omoroka Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 (editat) Duminica trecuta am efectuat o iesire in 4 Samuraie pe binecunoscutul traseu de la Schiulesti. Surpriza mare ne-a fost oferita inca de la intrarea in traseu, imprejurimile fiind imbracate in straie albe de cu o noapte inainte [fulgu] Asadar, zapada in Aprilie. Am reusit sa urcam pana la 1200, in zona unui copac foarte mare cazut in mijlocul drumului, ce ar fi trebuit ocolit. Zapada a inceput sa puna serioase probleme spre finalul ascensiunii noastre. In plus Johnny s-a confruntat cu o serioasa problema tehnica, suportul stanga de la reductor dandu-si obstescul sfarsit dupa o lunga suferinta :pr1 ...ocazie pentru Mini de a proiecta unu nou mai rezistent Mai jos va ofer o scurta filmare si-i rog pe Mini, Johnny si bogdan sa posteze materialele lor Editat Aprilie 10, 2014 de omoroka 1 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: Schiulesti pe zapada-n Aprilie 1 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Schiulesti pe zapada-n Aprilie Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Schiulesti pe zapada-n Aprilie Frumos! Unde si cum ai fixat camera? Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Schiulesti pe zapada-n Aprilie Frumos! Unde si cum ai fixat camera? Am prinderi autoadezive de gopro pe parbriz in coltul dreapta, atat afara cat si inauntru. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 (editat) Re: Schiulesti pe zapada-n Aprilie Am prinderi autoadezive de gopro pe parbriz in coltul dreapta, atat afara cat si inauntru. OK. Multumesc! Pare ca s-a filmat din interior. Ceva poze, daca se poate. Ma intereseaza f mult tema pt. ca trebuie sa fiu simultan si sofer si operator. Editat Aprilie 12, 2014 de Astral Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Schiulesti pe zapada-n Aprilie Frumos, felicitari. Cand vad zapada, regret ca nu am mai ajuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Schiulesti pe zapada-n Aprilie Am fost acum 3 saptamani si l-am facut tot.Am taiat si 3 brazi cazuti in drum (inainte de iesirea in gol alpin) dupa iarna.Inainte cu 2-300 m de copacul ala mare cazut este o varianta prin dreapta de ocolire.Probabil nu ati vazut din cauza zapezii.Noi am dat de zapada la ultima urcare inainte de drumul spre Bratocea.Am lopatat 20 minute. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate