ,ma bucur ca ti- iesit cum ai vrut , ce imi place enorm jantele si gumele ,poate imi poti da cate-va repere,preturi dimensiuni ,in noptile lungi de iarna ,visez si imi fac planuri, bafta multa in continuare...... amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: prima iesire cu Aro 10 dupa restaurare!!! multumesc. :h5 jantele sunt cele originale de aro 10 pe 15" si gumele sunt resapate 215/80/15. mai multe poze din timpul restaurarii gasesti aici http://4x4.followus.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: prima iesire cu Aro 10 dupa restaurare!!! m-am ingrozit pur si simplu ce se poate rugini o masina intr-un timp relativ scurt, volumul mare de munca nu se compara cu ce a iesit pana la urma ,ideea e ca a iesit foarte bine ,sper sa te multumeasca peste masura,poti spune ca ai scapat-o de la cimitir,.....no ,asa ceva vrea sa incep si eu ,a bine ,deocamdata sunt in tratative cu propietarul dar tare mie teama ca va trebui sa-l demontez bucatele sa pot fi sigur pe viata mea , daca nu te superi o sa te tin la curent cu ce am rezolvat si poate prin amabilitatea ta ,imi dai ceva ajutor moral ,psihic si tehnic . toate bune . amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate