Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de G 240, cabrio

hcristian

Postări Recomandate

Sunt nou posesor de mercedes G 240 cabrio cunoscut si sub denumirea militara de Wolf. Am cautat ceva vreme si m-am documentat: am gasit in Polonia un dealer care a fost ok din toate punctele de vedere. Omul importa Duster, le reexporta in Germania si aduce din Danemarca Mercedesuri de la armata. Le face un refurbish discret si le vinde. Eu am vrut unul neatins dar avea in curte/garaj inca 8 in diverse stadii de reperatie.

Am o masina din 1987, in stare buna, cu carte de service de la armata daneza, fara rugina, cu motor care merge bine. Diferentiale functionale si care a trecut testul ITP fara probleme. Minusuri: motor de 2400 D, fara servodirectie si instalatie pe 24v.

Asa ca aviz amatorilor, am cam toate datele despre ce si cum, inclusiv va puteti face o estimare de costuri foarte aproPe de realitate.

In aceeasi ordine de idei caut jante 5x130 16', latime minim 7,5'. stie cineva? Am gasit pe mai multe site-uri un anunt din Bucuresti cu niste Jante Atik, dar telefonul e tot timpul inchis.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare