Catalin40A Postat August 15, 2016 Autor Partajează Postat August 15, 2016 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Sa mai zic si eu cateva pe aici..... Dupa o vara cu multe iesiri si un drum de cateva mii de km prin europa, masina se comporta foarte bine in general. Problema pe care o intimpin insa acum este una ciudata si enervanta ! Nu mi se ma deschide portbagajul. Apas butonul de pe haion si nu se intampla nimic. Va trebui sa schimb sistemul ce actioneaza deschiderea portbagajului. Am mai patito anul trecut, am demontat si curatat p'acolo. Si-a revenit un timp, dupa care aceiasi situatie. In rest toate bune. Pentru ca masina merge foarte bine......., m-ar bate gandu s-o vand ! As vrea sa trec la la modelul urmator. Ca sa o iau de la cap cu investitiile !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 (editat) Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Pentru ca masina merge foarte bine......., m-ar bate gandu s-o vand ! Cataline, daca faci treaba asta, imi rezerv dreptul de preemptiune:ha::h5 Editat August 15, 2016 de Astral It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat August 15, 2016 Autor Partajează Postat August 15, 2016 (editat) Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Adjudecat ........dreptul de preemPtiune ! Editat August 15, 2016 de Astral http://legestart.ro/cum-se-aplica-dreptul-de-preemptiune/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oli range Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE sa ne anunti Catalin, poate ramane in club. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Sa mai zic si eu cateva pe aici..... Dupa o vara cu multe iesiri si un drum de cateva mii de km prin europa, masina se comporta foarte bine in general. Problema pe care o intimpin insa acum este una ciudata si enervanta ! Nu mi se ma deschide portbagajul. Apas butonul de pe haion si nu se intampla nimic. Va trebui sa schimb sistemul ce actioneaza deschiderea portbagajului. Am mai patito anul trecut, am demontat si curatat p'acolo. Si-a revenit un timp, dupa care aceiasi situatie. In rest toate bune. Pentru ca masina merge foarte bine......., m-ar bate gandu s-o vand ! As vrea sa trec la la modelul urmator. Ca sa o iau de la cap cu investitiile !!! Masa electrica a sistemului de deschidere vine de la mecanismul usii din dreapta fata. (ciudat dar adevarat) Trebuie verificat intai daca circuitul ala nu-i intrerupt. (patit nu auzit) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oli range Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Salut, Catalin, dupa ce rezolvi, sa ne spui si noua ce a fost, poate prevenim aparitia defectului. Bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat August 18, 2016 Autor Partajează Postat August 18, 2016 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Imediat ce rezolv problema va anunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 (editat) Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Cred ca butonul e de vina...la D4 ala e...l-am schimbat odata pe garantie si dupa trei-patru ani se f*** iar... Editat August 19, 2016 de Astral Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE Posibil sa fie butonul Florin. Problema este ca timp de doua trei saptamani nu a mers deloc, iar cand am ajuns la Marcel.....a functionat. Asa ca acum nu-si poate da seama de unde provine defectul. Teddybear spune ca ar putea fi si motorasul ??!! Naiba stie....om vedea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate