Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Date de contact posesori Isuzu

silviub

Postări Recomandate

Re: Date de contact posesori Isuzu

Numele meu este Stanciu Lucian,sunt din Bucuresti, am un Isuzu Trooper din 92, 2.6 benzina+gpl (care mi-a distrus o chiuloasa:ang2).

am schimbat-o impreuna cu bucsaraia fata. numai bine doresc tuturor:cl

Toate cele bune Luciene, ca nu te-am vazut si auzit de ceva timp. Si bine ai revenit pe :cl

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Salut tuturor...Numele meu este bogdan si am un trooper din 96 motor 3200 benzina cu gpl...

Bine ai venit pe forumul :cl.

Daca ai si ceva poze cu masina, eventual o scurta prezentare a ei...

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Bine ai venit pe forumul :cl.

Daca ai si ceva poze cu masina, eventual o scurta prezentare a ei...

Ce sa zic...Masina e cea care a avut-o clau4x4...Abea am luat-o.Sper sa fi facut o afacere buna in sensul ca sa nu aibe probleme mari...

Poze ati vazut cu masina...O sa deschid un topic mai traziu poate imi puteti da niste lamuriri...M-ar interesa in special un manual pentru ea...Eu am unul dar din ce vad este pentru modelul cu volan pe dreapta.

Suzuki Vitara 94 1.6i

Isuzu Trooper II 97 3.2I

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Buna ziua!Ma numesc Cosmin,sunt din Craiova si am doua Isuzu.Cea din avatar este la mine din 1993-TROOPER 2,6i modelul scurt fabricat in 1989 si are ceva dotari off road.A doua este tanara- D-MAX CREW CAB fabricat in 2007.Va salut cu respect pe toti!

:W Cosmin atat pe forumul :cl cat si in randul Isuzistilor. Suntem mai multi, dar unii sunt mai speriosi sau timorati:ha:. Dar am scris eu in numele tuturor.

Sa te bucuri cat mai mult de ele si sa ne vedem pe coclauri. Tine aproape pentru informatiile legate de Isuzu Fest 2010.

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut, sunt Calin din Cluj ,am un Isuzu Rodeo 3,2 +Gpl , din 93 , are cauciucuri de 31 deocamdata :wink:, urmeaza sa o trec la utilitara si dupa aia sa mai modif una alta in functie de buget, am sa revin si cu ceva poze cu ea. Ar fi misto sa facem o intalnire Isuzu intr un weekend , un ”fest” in mijlocul tarii ca sa fie convenabil tuturor, ar merge Sibiu, Sighisoara, ar fi misto.:h5

Link spre comentariu

Salut, sunt Calin din Cluj ,am un Isuzu Rodeo 3,2 +Gpl , din 93 , are cauciucuri de 31 deocamdata :wink:, urmeaza sa o trec la utilitara si dupa aia sa mai modif una alta in functie de buget, am sa revin si cu ceva poze cu ea. Ar fi misto sa facem o intalnire Isuzu intr un weekend , un ”fest” in mijlocul tarii ca sa fie convenabil tuturor, ar merge Sibiu, Sighisoara, ar fi misto.:h5

Mackie, bine ai venit pe forumul :cl si in randul Isuzistilor. Va voi tine la curent cu ceea ce vom intreprinde.

Acelasi sfat si tie, lasa si numar de telefon cum ai putea fi contactat.

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Mackie, bine ai venit pe forumul :cl si in randul Isuzistilor. Va voi tine la curent cu ceea ce vom intreprinde.

Acelasi sfat si tie, lasa si numar de telefon cum ai putea fi contactat.

stanciu Lucian ,sunt din Bucuresti, pot fi contactat la 0722813966

:W tuturor si sa ne vedem cit mai repede la ISUZU FEST

P1030675.jpg.ce7787eab394abee6fcc0f3f86cbe012.jpg

La cat mai multe ture
Link spre comentariu

Cristian Brutaru din Bucuresti am cumparat de curand un isuzu trooper 1986 motor 2300 benzina si gaz i am schimbat saboti ,placute , distributie ,kit ambreiaj. nr meu de tel 0751340396 astept sa scrieti cind le scoateti la plimbare !!!!!!!!!!:cl

Link spre comentariu

Cristian Brutaru din Bucuresti am cumparat de curand un isuzu trooper 1986 motor 2300 benzina si gaz i am schimbat saboti ,placute , distributie ,kit ambreiaj. nr meu de tel 0751340396 astept sa scrieti cind le scoateti la plimbare !!!!!!!!!!:cl

Ionut bine ai venit pe forumul :cl cat si in randul isuzistilor. Asa cum spuneam si celorlati, foarte curand va voi anunta de data si locatia pentru Isuzu Fest 2010.

Tine aproape

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Bine v-am regasit.

Ma bucur sa mai vad lume nou in acest club la Isuzistilor.

Din pacate ceva probleme personale, m-au tinut departe de forum. Sper sa ne vedem cat mai curand.

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cosmin sunt din Bucuresti

sunt si eu nou venit in lumea Isuzu si 4x4. Am un trooper din 93 motor 3.1 tdi (de fapt scrie monterey pe el da e isuzu pe dedesupt). ce sa zic, un tanc de masina, merge pe oriunde si oricum, si kulmea nu se strica nimic oricat de tare il fortez. nr meu de tel 0745660152

si o intrebare stie cineva un mecanic bun si priceput la trooper in bucuresti pt ca am niste lucrari - modificari la masina si n-as vrea un serivce oficial pt ca ma rupe la buzunar,

numai bucurii

cosmin

Link spre comentariu

sal tutulor,

de curand sunt posesorul unui isuzu trooper 3 litri diesel,sunt foarte multumit....deocamdata.

oricum problemele care apar la mashini sunt multe,dar depinde cat costa reparatiaaa,asa ca eu prefer o mashina care sa coste putin.

oricum de multe ori nu conteaza mashina ci nebunia shoferului!

scuze de offtopic!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare