gigi_naste Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 (editat) a cam trecut un an decand am intrat in posesia unui y61 principalul motiv pentru care l-am achizitionat a fost motorul de mult imi doream un 4,2 disel asadar y61 an 99 scurt motor 4,2 diesel, din doua masini a fost facuta una nu stiu cine a lucrat la ea pana sa ajunga la mine dar nu a lucrat cu simt de raspundere dar asta este o alta discutie,ce am facut eu la ea: - refacut toata instalatia elctrica a masinii deoarece toata mataraia de fire era trecuta pe sub pedala de ambreiaj si de cate ori apasai pe pedala mai ciunteai un fir si riscul sa iei foc foarte mare - tot ce inseamna bucseraie pe dedesubt inlocuite - placute frana fata/spate schimbate -vascocuplajul, termostatul si antigelul inlocuite - revizii la puntile fata/spate cu schimbat ulei si tot ce tine de punti - msina are badylift +5 aici ma tot gandesc sa-l dau jos - arcuri si amortizoare noi +5 - bari hd fata/spate - troliu - scarite laterale - statie, clima,navigatie - cuplaje man avm - roti 37/12,5/17 - jante et negativ -40 - cu numi convine portbagajul mic Editat Aprilie 12, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Re: cum a trecut un an Prima poza vad ca ai reusit s-o urci..... Asigura-te ca ai respectat toti pasii de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 (editat) gata si cu foto eu invatat sa postez direct pozele din telefon am omis ca mai am si copii care sunt cu tehnica mai la zi decat mine:grin: urmeaza sa dau proiectoarele jos si sa pun un ledbar Editat Aprilie 12, 2014 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: cum a trecut un an - Y61, 4.2 ! Frumos!, O masina adevarata de oras :wink: Cum se misca masina cu gumele de 35" ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 (editat) Re: cum a trecut un an - Y61, 4.2 ! Cunosc bine masina.Am mai reparat cate ceva si eu pe la ea.A fost masina unui prieten de la Calarasi.Motorul m-a impresionat cel mai mult drept dovada mi-am cumparat si eu o masina cu 4,2 dar y60. Editat Aprilie 14, 2014 de Astral Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: cum a trecut un an - Y61, 4.2 ! Zi-ne si cum a trecut anul asta, daca tot ne-ai incitat....cum e motorul vs 3.0 sau 2.8 ? pe unde te-a dus? invirte bine 35"-urile? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: cum a trecut un an - Y61, 4.2 ! Cred ca nu sunteti atenti ...pe masina are 37. :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: cum a trecut un an - Y61, 4.2 ! Eu m-am dat nitelus cu ea, un mini drive-test, si mi-a placut cum se simte motorul de 4.2. Cred ca daca ar fi "turbat", ar fi suprem - parerea mea. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate