Catalin40A Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Buna ziua Cu mult timp in urma mi-am propus sa intru in selectul club al propirtarilor de masini de teren. Iata visul implinit si .....nou proprietar de Range Rover. Masina este fab. in 2000 si are un motor de 2,5 l diesel. Km foarte putini (89.000), am cautat-o foarte mult si m-am dus personal dupa ea pana la Koln in Germania. Stiu putine despre RR si as fi bucuros daca s-ar intampla ca vre un coleg de pe forum sa locuiasca in Ploiesti sau apropiere si sa fie de acord sa ma ajute cu cateva lamuriri. Am citit multe pe forum pana sa indraznesc sa scriu si as fi de asemenea foarte bucuros sa particip alaturi de voi la intalnirile ce se organizeaza, Poze cu masina urmeaza...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE salut. esti bine venit in familie poti trece pe la locul de intalnire la cobrra4x4 langa depozitele de gresie si fainta DOLY sau eventual la telefon 0721527813 cobrra--robert. sa o stapanesti sanatos!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Multumesc pentru raspuns si pentru datele de contact. Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le mai fac la masina si cu siguranta am nevoie de cateva sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 20, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 (editat) O situatie careia nu am reusit sa ii dau de cap. Cum pot schiba stergatorul de la luneta. Sta inchis in "cutiuta" lui si nu vrea sa iasa afara. Am incercat prin punerea cheii pe poz. 0 in timpul functionarii lui, dar nimic, revine la "cutiuta" !! Alte ideii ? Si o a doua problema ar fi : unde gasesc un mecanic priceput pentru a schimba chitul de o-ringuri de la blocul de valve a sist de suspensie pneumatica. Daca cineva a mai facut asta si stie un meserias bun. N-a mai schimbat nimenu stergatorul de la luneta ?! Editat Aprilie 20, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Lasi stergatorul sa mearga, te dai jos si apesi butonul pt a deschide luneta. stergatorul se va oprii in momentul in care butonul este apasat. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 23, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Multumesc frumos......nu ma gandeam...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 (editat) Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Sa o stapanesti sanatos! Daca vrei te asteptam la intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR care se va desfasura la Baile Govora in perioada 22-25 mai 2014. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83651-Intalnirea-anuala-a-pasionatilor-LR-RR-22-25-mai-2014-Baile-Govora Seara buna. Editat Aprilie 23, 2014 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 24, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Multumesc de invitatie. In situatia in care mai sunt locuri, pana dupa amiaza am sa vad daca pot veni (in functie de program). In principiu ar fi nevoie de o camera dubla (eu si sotia !), si toate mesele. Pana cand se pot achita bani - am vazut ca termenul deja a expirat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Intra pe linkul postat de mine si te treci acolo. Intradevar termenul a expirat, dar daca te hotarasti pana pe 1 mai nu este nici o problema. Zi buna. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian121 Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Salut domnilor, tot un nou posesor de 2.5 DSE sunt si eu, am de 3 sapt o bijuterie luata tot de la Koln, ceva mai multi km, 250 k, dar stiu ca asta nu e problema la ele... Am gasit forumul acesta si e super ideea aceasta! mai am cateva de mesterit la ea sa o fac ca noua, dar am rabdare... Pt moment vreau sa ii pun comenzi pe volan pt casetofonul original, desi ea nu are, nush daca merge... Volan de unde as putea gasi comenzi am gasit deja ;) sa vedem restul operatiunilor daca merg... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Felicitari pentru achizitie. Cu privire la comenzile de pe volan, cred ca mai degraba cumperi un volan cu tot cu comenzi decat separat. Si apoi este nevoie de casetofonul original ca sa si mearga cred. Ar fi fost bune niste poze (adevarul ca nici eu nu am pus, dar urmeaza....) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Sa o stapanesti sanatos! Daca vrei te asteptam la intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR care se va desfasura la Baile Govora in perioada 22-25 mai 2014. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83651-Intalnirea-anuala-a-pasionatilor-LR-RR-22-25-mai-2014-Baile-Govora Seara buna. Am incercat sa sa imi fac cont pe LAROC FORUM cu scopul de a ma inscrie la evenimentul din Mai de la Govora insa nu am primit confirmare. Nu stiu cum sa procedez sa vorbesc cu cineva care se ocupa de organizarea evenimentului pentru a ma in scrie in timp. Daca ai putea sa ma ajuti cu un nr. de telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE te-ai uitat și în folderul Spam / Junk? acolo ajung de cele mai multe ori răspunsurile automate de înscriere pe forumuri... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Am incercat sa sa imi fac cont pe LAROC FORUM cu scopul de a ma inscrie la evenimentul din Mai de la Govora insa nu am primit confirmare. Nu stiu cum sa procedez sa vorbesc cu cineva care se ocupa de organizarea evenimentului pentru a ma in scrie in timp. Daca ai putea sa ma ajuti cu un nr. de telefon. Ai PM S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Ai PM S-auzim de bine Ai PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Mai 2, 2014 Autor Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Iata si prima iesire in natura......botezul offroad.......cabana Ciucas. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Foarte frumos, tine-o tot asa. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Multumesc de incurajari. Urmeaza intalnirea de la Govora. Intre timp se fac demersuri pentru inmatricularea masinii.....:ang3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Mai 17, 2014 Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 (editat) Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Masina inmatriculata, taxe platite.......:dr3, mici retusuri.......gata de drum. Editat Mai 17, 2014 de Catalin40A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Tare ma tenteaza si pe mine. Putem afla ceva despre preturi, costuri ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Masina inmatriculata, taxe platite.......:dr3, mici retusuri.......gata de drum.[ATTACH=CONFIG]215098[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215099[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215100[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215101[/ATTACH] arata foarte bine masina !!! felicitari pentru realizarea de pana acum ...:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Doua poze de la trialul organizat in cadrul intalnirii anuale LROC GOVORA 2014. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Iunie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Multumesc Alexey86 pentru pozele postate.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Nu ma baga nime'n sama, perseverez... oare trebuia sa incep un subiect nou ? 1. Cati bani merita sa dau pe una fara taxa (P38, 2.5), dac-o iau de pe undeva de pe-afara? Sa zicem ca as cauta ceva sub 150k km (posibil sa aiba trucat kilometrajul ?) 2. Se preteaza ca daily driver, sau e de tinut pentru teren si de dat prin oras cu-n Tico ? 3. E groaznic de lenesa cu motorul diesel de doi juma' ? Sunt obisnuit cu-n benzinar V6 la care daca-i arata-i pedala se conforma (tot Rover da' fara Range) 4. Suporta un pic de tuning, asa pentru un 12-15 cai suplimentari? 5. Nu vreau sa tin doua masini ca-i scump, ale mele au intotdeauna CJ pe numar, d-aia caut un compromis care sa ma poata cara in oras si pe autostrada, da' sa nu fete daca vreau sa ma sui pana in Padis si imprejurimi. Multam anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Iunie 7, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2014 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE 1. dai cati bani crezi ca te tine buzunarul. In situatia in care ti-o doresti in mod special nu mai conteaza cati bani dai...in cazul meu. 2. pentru daily driver ....iarasi daca te tine buzunarul la un consum peste 12 - 13l/100km. Pasiunea conteaza. 3. daca esti obijnuit cu benzinarul v6, eu zic sa cauti altceva...... Oricum sunt lucruri cu totul si cu totul diferite cele doua masini; un benzinar V6 si un SUV diesel automat de 2,5l !!! 4. suporta tunning, insa daca vrei o masina sport de ce nu pastrezi V6-le ? 5. RR P38 este o masina eleganta, cu care nu poti face liniute insa te poate purta oriunde in conditii mai mult decat decente. Taxele sunt mari atat asigurari, impozit, mai ales taxa de mediu (2000 euro). Este o masina pentru pasionati. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate