Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou Range in club!! 2.5 DSE

Catalin40A

Postări Recomandate

Re: Un nou Range in club!! 2.5 DSE

Sa mai zic si eu cateva pe aici..... Dupa o vara cu multe iesiri si un drum de cateva mii de km prin europa, masina se comporta foarte bine in general. Problema pe care o intimpin insa acum este una ciudata si enervanta ! Nu mi se ma deschide portbagajul. Apas butonul de pe haion si nu se intampla nimic. Va trebui sa schimb sistemul ce actioneaza deschiderea portbagajului. Am mai patito anul trecut, am demontat si curatat p'acolo. Si-a revenit un timp, dupa care aceiasi situatie.

In rest toate bune.

Pentru ca masina merge foarte bine......., m-ar bate gandu s-o vand ! As vrea sa trec la la modelul urmator. Ca sa o iau de la cap cu investitiile !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru ca masina merge foarte bine......., m-ar bate gandu s-o vand !

Cataline, daca faci treaba asta, imi rezerv dreptul de preemptiune:ha::h5

Editat de Astral

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Sa mai zic si eu cateva pe aici..... Dupa o vara cu multe iesiri si un drum de cateva mii de km prin europa, masina se comporta foarte bine in general. Problema pe care o intimpin insa acum este una ciudata si enervanta ! Nu mi se ma deschide portbagajul. Apas butonul de pe haion si nu se intampla nimic. Va trebui sa schimb sistemul ce actioneaza deschiderea portbagajului. Am mai patito anul trecut, am demontat si curatat p'acolo. Si-a revenit un timp, dupa care aceiasi situatie.

In rest toate bune.

Pentru ca masina merge foarte bine......., m-ar bate gandu s-o vand ! As vrea sa trec la la modelul urmator. Ca sa o iau de la cap cu investitiile !!!

Masa electrica a sistemului de deschidere vine de la mecanismul usii din dreapta fata. (ciudat dar adevarat) Trebuie verificat intai daca circuitul ala nu-i intrerupt. (patit nu auzit)

Link spre comentariu

Cred ca butonul e de vina...la D4 ala e...l-am schimbat odata pe garantie si dupa trei-patru ani se f*** iar...

Editat de Astral

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Posibil sa fie butonul Florin. Problema este ca timp de doua trei saptamani nu a mers deloc, iar cand am ajuns la Marcel.....a functionat. Asa ca acum nu-si poate da seama de unde provine defectul. Teddybear spune ca ar putea fi si motorasul ??!! Naiba stie....om vedea.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare