Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schiulesti pe zapada-n Aprilie

omoroka

Postări Recomandate

Duminica trecuta am efectuat o iesire in 4 Samuraie pe binecunoscutul traseu de la Schiulesti.

Surpriza mare ne-a fost oferita inca de la intrarea in traseu, imprejurimile fiind imbracate in straie albe de cu o noapte inainte [fulgu]

Asadar, zapada in Aprilie. Am reusit sa urcam pana la 1200, in zona unui copac foarte mare cazut in mijlocul drumului, ce ar fi trebuit ocolit. Zapada a inceput sa puna serioase probleme spre finalul ascensiunii noastre. In plus Johnny s-a confruntat cu o serioasa problema tehnica, suportul stanga de la reductor dandu-si obstescul sfarsit dupa o lunga suferinta :pr1 ...ocazie pentru Mini de a proiecta unu nou mai rezistent

Mai jos va ofer o scurta filmare si-i rog pe Mini, Johnny si bogdan sa posteze materialele lor

Editat de omoroka
  • Like 1

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schiulesti pe zapada-n Aprilie

Am prinderi autoadezive de gopro pe parbriz in coltul dreapta, atat afara cat si inauntru.

OK. Multumesc!

Pare ca s-a filmat din interior.

Ceva poze, daca se poate. Ma intereseaza f mult tema pt. ca trebuie sa fiu simultan si sofer si operator.

Editat de Astral
Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

Re: Schiulesti pe zapada-n Aprilie

Am fost acum 3 saptamani si l-am facut tot.Am taiat si 3 brazi cazuti in drum (inainte de iesirea in gol alpin) dupa iarna.Inainte cu 2-300 m de copacul ala mare cazut este o varianta prin dreapta de ocolire.Probabil nu ati vazut din cauza zapezii.Noi am dat de zapada la ultima urcare inainte de drumul spre Bratocea.Am lopatat 20 minute.

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare